Įkraunama...
Įkraunama...

Bokseris

QUOTE(p@uksTelis @ 2013 03 01, 19:13)
Bela pradėjo siaubingai šertis. Nusipirkau šiandien furminatorių, iššukavau krūvą plaukų , tai norėjau paklaust, kaip dažnai šukuojat šunis? Kasdien? Be to, kartu su plaukais išsišukuoja pleiskanos, jos oda pleiskanota, taip neturėtų būti, ar ne?

manau sukavimas cia nepades , kai musu Baksas pradejo sertis ir bandem sukuot , galvojom nustos bet pasirodo buvo rimtesnes bedos varksas suo ciut nenupliko doh.gif pasirodo ligos buvo uzpuolusios.. ir maistas netiko jam visai ..
Atsakyti
QUOTE(p@uksTelis @ 2013 03 01, 20:13)
Bela pradėjo siaubingai šertis. Nusipirkau šiandien furminatorių, iššukavau krūvą plaukų , tai norėjau paklaust, kaip dažnai šukuojat šunis? Kasdien? Be to, kartu su plaukais išsišukuoja pleiskanos, jos oda pleiskanota, taip neturėtų būti, ar ne?

o ka su furminatoriumi šukuojate? g.gif oda? to plauko nėra daug, povilnės jokios nėra...
Alibi ir jau po truputi šertis pradeda, oras keičiasi, tai ir kailiukui laikas biggrin.gif

Beje čia visai netyčia šiandiena kalba tokia išėjo apie patinus. Vienos pažįstamos šuniui ant pimpaliuko galo būdavo "balta", nuėjo pas vetą, rado uždegimą. Taip pat tyrė ir dėl kažkokios 'bacilos" kaip išsireiškė. Senai buvo tai nelabai ir pamena.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lauryna.: 01 kovo 2013 - 20:01
QUOTE(RoyalBlue @ 2013 03 01, 19:38)
manau sukavimas cia nepades , kai musu Baksas pradejo sertis ir bandem sukuot , galvojom nustos bet pasirodo buvo rimtesnes bedos varksas suo ciut nenupliko  doh.gif  pasirodo ligos buvo uzpuolusios..  ir maistas netiko jam visai ..

Vedėt pas vetą kiek pamenu? Tik nepamenu, kas buvo Baksui? Ir kaip gydėt? O dėl maisto tai nežinau, normaliai šika, gerai ji jaučiasi, tik tas šėrimasis doh.gif Šiandien vedėm į veterinarinę pasvert, tai dėl šėrimosi sakė kad prieš pavasarį šeriasi, atšilus orams. Jei ir toliau taip, tai reikės pas vetą vest

Papildyta:
QUOTE(Lauryna. @ 2013 03 01, 19:57)
o ka su furminatoriumi šukuojate?  g.gif  oda? to plauko nėra daug, povilnės jokios nėra...

Ne odą, braukiu per plauką ir tiek. Tokį pirkau: http://www.zooplus.i...ort_hair/261415
Atsakyti
na aisku priklauso kiek tas "daug" seriasi nes sakau mano Baksas kai seresi Daug tai vietomis net jau praplikes buvo verysad.gif gali buti ir kad del oro kaitu seriasi.. musu beto ausys buvo nesvarios labai tai sake odos ir ausu kazkokia infekcija tai gere antibijotikus ir steroidus bei spec maista israse kuri iki dabar dar duodam nes pastebejom jai jam paduodi ka pigesnio ar daugiau kokiu skaniuku kaulu ar pan tuoj vel daugiau sertis pardeda, spejam kad jam jau cia bus taip visa gyvenima nes su pazystama snekejau jog ju suniuj ir pan, ju kaimynu suniuj irgi, sake cia airijoj labai palankios salygos kazkokioms bakterijos gyvent ant zoles ir zemiu tai sunys pastoviai ju ir prisigaudo..
Atsakyti
Senai norėjau įamžinti tai, apie ką ne kartą kalbėjau. Kas kiekvieną dieną grįštant man sukelia šypseną wub.gif
be abejo šioje nuotraukoje gražus tik vienas dalykas, pats faktas.
Alibi laukia manęs grįštant bigsmile.gif

[attachmentid=227175]
Atsakyti
oj geras biggrin.gif musu Baksas lygiai taip pat kekviena diena islydi ir pasitinka rimodamas prie lango lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveiki visi, pasirodysim ir mes, jau seniai cia ir bekeliau Nese nuotraukas, va dabar kai trumpam buvau LT kelias pagavau tokias puse velnio smile.gif)))
user posted image
Cia is megstamiausio ziaslo liko tik gabaliukas smile.gif
user posted image
user posted image
Mano merginai nelabai patinka ziema...
user posted image
Atsakyti
grazuole smile.gif gaila , kad nepamaciau
Atsakyti
QUOTE(Lauryna. @ 2013 02 28, 23:51)
Nieko neskaiciau apie zaislus ir hierarchija. Kam suo bando savo dominavima suo atveju rodyti?  g.gif zaislui?  biggrin.gif  man idomu pasidare.
O Jus hi patina turite, tai gal apsviedit ir del spermos  g.gif  neesu nei girdejus nei kas augina tokiudalyku nepasakojo  blink.gif

Na, jei leidžiama, tai šuo ir renkasi, prieš ką dominuot.
Man asmeniškai įdomu, kam šuniui minkštas žaislas? smile.gif
Pas mane patinas. Dominavimo prieš nieką neleidžiu, minkštų žaislų neturi. Visus žaislus gauna tik iš manęs, už atliktą darbą.
Spermos (o gal ne spermos?) lašėjimo nėra. Jei ir būna koks nors lašiukas, šuo susitvarko.

Kitas dalykas. Nemanau, kad praktikuotis šuniui reikia. Nu, bent jau maniškis nesipraktikavęs ant žaislų jokios bėdos su kale neturėjo smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Šypsen@ @ 2013 03 01, 10:11)
Ne,nelipa jis niekur,nei ant mūsų,nei ant vaikų, tik ant to žaislo, ir vis ant to pačio smile.gif O iki kiek taip galima leisti? Ar kai pamatau,iškart reikia sudrausminti ..

Nu pasakykit prašau, kam šuniui tas žaislas? Atimkit ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2013 03 03, 22:22)
Nu pasakykit prašau, kam šuniui tas žaislas? Atimkit ir tiek.

Na aš nežinau,kam jam tas žaislas .. patinka gal jis labai jau jam smile.gif Tik ir laukia,kada bus galimybė atimti jį iš vaikų, bet būtent tas vienintelis .. dabar tai aukštai laikom,kad nepasiektų .. smile.gif Kadangi tai mano pirmasis šuo,todėl ir klausinėju tokių klausimų,nes pati neturiu supratimo blush2.gif
Atsakyti
Aš biškelį ne į temą papasakosiu, bet kai užėjo kalba apie žaislus, prisiminiau vieną atvejį biggrin.gif Mano mama laikė katiną, na ir tas katinas turėjo savo mylimą pliušinį meškiną, kuri reguliariai "tvarkydavo" blush2.gif Tas meškinas jau buvo visas nušiuręs nuo tampymo, nebegražus, mėtydavosi kur nors kampe. Grįžo mano sesuo atostogų iš Amerikos, paėmė tą meškiną, padėjo ant stalo, klausia, ko mėtosi ant žemės, tai ir pasakiau, kad paliktų kur buvo, nes tai katino "panelė" hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(obelele @ 2013 03 03, 22:33)
grazuole  smile.gif  gaila , kad nepamaciau

Tai va kad tik trumpam buvau parlekus... Sekanti karta tikrai pasimatysim wink.gif
Atsakyti