Citai, as kaip
Stryga visa uzsiraitojus
Uogiuke - tyliai dziaugiames!
QUOTE(Delena @ 2013 02 27, 10:01)
Lytinius hormonus surišantis globulinas(SHBG) (nmol/l) 291 (norma Mot. 18-144)
tai tokie rezultatai

, net nezinau ka galvoti...
Delena, kai mano SHBG buvo blogas, man Kazanavicius skyre gerti Thybona.. Gal paklausk savo gyd. apie si vaista... Dar ir dabar ji geriu...
QUOTE(KittyKitty @ 2013 02 27, 10:09)
vakar su akupuktūristu pakalbėjau. Aišku, sugebėjau apsižliumbti

, kaip gi be to. Įdomiai jis pašnekėjo. Kadangi visai pasitikim juo, net mano skeptikas vyras jaučia poveikį po vizito, tai nežinau, kažkiek paėmiau į širdį, ką jis pasakė. Pasak jo, buvo maža tikimybė šį kartą, nes ir vyro reikalai negeri, ir mano. Mano kraujas silpnas, kinų medicinos terminais kalbant, todėl ir gimdoj tai jaučiasi. Ir su inkstais blogai, nesvarbu, kad medikai to nemato. Sako, iš karto galima tai pasakyti, tik į veidą pasižiūrėjus (mano paakiai tamsūs). Sako, jei pavyks, galima bandyt gerinti situaciją ir jei pagerės, yra šansų pastot natūraliai arba tada vėl bandyt IVF. Bet gali ir nepavykti.. Ir jis dar labai pergyvena dėl tų stimuliacijų, nes viskas rodo, kad mano hormonų sistema "kliba", nors rodikliai ir normalūs. Sako, turi dabar pacientę, kuriai po stimuliacijų beveik metus truko klimaksas, dabar jau lyg ir pavyko atstatyti.. Nu žodžiu. Čia šiaip.
Kad apsizliumbei.. kazkodel jauciu, kad lygiai taip pat buciau bliovus...
Yra tiesos to akupunkturisto zodziuose, bet cia zinai.. beveik neapciuopiama... Kai as vaiksciojau pas akupunkturista, man sake jokiu IVF, bandysim tvarkyti adatu pagalba... Tik jau nepamenu ka tvarkyti... Vaiksciojom su vyru gal 3men, paskui nustojau tiketi, nekantri as... neturejau jegu vaikscioti metus laiko ir tiketi... Tada buvo uzpuolusi depresija, tai man ja isvijo is pagrindu... O ten priimamajame visokiu istoriju esu prisiklausiusi, kaip zmonem padeda...Berods ir
Lietuva po akupunkturos pastojo su pirmu leliuku IUI pagalba, o paskui vel lankesi ir naturaliai gavosi...tik jau po kiek menesiu, nepamenu...
Stiprybes tau