Įkraunama...
Įkraunama...

Bokseris

O tai padukus reikia pastoviai tepti,ar kai yra būtinybė? Nes aš tai nieko neteptu,visada po lauko kojas nuplaunu ir viskas .. Bet tai mūsiškis ryte tinginiukas koks pasidarė,net pati stebiuosi bigsmile.gif jau kelintą rytą ,neįmanoma prisikviesti eiti rytiniam pasivaikščiojimui doh.gif jis tik pasižiūri į mane, nusisuka ir toliau miega biggrin.gif tai matai turiu eiti,ir ponulį atsivesti .. o lauke vaikšto ir žiovauja vis biggrin.gif
Bet man atrodo,kad jis jau pas mus vyriškėti pradeda biggrin.gif nes jau žiūriu,turi tokį minkštą žaislą,ant kurio "lipa" ir mokinasi blush2.gif nors skaičiau,kad kažkur apie 6 mėnesį taip turėtų būt,ar vėl aš ne taip būsiu ką perskaičius rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Lauryna. @ 2013 02 28, 10:11)

Mimi08, aš ir už tai kad kiekvienas šuniukas turi savo šeimininką, taigi manau rasite savąjį, tik kantrybės  mirksiukas.gif

Butinai rasim lotuliukas.gif Vis dairausi, kiekviena diena tikrinu interneta, kad tik kokio naujo skelbimo nepraziopsociau, nes va tas ir sunkiausiai, kad nors siandien galima parsivezti(turbut pries kelis metus taip buciau ir padarius blush2.gif ) imti pirma ar antra patikusi, kad ir be dokumentu(anksciau maniau, kam man tie dukomentai vistiek ne parodoms ar veisimui), bet aciu dievui su amzium protas ateina thumbup.gif Beje as cia tokiu nelabai graziu klausimu blush2.gif Ariui kiekviena diena varva sperma. Ne tai, kad bega bet vis nukapsi, miegojimo vieta(patiesta i guoli kaldra, plaunu kas savaite, nes visa sutepta buna) po namus vaiksto ir nukapsi vis jam, nieko baisaus aisku kai tik pamatau is kart nuvalau grindis, bet va svetainej baltas kilimas tai atrodo ziauriai tos geltonos demes. doh.gif beje suo nekastruotas ir nei karto nesuvestas(berniukas 11 metu lotuliukas.gif ) Blogiausia, kad tas skystis jei is kart nepuoli valyt, nuo kilimo neatsiplauna, tik su specialia masina, bet gi neplausi kasdien, nes paskui 3-4 dienos kilimai dziusta.
Atsakyti
Nu mano zinios menkos apie patinus biggrin.gif na kad " mokintusi " tai kazaip juokinga, juk jie inkstinktyviai gamtos vedini lipa ant kaliu. O ant jusu ar kitu seimos nariu nelipa? g.gif man rodos pasakojo kaz kas kad ju kalyte ant dvigubai didesnio uz ja zaislo lipdavo.
As kojyciu netepu, nors siurkscios bet jai ju neskauda. O siaip produkcijos daug tad jei idomu pagooglinkit smile.gif
Del spermos man ir keista. Kazkaip nenormalu atrodo. Eiciau pas veta. O gal jis tiesiog slapimo nebenulaiko, gi senas. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lauryna.: 28 vasario 2013 - 15:30
QUOTE(Lauryna. @ 2013 02 28, 16:25)
Del spermos man ir keista. Kazkaip nenormalu atrodo. Eiciau pas veta. O gal jis tiesiog slapimo nebenulaiko, gi senas. g.gif

Sakot pas veta? Pabandysiu pagooglint del sito reikalo. tai tikrai ne slapimas, nes slapimas gi skystis geltonas, o cia kaip kremas doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mimi08: 28 vasario 2013 - 18:16
QUOTE(Mimi08 @ 2013 02 28, 19:16)
Sakot pas veta? Pabandysiu pagooglint del sito reikalo. tai tikrai ne slapimas, nes slapimas gi skystis geltonas, o cia kaip kremas doh.gif  lotuliukas.gif

mano ankstesniam suniuj ir taip budavo , Baksuj esu pastebejus ir nors Baksuj nevarvedavo taip tik matydavos susikaupe biggrin.gif o va ankstesniam suniuj ir varvejo tai as manau cia nuo senatves gali buti..
Atsakyti
QUOTE(Šypsen@ @ 2013 02 28, 10:56)
Bet man atrodo,kad jis jau pas mus vyriškėti pradeda  biggrin.gif nes jau žiūriu,turi tokį minkštą žaislą,ant kurio "lipa" ir mokinasi  blush2.gif  nors skaičiau,kad kažkur apie 6 mėnesį taip turėtų būt,ar vėl aš ne taip būsiu ką perskaičius  rolleyes.gif

Tai ne mokymasis. Pasidomėkite šunų hierarchija.
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2013 03 01, 00:42)

Nieko neskaiciau apie zaislus ir hierarchija. Kam suo bando savo dominavima suo atveju rodyti? g.gif zaislui? biggrin.gif man idomu pasidare.
O Jus hi patina turite, tai gal apsviedit ir del spermos g.gif neesu nei girdejus nei kas augina tokiudalyku nepasakojo blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Lauryna. @ 2013 02 28, 15:25)
Nu mano zinios menkos apie patinus  biggrin.gif  na kad " mokintusi " tai kazaip juokinga, juk jie inkstinktyviai gamtos vedini lipa ant kaliu. O ant jusu ar kitu seimos nariu nelipa?  g.gif

Ne,nelipa jis niekur,nei ant mūsų,nei ant vaikų, tik ant to žaislo, ir vis ant to pačio smile.gif O iki kiek taip galima leisti? Ar kai pamatau,iškart reikia sudrausminti ..

Atsakyti
QUOTE(RoyalBlue @ 2013 02 28, 22:24)
mano ankstesniam suniuj ir taip budavo , Baksuj esu pastebejus ir nors Baksuj nevarvedavo taip tik matydavos susikaupe  biggrin.gif  o va ankstesniam suniuj ir varvejo tai as manau cia nuo senatves gali buti..

tai taip dazniausiai ir buna, kad matosi susikaupes ant galiuko blush2.gif atsiseda ar atsigula ant kilimo ir lieka deme doh.gif Buna, kad ir einant nukapsa, tikrai nera taip, kad eina ir istisai varvina. Internete deje nieko apie tai neradau unsure.gif Seniau taip nebuvo, pries metus kazkur prasidejo, greiciausiai nuo senatves. O del lipimo ir to reikalo, Mb sako kai jaunas buvo tai lipdavo ir ant zaislo ir ant viso kito kas sauna i galva. Ant zaislo lipt nedrausdavo, turejo zaisla dideli uzslepta kiemo gale, tai ten ir linguodavo lotuliukas.gif Beje su Ariu neimanoma eiti pasivaikscioti piko metu i lauka, nes kiekviena karta pamates kita suni verziasi prie jo, negalim paleisti nuo pavadelio viesoj vietoj. Siaip visada klauso, graziai eina sale, bet vos tik akiraty pasirodo kitas suo viskas, reikia sustoti ir laikyti, nes tada jis pamirsta zodi Ne(apsoliuciai ignoruoja) Mb pasakojo, kad mazdaug pries sesis metus atsitiko taip, kad issiplese uzuodes suni(mb uzsiziopsojo ir pavadis isprudo su suniu is ranku) viskas baiges ziauriai, kitas suo buvo koker spanielis, Aris is kart puole atlikineti savo reikalu su tuo mazu suneliu(nesvarbu jam buvo, kad tai patinas), jo seiminke aisku klyke, reke, o ir Mb kol dabego doh.gif Aisku nieko blogo jis tam suneliui nepadare,tik pabande uzlipti, bet kadangi jie gyvena uz keliu namu, tai anie seiminkai paskui iskviete policija(atejo jau po visu pasivaiksciojimu i namus), Mb gavo ispejima, kad valdytu savo suni blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Agnnyte @ 2013 02 28, 23:42)

Man irgi atrodo, kad tai ne mokymasis schmoll.gif Instinktas greiciau. Jie jau gimsta tai mokedami,aisku praktikos reikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lauryna. @ 2013 02 28, 23:51)
Nieko neskaiciau apie zaislus ir hierarchija. Kam suo bando savo dominavima suo atveju rodyti?  g.gif zaislui?  biggrin.gif  man idomu pasidare.
O Jus hi patina turite, tai gal apsviedit ir del spermos  g.gif  neesu nei girdejus nei kas augina tokiudalyku nepasakojo  blink.gif

Kažkada buvom pas draugus svečiuose, o jie turi mažą šunelį. Ir turėjo tas šunelis žaislą meškiuką. Mums visiems sedint prie stalo šunelis pradėjo "žaisti" su tuo meškiuku.... ir taip įsijaudrino... kad net su "laiminga pabaiga" kaip sakė kažkuriam filme biggrin.gif Mes buvom labai nustebė ne pačių procesu, o to daikčiuko dydžiu... pas tokį nedidelį šunelį...
blush2.gif
Atsakyti
Del to kapsejimo, musu suniui irgi taip budavo, bet iskastravom ir baigesi tokie dalykai, neberandu ant grindu laseliu jau. smile.gif
Atsakyti
Bela pradėjo siaubingai šertis. Nusipirkau šiandien furminatorių, iššukavau krūvą plaukų , tai norėjau paklaust, kaip dažnai šukuojat šunis? Kasdien? Be to, kartu su plaukais išsišukuoja pleiskanos, jos oda pleiskanota, taip neturėtų būti, ar ne?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo p@uksTelis: 01 kovo 2013 - 18:14