Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(lollypopas @ 2013 02 26, 21:07)
o  beje kaip taavo punkcija praejo? 4u.gif  kada isodinima apturejai? 4u.gif

sveikinu su PUPO, kaip pati jautiesi? wub.gif

Man punkcija praejo gerai, isodino penktadieni wub.gif wub.gif snd jau 5dpi wub.gif wub.gif
pilva pastoviai maudzia ax.gif rezgiu minti kaip cia greiciau HCG pasidarius ax.gif
visai neturiu kantrybes laukti blush2.gif

vakar permeciau statistika, ieskojau kada anksciausiai mergaites daresi HCG ax.gif
radau, kad Keberiokst daresi jau 4dpi ax.gif

Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2013 02 27, 10:09)
Delena, nedaug aš čia suprantu, bet Fraxiparinas tai veikia tik parą, man rodos, aspirinas ilgiau, aspiriną gėrei? Man irgi šiiap atrodo, kad per anksti gal daryti tyrimus... O dėl SHBG nežinau, gal kitos pakomentuos.

Aspirinas irgi veikia 4-5 dienas, jei neklystu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gėlytė.lt @ 2013 02 27, 10:24)
sveikinu su PUPO, kaip pati jautiesi?  wub.gif

Man punkcija praejo gerai, isodino penktadieni wub.gif  wub.gif snd jau 5dpi wub.gif  wub.gif
pilva pastoviai maudzia ax.gif rezgiu minti kaip cia greiciau HCG pasidarius ax.gif

vakar permeciau statistika, ieskojau kada anksciausiai mergaites daresi HCG ax.gif

Gelyte.lt, linkiu Tau dideliu skaiciuku mirksiukas.gif
Jolantulia wub.gif
Delena wub.gif wub.gif

Kitty,neimk taip visko i sirdi...Pas mane ir kraujas silpnas ir klimaksas prasidejo nuo 20 metu... ,bet as niekada nenustojau tiket,nors daktarai man niekada nesistenge padet,tik sere kontraceptikais. Man gyvenime nieks nera dare tiek tyrimu kiek jus pasidarot. Nosyte i virsu ir pirmyn...Dievas viska sustato i savo vezes....Belieka tiket ir laukt..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uogiuke: 27 vasario 2013 - 11:52
Citai, as kaip Stryga visa uzsiraitojus wink.gif

Uogiuke - tyliai dziaugiames!

QUOTE(Delena @ 2013 02 27, 10:01)

Lytinius hormonus surišantis globulinas(SHBG) (nmol/l) 291 (norma Mot. 18-144)
tai tokie rezultatai  doh.gif , net nezinau ka galvoti...

Delena, kai mano SHBG buvo blogas, man Kazanavicius skyre gerti Thybona.. Gal paklausk savo gyd. apie si vaista... Dar ir dabar ji geriu...

QUOTE(KittyKitty @ 2013 02 27, 10:09)

vakar su akupuktūristu pakalbėjau. Aišku, sugebėjau apsižliumbti doh.gif, kaip gi be to. Įdomiai jis pašnekėjo. Kadangi visai pasitikim juo, net mano skeptikas vyras jaučia poveikį po vizito, tai nežinau, kažkiek paėmiau į širdį, ką jis pasakė. Pasak jo, buvo maža tikimybė šį kartą, nes ir vyro reikalai negeri, ir mano. Mano kraujas silpnas, kinų medicinos terminais kalbant, todėl ir gimdoj tai jaučiasi. Ir su inkstais blogai, nesvarbu, kad medikai to nemato. Sako, iš karto galima tai pasakyti, tik į veidą pasižiūrėjus (mano paakiai tamsūs). Sako, jei pavyks, galima bandyt gerinti situaciją ir jei pagerės, yra šansų pastot natūraliai arba tada vėl bandyt IVF. Bet gali ir nepavykti.. Ir jis dar labai pergyvena dėl tų stimuliacijų, nes viskas rodo, kad mano hormonų sistema "kliba", nors rodikliai ir normalūs. Sako, turi dabar pacientę, kuriai po stimuliacijų beveik  metus truko klimaksas, dabar jau lyg ir pavyko atstatyti.. Nu žodžiu. Čia šiaip.

wub.gif
Kad apsizliumbei.. kazkodel jauciu, kad lygiai taip pat buciau bliovus... 4u.gif
Yra tiesos to akupunkturisto zodziuose, bet cia zinai.. beveik neapciuopiama... Kai as vaiksciojau pas akupunkturista, man sake jokiu IVF, bandysim tvarkyti adatu pagalba... Tik jau nepamenu ka tvarkyti... Vaiksciojom su vyru gal 3men, paskui nustojau tiketi, nekantri as... neturejau jegu vaikscioti metus laiko ir tiketi... Tada buvo uzpuolusi depresija, tai man ja isvijo is pagrindu... O ten priimamajame visokiu istoriju esu prisiklausiusi, kaip zmonem padeda...Berods ir Lietuva po akupunkturos pastojo su pirmu leliuku IUI pagalba, o paskui vel lankesi ir naturaliai gavosi...tik jau po kiek menesiu, nepamenu...
Stiprybes tau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2013 02 27, 13:11)

Delena, kai mano SHBG buvo blogas, man Kazanavicius skyre gerti Thybona.. Gal paklausk savo gyd. apie si vaista... Dar ir dabar ji geriu...
wub.gif 

o tai tavo ir buvo aukstas? nes as perskaiciau, kad gali padidedi del estradiolio, bet jei man klimaksiniai pozymiai, tai estradiolis zemas. o dabar gydytoja liepe estrofem gerti. Tyrima pasidariau is vakaro isgerus pirma estrofem tablete, gal ji turejo itakos...

ne nezinau, eisiu antradieni pas gydytoja, tai kalbesiu.... g.gif
Atsakyti
Terziuk wub.gif
Atsakyti
"Po daktaru" jau ir as rolleyes.gif Derlius geras - 10 , 12-13 mm.Dar savaite auginsim blink.gif su Gonaliu ir Orgalutran
Atsakyti
QUOTE(taja78 @ 2013 02 27, 13:59)
"Po daktaru" jau ir as  rolleyes.gif  Derlius geras - 10 , 12-13 mm.Dar  savaite auginsim  blink.gif  su Gonaliu ir Orgalutran

Taja 78,sveikinu su graziai auganciu derliuku. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Gėlytė.lt @ 2013 02 27, 12:24)
sveikinu su PUPO, kaip pati jautiesi?  wub.gif

Man punkcija praejo gerai, isodino penktadieni wub.gif  wub.gif snd jau 5dpi wub.gif  wub.gif

wub.gif 4u.gif sveikinu PUPO 4u.gif ( dar tik pora dienu atgal issaiskinau kas tas PUPO biggrin.gif )

ka isodino (keliu dieneliu ir lasteliu) 4u.gif ? tai tau tikriausiai HCG diena kokia kovo 6? g.gif

bet kokiu atveju daug ilsekis, rupinkis savim. 4u.gif

manes visi klausia o tu jau skaitaisi nescia? smile.gif sakau teoriskai taip, bet praktiskai ne biggrin.gif

Atsakyti
sveikos mergaites smile.gif .visos temutes neperskaiciau,sunku sedeti jau prie pc.laukiuosi dvynuku,jau septintame men.is trecio karto tik pavyko egv klinikoje.bandeme penketa meteliu,jau viltis kaip isejusi buvo smile.gif . si karta labai pasitikejau gyditoju,gal tai padejo.man liko 12 vienetu crinone 8,padovanociau jei kuri vaziuotumete pro panevezi ar kaip...jei kam reiketu parasykite i az. su virusiukais butu smile.gif
Atsakyti
Uogiuke,

parasyk, prasau, savo visa blastutes isodinimo plana: ka darei, tiksliai kokia diena, kokie vaistukai, sprogdukai ir t.t.

Klausiu, nes skirtingai gydytojai daro (bent maniskis), tad labai idomu ka ir kaip dare tau ax.gif

Aciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Delena,

skaiciau tavo istorija. Patirties del SHBG nukrypmu neturiu, o pas tave dar su vaistais maisyta, tikrai - klausk gydytojos kas ir kaip g.gif
Ir dar...pas mane Sorpo lenteleje SHBG normos yra sios: 26,1-110 nmol/l.

Gelyte,

tylene PUPO wub.gif sveikinu ir linkiu graziu hcg skaiciuku 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(taja78 @ 2013 02 27, 14:59)
"Po daktaru" jau ir as  rolleyes.gif  Derlius geras - 10 , 12-13 mm.Dar  savaite auginsim  blink.gif  su Gonaliu ir Orgalutran

Taja,

derlius labai geras. Bus ir daugiau foliuku iki galo 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Delena @ 2013 02 27, 10:01)

Lytinius hormonus surišantis globulinas(SHBG) (nmol/l) 291 (norma Mot. 18-144)
tai tokie rezultatai  doh.gif , net nezinau ka galvoti...

keista, kad tau skyrė visus šiuos tyrimus, kai visai neseniai buvai stimuliuota, man vien tik po eilinio dufastono sugerto liepė darytis tik po dviejų mėnesių, o čia stimuliacija, progesterono preparatai ir pan.gal tu jai nesakei, kad stimuliacija visai neseniai buvo, o gal ji tiesiog užsimiršo, nu kažkaip keista, kad skyrė nepraėjus net vienam normaliam ciklui
Atsakyti