QUOTE(Šypsen@ @ 2013 02 26, 09:33)
O dar jei girdėtųsi knarkimas jo, tai išvis šokas būtų

jau net mano vyrą praknarkia, visas butas skamba ..
O jūsų bokseriai knarkia ir taip pat garsiai?
Knarkiaaa ir dar kaip

Kazkur skaiciau, kad butent bokseriai kuo vyresni tuo tas knarkimas stipreja, musiskiui 11 metu tai irgi vyra praknarkia

Nors miega pirmam aukste o mes antram, bet girdisi kuo puikiausiai, bet man zinokit nuo to tik geriau, baisu sakyt, bet kai girdziu man ramiau. Nes musu senukas sirgo paskutiniu metu nemazai( buvo pakilusi temperatura, nieko nevalge, negere kelias dienas ir apskritai labai viskam apastiskas buvo, net sokoladui nuo kurio tiesiog dreba visada kaip jo nori), 3 nakties lekem pas veterinara, o jis pasake, kad persalimas, o kadangi jam 11 metu visa imunine sistema susilpnejus. Ir is vis liepe nusiteikti blogiausiam, nes bokseriu gyvenimo trukme 8-11 metu o musu jau i 12 zengia

Pasivaiksciot jau net nevedam kaip ankciau, nes 5 minutes ir pavargsta, nebenori eiti, ziuri liudnom akytem, tik vesk mane namo pailset. Kadangi turim dideli kiema, tai ten ir eina atlikti reikalu. Vetas patare isigyti drauga, sako, kad atejus i seima mazajam atsigauna ir vyresni, o ir del saves, gal kai bus dar vienas, neleis liudeti del dideles netekties(aisku niekas nesako, kad bus lengva). O del to maziuko, tai norejau pasitarti

Va del sito, beje kaina netiksli nes susiskambinau su seimininkais tai kaina 600(bet ne tame esme), issiklausinejau detaliau, su dokumentais, mikrocipu, skiepu, tevai su dokumentais. Nuotrauka tikra

ka manot? man vis ta nosis neduoda ramybes, ar tokio amziaus jau turetu buti pajuodavus?
http://www.pets4home...orthampton.html