QUOTE(KittyKitty @ 2013 02 28, 16:01)
Labai užjaučiu, jau tavo situacija tai....

kaip man visų gaila... nėra teisybės, nėra logikos, apie kokią D valią čia galima kalbėt... arba apie knygas,kur kūdikiai patys pasirenka tėvus.... kitos į sienas daužo, į šiukšlynus mėto... pavargsta būt nėščios, nenori maitinti, tingi nešioti vaikus, tik savęs žiūri... aš atpyliau 2 bemiegius metus ir kartočiau tai,kiek reikėtų. Gal aš prasta namų šeimininkė, gal aš neturiu darbo.. bet aš gera mama. Tai gal vienintelis dalykas, kurį moku. Ir neteisinga, kad daugiau negaliu. Bet aš turiu dėl ko gyvent. Turiu JĄ. Man beprotiškai pasisekė. O kaip skauda dėl tų, kurios neturi.. va Citas.. 7 IvF

ir visada tokia pozityvi, visas kitas paguos, patars..Afroditė, Atiloja, Tu, kitos....visos būtų tokios geros mamos, ir taip skauda, kad dar nėra

atrodo, kad galėčiau kuo nors padėt....o va atveža į ligoninę keturis sumuštus vaikus, namie jų iš viso vienuolika. Nei jiems likimas, nei jiems imuninės problemos, nei feritinai, nei aspirinai....nėra logikos. Jokios. Kaip man skauda širdį dėl visi, kurioms tenka visa tai pereiti. Taip smagu būna kur nors užmatyt kokią senbuvę , kuri plepa normalių žmonių temose, turi kokius du vaikus. Taip noriu jus visas ten pamatyt...
Nekreipkit dėmesio, sentimentų diena man
Kitty cia ne sentimentai , cia gyvenimas

Ir daugeliu atveju neteisingas ir negailestingas
Papildyta:
QUOTE(KittyKitty @ 2013 02 28, 16:14)
Viskas, Citas po mėnesio tupės pas nėštukes, aišku? Gana čia
Pelargonija, ir tau galioja, prašau krapštytis vieną kartą į ten, nusibodo, supranti?
Papildyta:
QUOTE(GingerBella @ 2013 02 28, 16:59)
Kokyte,
kaip miela

saunuoles blastutes
Sveikinu PUPO
KittyKitty,
cia tau sentimentalus
Mergaites pakomentuokite kas suprantate mano naujus tyrimukus
LH 5,8 IU/l (norma folikulineje fazeje 3 - 12 IU/l)
FSH 8,0 U/l (norma f.f. 2 - 10 )
E2 0,15 nmol/l (norma f.f. 0,07 - 0,53 nmol/l)
Kaip ir viskas normos ribose. Taciau ar reikia atkreipti demesi, jeigu pasislinke prie krastutiniu ribu?
O LH ir FSH santyki paciom reikia apsiskaiciuoti? T.y. FSH/LH = 1,38 (bet ar galima taip dalinti, jeigu vienas matuotas yra IU/l, o kitas matuotas U/l) ???
Ar cia geras rodiklis? Esu lyg skaiciuosi, kad jeigu 1, tai labai gerai. O siuo atveju?
Aciu uz pasidalinimus patirtimi
Aciu
O tu cia tuos tyrimus savistoviai daraisi ar tau juos del kazko skiria ?
nieko as cia nesuprantu , tamsus miskas