Įkraunama...
Įkraunama...

Bokseris

QUOTE(Šypsen@ @ 2013 02 26, 10:33)
O dar jei girdėtųsi knarkimas jo, tai išvis šokas būtų  biggrin.gif  jau net mano vyrą praknarkia, visas butas skamba ..
O jūsų bokseriai knarkia ir taip pat garsiai?
Oi kaip faina Baksui  bigsmile.gif Smagu kai pas jus jau pavasrėja  smile.gif  šiandien ir mes džiaugsimės saulute Lietuvoj  thumbup.gif

Knarkia, kada būna nusikalusi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Šypsen@ @ 2013 02 26, 09:33)
O dar jei girdėtųsi knarkimas jo, tai išvis šokas būtų  biggrin.gif  jau net mano vyrą praknarkia, visas butas skamba ..
O jūsų bokseriai knarkia ir taip pat garsiai?

Knarkiaaa ir dar kaip lotuliukas.gif Kazkur skaiciau, kad butent bokseriai kuo vyresni tuo tas knarkimas stipreja, musiskiui 11 metu tai irgi vyra praknarkia lotuliukas.gif Nors miega pirmam aukste o mes antram, bet girdisi kuo puikiausiai, bet man zinokit nuo to tik geriau, baisu sakyt, bet kai girdziu man ramiau. Nes musu senukas sirgo paskutiniu metu nemazai( buvo pakilusi temperatura, nieko nevalge, negere kelias dienas ir apskritai labai viskam apastiskas buvo, net sokoladui nuo kurio tiesiog dreba visada kaip jo nori), 3 nakties lekem pas veterinara, o jis pasake, kad persalimas, o kadangi jam 11 metu visa imunine sistema susilpnejus. Ir is vis liepe nusiteikti blogiausiam, nes bokseriu gyvenimo trukme 8-11 metu o musu jau i 12 zengia verysad.gif Pasivaiksciot jau net nevedam kaip ankciau, nes 5 minutes ir pavargsta, nebenori eiti, ziuri liudnom akytem, tik vesk mane namo pailset. Kadangi turim dideli kiema, tai ten ir eina atlikti reikalu. Vetas patare isigyti drauga, sako, kad atejus i seima mazajam atsigauna ir vyresni, o ir del saves, gal kai bus dar vienas, neleis liudeti del dideles netekties(aisku niekas nesako, kad bus lengva). O del to maziuko, tai norejau pasitarti smile.gif Va del sito, beje kaina netiksli nes susiskambinau su seimininkais tai kaina 600(bet ne tame esme), issiklausinejau detaliau, su dokumentais, mikrocipu, skiepu, tevai su dokumentais. Nuotrauka tikra biggrin.gif ka manot? man vis ta nosis neduoda ramybes, ar tokio amziaus jau turetu buti pajuodavus? http://www.pets4home...orthampton.html
Atsakyti
QUOTE(Mimi08 @ 2013 02 26, 13:42)
ka manot? man vis ta nosis neduoda ramybes, ar tokio amziaus jau turetu buti pajuodavus? http://www.pets4home...orthampton.html

Pajuoduos smile.gif cia svaru tiek praso?
Atsakyti
QUOTE(Lauryna. @ 2013 02 26, 15:34)
Pajuoduos smile.gif cia svaru tiek praso?

Svaru, bet kaina netiksli, skambinau is ryto 600 svaru suniukai. Bet sito grazuoliuko jau nebeliko. Vyras gryzo is darbo parodziau, perskambinom vel jiems, bet siandien ji ir nupirko kazkas verysad.gif Liko dar 2 suniukai, atsiunte nuotraukas, nu bet nelimpa prie sirdies tie like schmoll.gif
Atsakyti
merginos ar jusu suniukai sau kojas grauzia? unsure.gif mes pastebejom paskutiniu metu buna Baksas laizos laizos save ir paskuj ziek jau galine koja i burna susikises grauzia , nestipriai visai bet sakau gal cia pradzia i kazka , nei zaizdu nei paberimu nera , ir grauzia tik galines blink.gif
Atsakyti
QUOTE(RoyalBlue @ 2013 02 26, 20:57)
merginos ar jusu suniukai sau kojas grauzia?  unsure.gif  mes pastebejom paskutiniu metu buna Baksas laizos laizos save ir paskuj ziek jau galine koja i burna susikises grauzia , nestipriai visai bet sakau gal cia pradzia i kazka  , nei zaizdu nei paberimu nera , ir grauzia tik galines  blink.gif

arba jam ten niezti/skauda, arba panasiai kaip uodegos gaudymas - psichologine problema g.gif
Atsakyti
merginos ar jusu suniukai sau kojas grauzia?  unsure.gif  mes pastebejom paskutiniu metu buna Baksas laizos laizos save ir paskuj ziek jau galine koja i burna susikises grauzia , nestipriai visai bet sakau gal cia pradzia i kazka  , nei zaizdu nei paberimu nera , ir grauzia tik galines  blink.gif

Vienu metu Belai taip buvo, gal prieš kelis mėnesius. Grauždavo letenas, ypač galines, laižydavo, kandžiodavo, žiūrėjau, nieko nepamačiau, nei susižeidus ar dar kas,tai nesupratau, kas jai buvo, praėjo, dabar taip nebedaro
Atsakyti
Labas. Didelis dekui visoms uz palinkejimus musu Arui 4u.gif 4u.gif 4u.gif . Gyvenam gerai, sveiki, skaiciuojam penkioliktuosius biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Dropsy @ 2013 02 27, 13:16)
Labas. Didelis dekui visoms uz palinkejimus musu Arui  4u.gif  4u.gif  4u.gif . Gyvenam gerai, sveiki, skaiciuojam penkioliktuosius  biggrin.gif .

4u.gif 4u.gif o sveikinam , geri seimininkai vadinasi jai suo tiek ilgai gyvena thumbup.gif
merginos ar kuri seret suni specialiai bokseriuj sausu maistu g.gif
tikekimes praeis jam tas koju kandziojimas doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RoyalBlue: 27 vasario 2013 - 13:32
Sveikos, vis įlendu paskaityt ir nespėju parašyt doh.gif
QUOTE(Mimi08 @ 2013 02 26, 20:03)
nu bet nelimpa prie sirdies tie like schmoll.gif

manau verta palaukt, kol atsiras kas tikrai patinka, gi ne daiktas, kad nepatiko ir išmetei 4u.gif šaunu kad nepapuolėt į pirmų aferistų nagus drinks_cheers.gif

kartais graužia doh.gif ypač dabar kai visi brūdai tirpstant sniegui lenda lauk doh.gif gali nuplaut kojas ir kuo sausiau išvalyt, gal padės, jei vistiek grauš jau reiktų imtis priemonių mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(RoyalBlue @ 2013 02 26, 21:57)

Padukai skylinėja papraščiausiai. Reiktų grįžus iš laiko nuplaut kojas, patept specialiu tepaliuku ir praeitų greitai.
Atsakyti
QUOTE(RoyalBlue @ 2013 02 26, 22:57)

Galima ir alyvuogių aliejumi tepti, suminkština, bet čia naminėmis sąlygomis, mano išbandyta. Bet tepu tai jau grynai kai miega ir žinau, kad dar nesikels smile.gif
Mimi08, aš ir už tai kad kiekvienas šuniukas turi savo šeimininką, taigi manau rasite savąjį, tik kantrybės mirksiukas.gif
Atsakyti