Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 248

as tai LT pirkdavau dzinsus po 800 900 litu doh.gif dabar net pikta ant saves lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(MeistroMargarita @ 2013 02 11, 18:06)
Mergytes,
ToryBurch labai laukiu
nedaug truksta shipukui  4u.gif

panos,labai gražūs džinsai 30 d wub.gif http://www.toryburch...d=clothing-sale
http://www.toryburch...default,sc.html
užsiregistruokit kas perkat-gausit 10% off & Free Shipping with Email Signup smile.gif
QUOTE(VVaiva @ 2013 02 11, 18:09)
As tai isvis kai atsimenu, uz kiek viska pirkdavau pries kokius 3-4 metus  lotuliukas.gif Po LT kainu taip viskas pigu atrode  doh.gif
Pirmas pirkinys tai isvis topas - Hale Bob suknele uz 252$ ir dziaugiaus, kad pigiai pagavau, nes su nuolaida buvo  Visiska nesamone 

Vajeeeezau 252 doh.gif laugh.gif aš džinsams panašiai mokėjau drinks_cheers.gif ,visai kukūūū doh.gif lotuliukas.gif
QUOTE(spygliz @ 2013 02 11, 18:10)
oi dzinsu tai nepamirstu, vai megztinius, maikes tai pamirstu, o dzinsu ir dydi kiekvienupasakyt galiu ir uz kiek pirkau  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
siaip tiesa pasakius gyvenamojo ploto didint tikrai nenoriu, gal kada nors bet dabar tikrai aciu ne  lotuliukas.gif  musu gatvej yra toks namukas dideliam dideliam sklype... tai as su nostalgija pasiziuriu ir pamastau, kad viena diena atnesiu jiems cemodaneli ir pasakysiu -  perku  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif namukas tas max 80 m2

svarbu labai labai norėti ,o gal mirksiukas.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(VVaiva @ 2013 02 11, 19:09)
As tai isvis kai atsimenu, uz kiek viska pirkdavau pries kokius 3-4 metus  lotuliukas.gif Po LT kainu taip viskas pigu atrode  doh.gif
Pirmas pirkinys tai isvis topas - Hale Bob suknele uz 252$ ir dziaugiaus, kad pigiai pagavau, nes su nuolaida buvo  lotuliukas.gif Visiska nesamone  biggrin.gif

O as pirmus ryskius dzinsiukus vaskuotus,pries tris metus uz 250dolcu pirkau.Bet tooks geris jie man buvo,negaila ir tu pinigu,kai tiek malonumo teikia wub.gif biggrin.gif
Uz RR visus apie 200 dolcu mokejau,bet nei vienu isparduotuves lyg ir neismete,gal tik ryskius melynus g.gif
Mane tai erzina ,kai susigundau daug pigiu daikciuku papirkt doh.gif Tuos tai uzmirstu,nes tokie,kad ir neblogi,bet sugaudyti , guli spintoje.Geriau kad ir brangus,vienas daikciukas per menesi ,nei uz ta suma kupetele visokiu smulkmenu rolleyes.gif Bet ,aisku,taip nebuna,kad uztektu vienos smutkes per menesi doh.gif biggrin.gif Tik,noriu pasakyt,kad visada megstu nusiziureta,kad brangu daikta nusipirkt,nei daug smulkmenu,o po to galvot prie nesiosiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2013 02 11, 19:21)
panos,labai gražūs džinsai 30 d  wub.gif  http://www.toryburch...d=clothing-sale
http://www.toryburch...default,sc.html
užsiregistruokit kas perkat-gausit 10% off & Free Shipping with Email Signup  smile.gif

Vajeeeezau 252  doh.gif  laugh.gif aš džinsams panašiai mokėjau  drinks_cheers.gif  ,visai kukūūū  doh.gif  lotuliukas.gif

svarbu labai labai norėti ,o gal  mirksiukas.gif  wub.gif

siaip jei jau cemodanelis butu, keliauciau i Perkuno aleja sklypelio ieskot lotuliukas.gif , dar Fryko gatvej ten toks vienas beblogas namukas yr lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2013 02 11, 18:20)
as tai LT pirkdavau dzinsus po 800 900 litu  doh.gif  dabar net pikta ant saves  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Tai LT kainos isvis neatitinka realybes. mirksiukas.gif Pries koki 10 metu Miss Sixty dzinsai kainuodavo apie 500, pirkom ir dziaugemes lotuliukas.gif
Batai po tukstanti normalu buvo, o dabar jau 300lt nemazai atrodo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jottauute @ 2013 02 11, 19:23)
O as pirmus ryskius dzinsiukus vaskuotus,pries tris metus uz 250dolcu pirkau.Bet tooks geris jie man buvo,negaila ir tu pinigu,kai tiek malonumo teikia wub.gif  biggrin.gif
Uz RR visus apie 200 dolcu mokejau,bet nei vienu isparduotuves lyg ir neismete,gal tik ryskius melynus g.gif
Mane tai erzina ,kai susigundau daug pigiu daikciuku papirkt doh.gif Tuos tai uzmirstu,nes tokie,kad ir neblogi,bet sugaudyti , guli spintoje.Geriau kad ir brangus,vienas daikciukas per menesi ,nei uz ta suma kupetele visokiu smulkmenu rolleyes.gif Bet ,aisku,taip nebuna,kad uztektu vienos smutkes per menesi doh.gif  biggrin.gif Tik,noriu pasakyt,kad visada megstu nusiziureta,kad brangu daikta nusipirkt,nei daug smulkmenu,o po to galvot prie nesiosiu rolleyes.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

as prisimenu savo dieselius isskirtinius tokius zydzus kamufliazinius lotuliukas.gif mama dave pinigu, o kai pamate ka uz juo s nusipirkau vos nenukrito nuo kedes lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2013 02 11, 19:24)
siaip jei jau cemodanelis butu, keliauciau i Perkuno aleja sklypelio ieskot  lotuliukas.gif , dar Fryko gatvej ten toks vienas beblogas namukas yr  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Man ir Perkuno aleja wub.gif As Vaizganto g namukyje uzsaugau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2013 02 11, 18:24)
siaip jei jau cemodanelis butu, keliauciau i Perkuno aleja sklypelio ieskot  lotuliukas.gif , dar Fryko gatvej ten toks vienas beblogas namukas yr  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

būtų ne vienas čemodanėlis pilnas $ ,beeeet max trys uggų poros ir max 20 džinsų rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jottauute @ 2013 02 11, 18:23)
Mane tai erzina ,kai susigundau daug pigiu daikciuku papirkt doh.gif Tuos tai uzmirstu,nes tokie,kad ir neblogi,bet sugaudyti , guli spintoje.Geriau kad ir brangus,vienas daikciukas per menesi ,nei uz ta suma kupetele visokiu smulkmenu rolleyes.gif Bet ,aisku,taip nebuna,kad uztektu vienos smutkes per menesi doh.gif  biggrin.gif Tik,noriu pasakyt,kad visada megstu nusiziureta,kad brangu daikta nusipirkt,nei daug smulkmenu,o po to galvot prie nesiosiu rolleyes.gif

Va va, cia tikra tiesa drinks_cheers.gif Brangesni daiktai labiau ir apgalvoti, ir zinai, kad tikrai patinka, reikia... O to slamsto kai prisluojam pigiai, ikisam i spinta ir pamirstam, kad yra lotuliukas.gif
Hmmm, nors gal ne slamsto g.gif Slamsto vistik neperku ax.gif O kai geri daiktai ir jus daug, tai nera blogai ax.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VVaiva: 11 vasario 2013 - 18:30
QUOTE(spygliz @ 2013 02 11, 19:27)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

as prisimenu savo dieselius isskirtinius tokius zydzus kamufliazinius  lotuliukas.gif mama dave pinigu, o kai pamate ka uz juo s nusipirkau vos nenukrito nuo kedes  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif As ir Diesel uz baisias kainas pirkdavau,mano mieliausi dzinsiukai buvo.As gavau nuo vyro piniga dovanai nusipirkt,tai kaliau dzinsus Ferre vaskuotus,juodus Lt uz visus doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jottauute @ 2013 02 11, 19:27)
Man ir Perkuno aleja wub.gif As Vaizganto g namukyje uzsaugau wub.gif

va cia tai pavydziu bigsmile.gif
nors mes dabar irgi superinej vietoj gyvenam, nesiskundziu lotuliukas.gif

QUOTE(rapoja @ 2013 02 11, 19:27)
būtų ne vienas čemodanėlis pilnas $ ,beeeet max trys uggų poros ir max 20 džinsų  rolleyes.gif  biggrin.gif

g.gif tegul taupo vyras, as kai ten viska dalino taupiuju eilej nestovejau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(jottauute @ 2013 02 11, 19:30)
drinks_cheers.gif As ir Diesel uz baisias kainas pirkdavau,mano mieliausi dzinsiukai buvo.As gavau nuo vyro piniga dovanai nusipirkt,tai kaliau dzinsus Ferre vaskuotus,juodus Lt uz visus doh.gif  biggrin.gif

jo jo tie maniskiai 900 su kapeikom buvo lotuliukas.gif dar dabar pamenu kurioj vietoj kabejo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2013 02 11, 19:33)
va cia tai pavydziu  bigsmile.gif
nors mes dabar irgi superinej vietoj gyvenam, nesiskundziu  lotuliukas.gif
g.gif tegul taupo vyras, as kai ten viska dalino taupiuju eilej nestovejau  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
jo jo tie maniskiai 900 su kapeikom buvo  lotuliukas.gif  dar dabar pamenu kurioj vietoj kabejo  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Jo,jo tai maniskiai auksiukais siuvineti irgi tiek kainavo,isivaizduok,kiek Ferre biggrin.gif Bet idomu,kad turiu tuos Dieseliukus,ir liuks jie,nei atsibode,nei is mados iseje ar pan.Retai uzsidedu ,bet su malonumu panesioju.O kas bus kai kupetos margu,vaskuotu atsibos doh.gif Man su taupumu ziauriai nenuskilo,gerai,kad namuose visi priprato.Vyrui sakau,geri radau,jis,odinuke investicijai,ane? biggrin.gif Siaip nieko jis ir nezino,ir galvos sau nesuka biggrin.gif
As ir tokia smukmeniska,atsimenu tokias smulkmenas drinks_cheers.gif Net kokius kvepalus kada naudojau biggrin.gif Nu,bet jie irgi mano silpnybe,irgi investavus esu nemazai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jottauute: 11 vasario 2013 - 18:42