Įkraunama...
Įkraunama...

Besimokančioms vairuoti

Labas 4u.gif

Kaunietes pasakykite kokios db masinos Kauno regitroje? Ar yra benzininiu, arba gal kurios labai gesta?

Vakar islaikiau vairavima mokyklini, kitam 5dieniui uzsirasiau i Regitra. su laiku sunkiau. Tai pasirinkau 10:30 g.gif Kaip manot, neprasoviau vien del laiko?
Atsakyti
QUOTE(Fera82 @ 2013 05 23, 11:13)
Vakar islaikiau vairavima mokyklini, kitam 5dieniui uzsirasiau i Regitra. su laiku sunkiau. Tai pasirinkau 10:30 g.gif Kaip manot, neprasoviau vien del laiko?

Aš laikiau nuo 11 iki 11:30 tai mieste jau "rinkosi" mašinos,nes pietų pertrauka artėja,tai laiku išlekiau iš miesto,bet šiaip manau neprašovėt 4u.gif kitos mašinos pakišti koją gali ir bet kuriuo metu rolleyes.gif

Dėl Kauno regitros nieko nežinau 4u.gif
Atsakyti
aš kiek ne į temą, bet gal žinot, kur pasiskaityti apie tuos papildomus egzaminavimus, kai reikės keisti pažymėjimus į ilgalaikius?
Atsakyti
Sveiki,
uz savaites ir as einu laikyti egzamina,Regitroje,baisu,is anksto nusiteikus,kad neislaikysiu.Nors instruktorius,dabar papyldomas vairavimo pamokas turiu,sako,kad vazineju neblogai,bet be reikalo kartais panikuoju.Supanikavus darau kvailu klaidu doh.gif
Ar dabar Regitroje,filmuoja vairavimo egzaminus?
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2013 05 24, 20:29)
Ar dabar Regitroje,filmuoja vairavimo egzaminus?

Taip,jau senokai filmuoja visi miestai
Atsakyti
QUOTE(Aglėja @ 2013 05 24, 20:39)
Taip,jau senokai filmuoja visi miestai

Aciu,
nezinia kaip geriau smile.gif Pirkt zinoma,teises nepirksiu,nors ir desimt kart bet bandysiu islaikyt pati,savo jegom smile.gif Tik gal,jei be kameru ir instriktorius geras vyrukas,nepastebetu gal mazytes klaidos?
Kas del pasukiu,mane mokino,kad geriau su 2 pavara.Ir paciai jauciasi,kai pries posuki pristabai,maza kas gali liekt,arba salygatviu eiti(kaip siandien vos mikriuske i mane neivaziavo, doh.gif as sukau pagrindiniu keliu i kaire,praleidau T.P sukancia i desine,priesais mane,jei irgi padrindinis kelias,pradejau vaziuoti,o mikriuske is mano desines,kaip leke taip ir nuleke,dar papypsejo doh.gif )tai kai pistabdai,masina pati praso,jauciasi,kad reikia mazint pavara.Gal ateity kitaip darysiu bet dabar tik taip kaip mokina smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nanita: 24 gegužės 2013 - 20:00
Labas 4u.gif

Jus man pasakykit tos kurios jau laike Regitroje, išlaike, arba ne, ar labai stipriai kabinejamasi aiksteleje. Na ar ziuri labai detaliai tuos cm, kaip pagal reikalavimus. doh.gif Nes paskaiciau reikalavimus, tai nupust galima, viskas tiesiog cm sumatuota. Kad ratai ne per toli ir ne per arti, kad is preikio ne perdaug ir is galio ne permazai. Manau jau aiksteleje galima surinkt nemazai nekritiniu klaidu, jei labai kabinasi prie visko.
O dar mano minusas, kad niekaip neismusu is saves to durno dalyko aiksteleje parkuojantis, kad daznai suku vaira, nejudant masinai ir stabdi per ilgai uzlaikau parkuodamasi doh.gif Tai jauciu kaip mes mane lauk po tokiu bajeriu g.gif

Laikysiu Kaune 5dieni.
Atsakyti
QUOTE(Fera82 @ 2013 05 27, 11:19)
Labas  4u.gif

Jus man pasakykit tos kurios jau laike Regitroje, išlaike, arba ne, ar labai stipriai kabinejamasi aiksteleje. Na ar ziuri labai detaliai tuos cm, kaip pagal reikalavimus.  doh.gif Nes paskaiciau reikalavimus, tai nupust galima, viskas tiesiog cm sumatuota. Kad ratai ne per toli ir ne per arti, kad is preikio ne perdaug ir is galio ne permazai. Manau jau aiksteleje galima surinkt nemazai nekritiniu klaidu, jei labai kabinasi prie visko.
O dar mano minusas, kad niekaip neismusu is saves to durno dalyko aiksteleje parkuojantis, kad daznai suku vaira, nejudant masinai ir stabdi per ilgai uzlaikau parkuodamasi doh.gif Tai jauciu kaip mes mane lauk po tokiu bajeriu g.gif

Laikysiu Kaune 5dieni.

4u.gif 4u.gif 4u.gif Aikstute ir mano silpniausia vieta. Pirksiuos dar papildomu vaziavimu vien jai...
Del regitros, jei lb nores prisikabins prie visko, jei ne, praleis. Stebejau kelis vaziavimus regitroj, tai vienus tikrai praleidzia, nieks nieko neziuri, o vienai panelei tikrai islipes su liniuote matavo cm nuo juostu ir gale doh.gif Cia sekmes reikalas, plius viskas priklauso nuo egzaminuotojo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fera82 @ 2013 05 27, 11:19)
Jus man pasakykit tos kurios jau laike Regitroje, išlaike, arba ne, ar labai stipriai kabinejamasi aiksteleje. Na ar ziuri labai detaliai tuos cm, kaip pagal reikalavimus.  doh.gif Nes paskaiciau reikalavimus, tai nupust galima, viskas tiesiog cm sumatuota. Kad ratai ne per toli ir ne per arti, kad is preikio ne perdaug ir is galio ne permazai. Manau jau aiksteleje galima surinkt nemazai nekritiniu klaidu, jei labai kabinasi prie visko.

Nuo egzaminuotojo priklauso manau rolleyes.gif vieni atsidaro duris ir užmeta akį,kiti tik viduj sėdėdami pasisukioja,pasidairo ir viskas. Nemačiau,kad matuotų su liniuotę,bet matyt visko būna rolleyes.gif

Dėl vairo sukimo mašinai stovint tai nežinau kaip regitra,bet man instruktorius per pamokas greit atmušė tokį įprotį,tai gal ir regitroj to daryt neleidžia,negaliu pasakyt g.gif

Sėkmės laikant 4u.gif
Atsakyti
Gal yra kur pasiziureti,marsrutus,kuriais vaziuojama per vairavimo egzamina Regitroje(Vilniuje).Zinau,kad yra 21 marsrutas.Idomu butu pasiziureti.
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2013 05 28, 12:19)
Gal yra kur pasiziureti,marsrutus,kuriais vaziuojama per vairavimo egzamina Regitroje(Vilniuje).Zinau,kad yra 21 marsrutas.Idomu butu pasiziureti.

googlas visagalis : Vairavimo maršrutai Vilniuje - čia pats pirmas rezultatas iš paieškos..
Atsakyti
negalima stovint masinai sukt vaira. Turi judet po truputi tuo metu.
Mano su liuote tikrai nematavo..islipes paziurejo ir tiek. T forma islipes ziurejo. ,kai isvazinejau.
Atsakyti