Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 248

QUOTE(Ramaja @ 2013 02 11, 17:50)
MM, o as 10% turiu  biggrin.gif

O 25 netinka? hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2013 02 11, 18:31)
dalis pas mama, dalis pas uosvi, dalis pas uosviene  lotuliukas.gif laukia sezono vasariniai  doh.gif fsio nebepirksiu daugiau man baisiausia tas, kad jei kelis kartus uzsidedu jau buna nusibode doh.gif mane i kokia afrika reik isvezt pabadaut truputi bet uggai ir dzinsai liga totali....jau kazkaip ir ugg taip nekabina kaip dzinsai blush2.gif  unsure.gif
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Tai man tas pats buvo su odinukem visokiom,kelnem odinem ir tt.Dabar nieko jau neberandu ,kas is koto verstu,jau ramu biggrin.gif Visiems gyvenimo atvejams jau turiu biggrin.gif
Dzinsai ir mano silpnybe drinks_cheers.gif Tiek neturiu,aisku,bet kas patiko kolekcijom uzsipirkus biggrin.gif Pavyzdziui RR visus idomiausius susipirkus,dar kokiom kainytem cool.gif is ju puslapio,kai kuriuos karteli koki tik buvau uzsidejus.
Maikuciu tiek ,kiek dzinsu,tikrai netureciau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jottauute @ 2013 02 11, 17:45)

http://www.yoox.com/us/women
va ,kur ant modeliuko
o cia kainyte biggrin.gif
http://www.yoox.com/...p...9FG&sizeId=
Atsakyti
QUOTE(jottauute @ 2013 02 11, 17:58)
Tai man tas pats buvo su odinukem visokiom,kelnem odinem ir tt.Dabar nieko jau neberandu ,kas is koto verstu,jau ramu biggrin.gif Visiems gyvenimo atvejams jau turiu biggrin.gif
Dzinsai ir mano silpnybe drinks_cheers.gif Tiek neturiu,aisku,bet kas patiko kolekcijom uzsipirkus biggrin.gif Pavyzdziui RR visus idomiausius susipirkus,dar kokiom kainytem  cool.gif is ju puslapio,kai kuriuos karteli koki tik buvau uzsidejus.

As tai jau silpnybiu nesuskaiciuoju biggrin.gif Geriems batams, tai faktas doh.gif Atskiras kambarys jiems gerai butu lotuliukas.gif Na ir siaip visiems graziems rubeliams hihihi.gif Amzinai kazko reikia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(VVaiva @ 2013 02 11, 17:56)
O 25 netinka?  hihihi.gif

Ziauriai tinka lotuliukas.gif Niekaip neissirenku doh.gif
Atsakyti
gerai tai ,kas turi drabuzines .. ax.gif a tai prisikrauni ,suspaudi i ta vargse spinta tuos rubelius... doh.gif o taip norisi laisvai pasidet ,pasikabint,kad niekas nesusispaustu.. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(jottauute @ 2013 02 11, 17:58)
Dzinsai ir mano silpnybe drinks_cheers.gif Tiek neturiu,aisku,bet kas patiko kolekcijom uzsipirkus biggrin.gif Pavyzdziui RR visus idomiausius susipirkus,dar kokiom kainytem  cool.gif is ju puslapio,kai kuriuos karteli koki tik buvau uzsidejus.

aš kai prisimenu už kiek RR pirkau,tai kažkokia nesąmonė drinks_cheers.gif doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Mergytes,
ToryBurch labai laukiu
nedaug truksta shipukui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2013 02 11, 18:04)
aš kai prisimenu už kiek RR pirkau,tai kažkokia nesąmonė  drinks_cheers.gif  doh.gif  biggrin.gif

As tai isvis kai atsimenu, uz kiek viska pirkdavau pries kokius 3-4 metus lotuliukas.gif Po LT kainu taip viskas pigu atrode doh.gif
Pirmas pirkinys tai isvis topas - Hale Bob suknele uz 252$ ir dziaugiaus, kad pigiai pagavau, nes su nuolaida buvo lotuliukas.gif Visiska nesamone biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2013 02 11, 18:45)
doh.gif nebepirk džinsų/ugg ir tt ,o didink gyvenamą plotą,kad pas pačią tilptų  g.gif  biggrin.gif o tai reiks - nuvažiuoji pas uošvį- apsimauni trūsus,nuvažiuoji pas mamą- džinsus ,o pas uošvienę  užsimauni uggus laugh.gif 
aš taip užmirščiau ką ir turiu  doh.gif tau kai viskas po truputį išvežiota pakiemiais ir atrodo,kad neturi,tai ir perki,susivežk viską į vieną krūvą-gal praeis noras pirkt  scare.gif  lotuliukas.gif  4u.gif
Papildyta:

oi dzinsu tai nepamirstu, vai megztinius, maikes tai pamirstu, o dzinsu ir dydi kiekvienupasakyt galiu ir uz kiek pirkau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
siaip tiesa pasakius gyvenamojo ploto didint tikrai nenoriu, gal kada nors bet dabar tikrai aciu ne lotuliukas.gif musu gatvej yra toks namukas dideliam dideliam sklype... tai as su nostalgija pasiziuriu ir pamastau, kad viena diena atnesiu jiems cemodaneli ir pasakysiu - perku lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif namukas tas max 80 m2 wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spygliz: 11 vasario 2013 - 18:11
QUOTE(*Mulate* @ 2013 02 11, 18:59)

Daiktas liuksiskas,bet kaina tai nelabai biggrin.gif Butu tiek litukais,butu thumbup.gif biggrin.gif
As turiu mocherio juoda parsisiuntus ,tooks gauruotas sijonukas,fainas irgi.
Atsakyti
QUOTE(VVaiva @ 2013 02 11, 18:09)
As tai isvis kai atsimenu, uz kiek viska pirkdavau pries kokius 3-4 metus  lotuliukas.gif Po LT kainu taip viskas pigu atrode  doh.gif
Pirmas pirkinys tai isvis topas - Hale Bob suknele uz 252$ ir dziaugiaus, kad pigiai pagavau, nes su nuolaida buvo  lotuliukas.gif Visiska nesamone  biggrin.gif

kaip pirmam pirkinukui,tai suprantama ir galima sau atleist lotuliukas.gif
pas mus kainytes tai uuuchh,bet zekit kaip baltarusai viska sluoja is akropoliu cool.gif
Atsakyti