Bet man atrodo,kad jis jau pas mus vyriškėti pradeda
O tai padukus reikia pastoviai tepti,ar kai yra būtinybė? Nes aš tai nieko neteptu,visada po lauko kojas nuplaunu ir viskas .. Bet tai mūsiškis ryte tinginiukas koks pasidarė,net pati stebiuosi
jau kelintą rytą ,neįmanoma prisikviesti eiti rytiniam pasivaikščiojimui
jis tik pasižiūri į mane, nusisuka ir toliau miega
tai matai turiu eiti,ir ponulį atsivesti .. o lauke vaikšto ir žiovauja vis
nes jau žiūriu,turi tokį minkštą žaislą,ant kurio "lipa" ir mokinasi
nors skaičiau,kad kažkur apie 6 mėnesį taip turėtų būt,ar vėl aš ne taip būsiu ką perskaičius
QUOTE(Lauryna. @ 2013 02 28, 10:11)
Mimi08, aš ir už tai kad kiekvienas šuniukas turi savo šeimininką, taigi manau rasite savąjį, tik kantrybės
Butinai rasim
Nu mano zinios menkos apie patinus
na kad " mokintusi " tai kazaip juokinga, juk jie inkstinktyviai gamtos vedini lipa ant kaliu. O ant jusu ar kitu seimos nariu nelipa?
man rodos pasakojo kaz kas kad ju kalyte ant dvigubai didesnio uz ja zaislo lipdavo.
As kojyciu netepu, nors siurkscios bet jai ju neskauda. O siaip produkcijos daug tad jei idomu pagooglinkit
Del spermos man ir keista. Kazkaip nenormalu atrodo. Eiciau pas veta. O gal jis tiesiog slapimo nebenulaiko, gi senas.
As kojyciu netepu, nors siurkscios bet jai ju neskauda. O siaip produkcijos daug tad jei idomu pagooglinkit
Del spermos man ir keista. Kazkaip nenormalu atrodo. Eiciau pas veta. O gal jis tiesiog slapimo nebenulaiko, gi senas.
QUOTE(Lauryna. @ 2013 02 28, 16:25)
Sakot pas veta? Pabandysiu pagooglint del sito reikalo. tai tikrai ne slapimas, nes slapimas gi skystis geltonas, o cia kaip kremas
QUOTE(Mimi08 @ 2013 02 28, 19:16)
Sakot pas veta? Pabandysiu pagooglint del sito reikalo. tai tikrai ne slapimas, nes slapimas gi skystis geltonas, o cia kaip kremas

mano ankstesniam suniuj ir taip budavo , Baksuj esu pastebejus ir nors Baksuj nevarvedavo taip tik matydavos susikaupe
QUOTE(Šypsen@ @ 2013 02 28, 10:56)
nes jau žiūriu,turi tokį minkštą žaislą,ant kurio "lipa" ir mokinasi
nors skaičiau,kad kažkur apie 6 mėnesį taip turėtų būt,ar vėl aš ne taip būsiu ką perskaičius 
Tai ne mokymasis. Pasidomėkite šunų hierarchija.
QUOTE(Agnnyte @ 2013 03 01, 00:42)
Nieko neskaiciau apie zaislus ir hierarchija. Kam suo bando savo dominavima suo atveju rodyti?
O Jus hi patina turite, tai gal apsviedit ir del spermos
QUOTE(Lauryna. @ 2013 02 28, 15:25)
Nu mano zinios menkos apie patinus
na kad " mokintusi " tai kazaip juokinga, juk jie inkstinktyviai gamtos vedini lipa ant kaliu. O ant jusu ar kitu seimos nariu nelipa?
Ne,nelipa jis niekur,nei ant mūsų,nei ant vaikų, tik ant to žaislo, ir vis ant to pačio
QUOTE(RoyalBlue @ 2013 02 28, 22:24)
mano ankstesniam suniuj ir taip budavo , Baksuj esu pastebejus ir nors Baksuj nevarvedavo taip tik matydavos susikaupe
o va ankstesniam suniuj ir varvejo tai as manau cia nuo senatves gali buti..
tai taip dazniausiai ir buna, kad matosi susikaupes ant galiuko
Papildyta:
QUOTE(Agnnyte @ 2013 02 28, 23:42)
Man irgi atrodo, kad tai ne mokymasis
QUOTE(Lauryna. @ 2013 02 28, 23:51)
Nieko neskaiciau apie zaislus ir hierarchija. Kam suo bando savo dominavima suo atveju rodyti?
zaislui?
man idomu pasidare.
neesu nei girdejus nei kas augina tokiudalyku nepasakojo 
Kažkada buvom pas draugus svečiuose, o jie turi mažą šunelį. Ir turėjo tas šunelis žaislą meškiuką. Mums visiems sedint prie stalo šunelis pradėjo "žaisti" su tuo meškiuku.... ir taip įsijaudrino... kad net su "laiminga pabaiga" kaip sakė kažkuriam filme