Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Delena @ 2013 02 27, 11:57)
o tai tavo ir buvo aukstas? nes as perskaiciau, kad gali padidedi del estradiolio, bet jei man klimaksiniai pozymiai, tai estradiolis zemas. o dabar gydytoja liepe estrofem gerti. Tyrima pasidariau is vakaro isgerus pirma estrofem tablete, gal ji turejo itakos...

ne nezinau, eisiu antradieni pas gydytoja, tai kalbesiu.... g.gif

Terzei tikriausiai buvo per zemas,nes Thybonas ji tik kelia.Pas mane irgi tas pats buvo.
O va ka aukstas reiskia nezinau.Berods tik vienai merginai is cia buvo taip,zinau,kad ji jau leliuka turi,bet nicko nepamenu....
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2013 02 27, 20:09)
Terzei tikriausiai buvo per zemas,nes Thybonas ji tik kelia.Pas mane irgi tas pats buvo.
O va ka aukstas reiskia nezinau.Berods tik vienai merginai is cia buvo taip,zinau,kad ji jau leliuka turi,bet nicko nepamenu....

Pas mane siaip irgi visuomet aukstokas, na bet ta jusu minima vaista vis tiek gavau. o kas link tyrimu po stimuliaciju tai jie tikrai buna iskraipyti. ir man karta sake ne anksciau kaip po 2 ciklu pasikartoti. O del padidejusio vieno to globulino nieko daugiau nepatare, sake valgykit maziau zoliu, o riebesni maista, tai tipo bus normalus. Zodziu va tiek patirties. Na dar kai geriu vaista, tyrimai nekartoti, taigi nzn kaip tas hormonas reaguoja i thybona. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Delena @ 2013 02 27, 13:57)
o tai tavo ir buvo aukstas? nes as perskaiciau, kad gali padidedi del estradiolio, bet jei man klimaksiniai pozymiai, tai estradiolis zemas. o dabar gydytoja liepe estrofem gerti. Tyrima pasidariau is vakaro isgerus pirma estrofem tablete, gal ji turejo itakos...

ne nezinau, eisiu antradieni pas gydytoja, tai kalbesiu.... g.gif

Pas mane jis buvo prie max normos ir gavau sita vaista...
Atsakyti
4u.gif

QUOTE(Pelargonija @ 2013 02 27, 11:35)
Aspirinas irgi veikia 4-5 dienas, jei neklystu 

o man sakė, kad 2 savaites...

QUOTE(uogiuke @ 2013 02 27, 12:38)
Kitty,neimk taip visko i sirdi...Pas mane ir kraujas silpnas ir klimaksas prasidejo nuo 20 metu... ,bet as niekada nenustojau tiket,nors daktarai man niekada nesistenge padet,tik sere kontraceptikais. Man gyvenime nieks nera dare tiek tyrimu kiek jus pasidarot. Nosyte i virsu ir pirmyn...Dievas viska sustato i savo vezes....Belieka tiket ir laukt..

aš gal taip rašau biggrin.gif neimu labai, visai pakenčiamai jaučiuosi.. kaip suprast, prasidėjo klimaksas g.gif jei prasideda klimaksas, tai ar galima pastoti g.gif
Suprantu, kad kadangi tau pavyko, tu pilna optimizmo 4u.gif kai nepasiseka, savijauta šiek tiek kita... o kuria prasme tavo kraujas silpnas? Nes aš kalbu apie kinų medicinos diagnoze, šiaip formaliai mano kraujas geras.
O dėl Dievo..na, aš nereliginga, tai man ši logika nepadeda 4u.gif

QUOTE(Terze @ 2013 02 27, 13:11)
wub.gif 
Kad apsizliumbei.. kazkodel jauciu, kad lygiai taip pat buciau bliovus...
Yra tiesos to akupunkturisto zodziuose, bet cia zinai.. beveik neapciuopiama... Kai as vaiksciojau pas akupunkturista, man sake jokiu IVF, bandysim tvarkyti adatu pagalba... Tik jau nepamenu ka tvarkyti... Vaiksciojom su vyru gal 3men, paskui nustojau tiketi, nekantri as... neturejau jegu vaikscioti metus laiko ir tiketi... Tada buvo uzpuolusi depresija, tai man ja isvijo is pagrindu... O ten priimamajame visokiu istoriju esu prisiklausiusi, kaip zmonem padeda...Berods ir Lietuva po akupunkturos pastojo su pirmu leliuku IUI pagalba, o paskui vel lankesi ir naturaliai gavosi...tik jau po kiek menesiu, nepamenu...
Stiprybes tau  :

ačiū tau, gera čia tave matyt..tokia šiluma iš karto užlieja..kaip man gera, kad tau pavyko wub.gif
suprantu, akd neturėjai kantrybės, aš irgi neturėčiau. tiesiog kadangi dabar esu priversta daryt pertrauką, tai kas belieka. va emocinei būsenai man akupunktūra tikrai į naudą. 4u.gif

QUOTE(taja78 @ 2013 02 27, 14:59)
"Po daktaru" jau ir as  rolleyes.gif  Derlius geras - 10 , 12-13 mm.Dar  savaite auginsim  su Gonaliu ir Orgalutran

sveikinu 4u.gif

QUOTE(airidukas555 @ 2013 02 27, 17:49)
sveikos mergaites .visos temutes neperskaiciau,sunku sedeti jau prie pc.laukiuosi dvynuku,jau septintame men.is trecio karto tik pavyko egv klinikoje.bandeme penketa meteliu,jau viltis kaip isejusi buvo  smile.gif . si karta labai pasitikejau gyditoju,gal tai padejo.man liko 12 vienetu crinone 8,padovanociau jei kuri vaziuotumete pro panevezi ar kaip...jei kam reiketu parasykite i az. su virusiukais butu

smagu skaityt tokias istorijas, įkvepia. 4u.gif

Žinot..šiandien 18 metų nuo mūsų pirmo pasimatymo su vyru.. Jis sako, teoriškai jau anūkų galėtume turėti biggrin.gif sakau, būtume seneliai, o dabar va jaunikliai, vaikus planuojam biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2013 02 28, 06:46)
Pas mane jis buvo prie max normos ir gavau sita vaista...

idomiai kaip... g.gif na gal reguliuoja abipusiai,nors kiek teko anskciau dometis,tai uzkeldavo ta shbg.Bet cia pries 5 metus buvo,gal kas pasikeite...
Atsakyti
Labas 4u.gif

Atsilo mano blastukes thumbup.gif visa ryta ant ytampos sedejau doh.gif
Priminikit man su pilna pusle reik but pries idejima ar ne ? Gyd nieko neminejo , o as nebepamenu blush2.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kokyte @ 2013 02 28, 14:43)
Labas  4u.gif

Atsilo mano blastukes  thumbup.gif visa ryta ant ytampos sedejau  doh.gif
Priminikit man su pilna pusle reik but pries idejima ar ne ? Gyd nieko neminejo , o as nebepamenu  blush2.gif  doh.gif

wub.gif wub.gif

Taip, su pilna, bet nepersistenk iki negalėjimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kokyte @ 2013 02 28, 14:43)
Labas  4u.gif

Atsilo mano blastukes  thumbup.gif visa ryta ant ytampos sedejau  doh.gif
Priminikit man su pilna pusle reik but pries idejima ar ne ? Gyd nieko neminejo , o as nebepamenu  blush2.gif  doh.gif

Fantastika wub.gif
Atsakyti
QUOTE(stryga @ 2013 02 28, 14:10)
Fantastika  wub.gif

Reiks kazkaip islaukti ramiai tas dieneles wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kokyte @ 2013 02 28, 16:37)
Reiks kazkaip islaukti ramiai tas dieneles  wub.gif  4u.gif

sveikinu su PUPO wub.gif 4u.gif kad dieneles laukimo neprailgtu 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kokyte @ 2013 02 28, 18:37)
Reiks kazkaip islaukti ramiai tas dieneles  wub.gif  4u.gif

nuostabu 4u.gif kada testuko diena?? 4u.gif
Papildyta:
mergytes kokia nuobodybe tos dvi savaites laukimo doh.gif unsure.gif nedirbu, sedziu namie, vyras darbe, bijau net tvarkytis, daiktus kiloti, vos valgyt pagaminu (kad tik nesilankstyt, nepasitempt), shopintis normaliai negaliu, nes kelti nieko sunkaus negalima doh.gif - zodziu nuobodybe doh.gif ar ir jum taip pat buvo? sakau gal i darba pradeti eiti, bet vyras priestarauja doh.gif darbas pas mane ne fizinis, galeciau sau sedet prie kompo....ir nagus lakuoti nail.gif biggrin.gif , bet kartais ir nervuku pareikalauja darbas, todel vel pergalvoju ir nesinori saves nervuoti...patarkit kuo uzssiimti , kaip prastumti laika:hm visa diena filmus ziuriu, ilendu i SM, FB, katinas namie, ji paniurkau biggrin.gif , viskas doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Gėlytė.lt @ 2013 02 28, 18:40)

gelyte, ka tau isodina sakyk 4u.gif blastute ar embrionuka? kokio dydzio? kada HCG? 4u.gif lyg tai taip ir nepasisakei smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lollypopas: 28 vasario 2013 - 16:52
QUOTE(lollypopas @ 2013 02 28, 16:51)
nuostabu 4u.gif kada testuko diena?? 4u.gif
Papildyta:
mergytes kokia nuobodybe tos dvi savaites laukimo doh.gif  unsure.gif nedirbu, sedziu namie, vyras darbe, bijau net tvarkytis, daiktus kiloti, vos valgyt pagaminu (kad tik nesilankstyt, nepasitempt), shopintis normaliai negaliu, nes kelti nieko sunkaus negalima doh.gif - zodziu nuobodybe doh.gif ar ir jum taip pat buvo? sakau gal i darba pradeti eiti, bet vyras priestarauja doh.gif darbas pas mane ne fizinis, galeciau sau sedet prie kompo....ir nagus lakuoti  nail.gif  biggrin.gif , bet kartais ir nervuku pareikalauja darbas, todel vel pergalvoju ir nesinori saves nervuoti...patarkit kuo uzssiimti , kaip prastumti laika:hm visa diena filmus ziuriu, ilendu i SM, FB, katinas namie, ji paniurkau biggrin.gif , viskas doh.gif

biggrin.gif darbe aisku laikas greiciau lekia, bet vakare namie as irgi nzn kur save padeti biggrin.gif darau lygiai ta pati ka ir tu:D o is namu ruosos darbu nieko schmoll.gif

kaip jautiesi, kokie pozymiai? ax.gif
man tai pilva maudzia istisai, krutine kaip balionai, turbut nuo PRG ax.gif
Papildyta:

gelyte, ka tau isodina sakyk 4u.gif blastute ar embrionuka? kokio dydzio? kada HCG? 4u.gif lyg tai taip ir nepasisakei smile.gif
[/quote]

blush2.gif isodino 2 embrioniukus 8 lasteliu ir 1 blastute wub.gif wub.gif
HCG turbut pirmadieni wub.gif nzn kaip iki jo reiks istvert, jau dabar proteju blush2.gif
galvoju gal ryt pasidaryt? bus jau 7DPI, vistiek jau kazkokie skaiciai butu jei buciau nestuke.gif g.gif g.gif bet kiek prisibijau g.gif
Atsakyti