QUOTE(RoyalBlue @ 2013 02 28, 22:24)
mano ankstesniam suniuj ir taip budavo , Baksuj esu pastebejus ir nors Baksuj nevarvedavo taip tik matydavos susikaupe

o va ankstesniam suniuj ir varvejo tai as manau cia nuo senatves gali buti..
tai taip dazniausiai ir buna, kad matosi susikaupes ant galiuko

atsiseda ar atsigula ant kilimo ir lieka deme

Buna, kad ir einant nukapsa, tikrai nera taip, kad eina ir istisai varvina. Internete deje nieko apie tai neradau

Seniau taip nebuvo, pries metus kazkur prasidejo, greiciausiai nuo senatves. O del lipimo ir to reikalo, Mb sako kai jaunas buvo tai lipdavo ir ant zaislo ir ant viso kito kas sauna i galva. Ant zaislo lipt nedrausdavo, turejo zaisla dideli uzslepta kiemo gale, tai ten ir linguodavo

Beje su Ariu neimanoma eiti pasivaikscioti piko metu i lauka, nes kiekviena karta pamates kita suni verziasi prie jo, negalim paleisti nuo pavadelio viesoj vietoj. Siaip visada klauso, graziai eina sale, bet vos tik akiraty pasirodo kitas suo viskas, reikia sustoti ir laikyti, nes tada jis pamirsta zodi Ne(apsoliuciai ignoruoja) Mb pasakojo, kad mazdaug pries sesis metus atsitiko taip, kad issiplese uzuodes suni(mb uzsiziopsojo ir pavadis isprudo su suniu is ranku) viskas baiges ziauriai, kitas suo buvo koker spanielis, Aris is kart puole atlikineti savo reikalu su tuo mazu suneliu(nesvarbu jam buvo, kad tai patinas), jo seiminke aisku klyke, reke, o ir Mb kol dabego

Aisku nieko blogo jis tam suneliui nepadare,tik pabande uzlipti, bet kadangi jie gyvena uz keliu namu, tai anie seiminkai paskui iskviete policija(atejo jau po visu pasivaiksciojimu i namus), Mb gavo ispejima, kad valdytu savo suni
Papildyta:
QUOTE(Agnnyte @ 2013 02 28, 23:42)
Tai ne mokymasis. Pasidomėkite šunų hierarchija.
Man irgi atrodo, kad tai ne mokymasis

Instinktas greiciau. Jie jau gimsta tai mokedami,aisku praktikos reikia