Įkraunama...
Įkraunama...

Opinis kolitas ir Krono liga

QUOTE(marmozel... @ 2013 11 15, 19:34)
neaktyvaus lėtinio nespecifinio uždegimo požymiai storosios žarnos gleivinėje su mikroerozijomis.

Reikėtų, kad gastroenterologas paaiškintų ką tai reiškia.
Atsakyti
QUOTE(Colomba @ 2013 11 15, 20:06)
Reikėtų, kad gastroenterologas paaiškintų ką tai reiškia.

treciadieni einu, bet jei jums buvo parasyta konkreciai, tai gal cia ne tas...
Atsakyti
ir dar toks pastebėjimas. jei tai opinis kolitas, ar gali būti, kad viskas praeitų savaime? ta prasme, kol sulaukiau biopsijos praėjo bemaž trys savaitės, kol kas viskas gerai be jokio gydymo.
Atsakyti
Labukas visiem ir visom smile.gif retai kada apsilankau cia bet gal pamenate mane blush2.gif
Tai wa pas mus i seima ateja laime ir tuo paciu nerimas. Pries du menesius prasidejo gan stiprokas paumejimas,taciau gydziausi tik tambletemis ir putom mesalazino, siek tiek pagerejo ir taip ejo diena po dienos po bisky geriau, maniau prasisuksiu greitai smile.gif Taciau penkatdieni paaiskejo kad laukiuosi ju 6savaiteles nestuke.gif LAbai laiminga ir bijau, jokios konsultacijos cia negaliu tureti uk gyvendama, niekas apie tai nesupranta,tik visi kaip susitare vartok toliau arba konsultuokis su savo gydytoju pas kuri eileja as jau laukiu 11menesiu ir dar liko 3menesiai.tai vat negaliu dar 3menesius vartoti vaistu ar galiu nezinau ka daryti,pas mane maza gyvybe kuri tik formuojasi sau kenkti belieka ir nutraukti gydyma? Gal kuri is jusu lauketes ir galite man patarti?
Atsakyti
QUOTE(pegutee @ 2013 11 18, 11:42)
Labukas visiem ir visom smile.gif  retai kada apsilankau cia bet gal pamenate mane blush2.gif 
Tai wa pas mus i seima ateja laime ir tuo paciu nerimas. Pries du menesius prasidejo gan stiprokas paumejimas,taciau gydziausi tik tambletemis ir putom mesalazino, siek tiek pagerejo ir taip ejo diena po dienos po bisky geriau, maniau prasisuksiu greitai smile.gif Taciau penkatdieni paaiskejo kad laukiuosi ju 6savaiteles nestuke.gif  LAbai laiminga ir bijau, jokios konsultacijos cia negaliu tureti uk gyvendama, niekas apie tai nesupranta,tik visi kaip susitare vartok toliau arba konsultuokis su savo gydytoju pas kuri eileja as jau laukiu 11menesiu ir dar liko 3menesiai.tai vat negaliu dar 3menesius vartoti vaistu ar galiu nezinau ka daryti,pas mane maza gyvybe kuri tik formuojasi sau kenkti belieka ir nutraukti gydyma? Gal kuri is jusu lauketes ir galite man patarti?

sveika sveikinu tave labai.ir per daug nerimauti nereikia,nes nestumo met aplanko remisija gana daznai,kazkaip tai musu ligai patinka nestumai biggrin.gif mano viena pazystama laukesi ir vaistuke nevartojo kadangi remisija buvp stojusi labai ilgam gal tik maista derino kad nepablogetu.as ir gyvenu uk ir tikrai tau pritariu su tais medikais ne juokas cia,vaistus atsivezu is lt ir cia niekur net nesikreipiu,eina jie svilpt sakau.
Atsakyti
QUOTE(andra96 @ 2013 11 18, 10:58)
sveika sveikinu tave labai.ir per daug nerimauti nereikia,nes nestumo met aplanko remisija gana daznai,kazkaip tai musu ligai patinka nestumai biggrin.gif mano viena pazystama laukesi ir vaistuke nevartojo kadangi remisija buvp stojusi labai ilgam gal tik maista derino kad nepablogetu.as ir gyvenu uk ir tikrai tau pritariu su tais medikais ne juokas cia,vaistus atsivezu is lt ir cia niekur net nesikreipiu,eina jie svilpt sakau.

Aciu uz sveikinimus, kad tik nebutu dar per anksti 4u.gif
o as vaistus visuot cia perku nes lietuvoje ju nera kokius as cia naudoju, bet beda ta kad man negereja nors ir laukiuosi;/ nustojus vartoti putas vos dvi dienas vel kraujo daug o jei panaudoju vel kita diena nera taip ir zaidziu..
Atsakyti
QUOTE(pegutee @ 2013 11 18, 19:20)
Aciu uz sveikinimus, kad tik nebutu dar per anksti  4u.gif
o as vaistus visuot cia perku nes lietuvoje ju nera kokius as cia naudoju, bet beda ta kad man negereja nors ir laukiuosi;/ nustojus vartoti putas vos dvi dienas vel kraujo daug o jei panaudoju vel kita diena nera taip ir zaidziu..

o ar bandei kokiu arbateliu pagerti,kraujazoliu sidabraoliu azuolo zieves misiniu?kokiu spinatu konservuotu uzvalgyti?as kazkada vien spinatus valgiau tikrai pagereje buvo bet jau bloga nuo ju.arbateliu pamegink,kartais daug geriau suveikia zolinis preparatas nei visi tie musu vaistai.
Atsakyti
QUOTE(andra96 @ 2013 11 18, 18:29)
o ar bandei kokiu arbateliu pagerti,kraujazoliu sidabraoliu azuolo zieves misiniu?kokiu spinatu konservuotu uzvalgyti?as kazkada vien spinatus valgiau tikrai pagereje buvo bet jau bloga nuo ju.arbateliu pamegink,kartais daug geriau suveikia zolinis preparatas nei visi tie musu vaistai.

Su arbatėlėmis atsargiai, nes reikia žinoti ar jos nekenkia kūdikiui.

Pegutee, o ką vartojat? Tik putas? Putos juk į kraują patekti neturėtų g.gif O nėra jokios galimybės pasikonsultuoti su kokiu gydytoju dėl vaistų?

Papildyta pagooglinau, kraujažolė nerekomenduojama nėščioms.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Colomba: 18 lapkričio 2013 - 19:34
QUOTE(Colomba @ 2013 11 18, 20:29)
Su arbatėlėmis atsargiai, nes reikia žinoti ar jos nekenkia kūdikiui.

Pegutee, o ką vartojat? Tik putas? Putos juk į kraują patekti neturėtų  g.gif

zinoma,sutinku,pries tai reikia pasidometi ar su gydytoju pasikonsultuoti drinks_cheers.gif tikrai juk moteris laukiasi,soriukas,uzkrito kakzkaip.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo andra96: 18 lapkričio 2013 - 19:34
Va va aš irgi norėjau rašyti, kad su arbatžolėm atsargiai reik.
Aš antrosios laukiausi irgi sirgdama OK, bet prieš pastodama sulaukiau remisijos šiokios tokios. Man leido žvakutes Salofalko nėštumo metu. Bet aš kitokių jokių vaistų ir šiaip nevartoju. Bandžiau vienu metu Salofalką tabletėm gert, bet tik pablogėjo ir teko didint dozes, tai vėl grįžau prie žvakučių, nors atsibodo man jau jos juodai.
Prieš pastodama klausiau gastroenterologės, ar bandyt man. Sakė kad labai visaip gali būti, vienoms pagerėja nėštumo metu, o kitoms priešingai labai pablogėja. Žodžiu čia kaip ir visur, kiekvienas organizmas savaip reaguoja.

Atsakyti
Aciu jums uz gausius atsakymus smile.gif Bandziau spinatus bet pries nestuma tai vos suvalgydavau, bet kai pabandziau jau nestumo metu tai buvo pirmas mano apsilankymas tada tolete smile.gif atsisakaiu ju iskart. O kas del arbateliu tai zianu kad atsargiai reikia bet bandau vitaminu naturaliu is koralo gerti ir va siandien dar buvau pas GP( seimos daktara) tai jis pavarte ten kazkokia knygute ir surado info apie mano vartojama mesalazina ir net man dar dave paskaityti jog mesalazina gali vartoti nescioji visa laikotarpi nes jis neprasiskverbia per placenta o jei taip tai itakos kudikiui tas neturi. Na tai siek tiek nuramino, na, bet cia UK... cia mes daugiau zinom paieskoje googlei negu jie budami daktarai biggrin.gif liko dvi savaiteles iki musu ekoskopijos ir sirdeles klausymo,apmazinsiu doze vaistu del sventos ramybes o kai zinosiu kad vaikuciui viskas gerai ir mes augam sveiki ir dideli tada ir mamyte lengviau atsipus ir gales savimi pasirupinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pegutee @ 2013 11 19, 01:44)
Aciu jums uz gausius atsakymus smile.gif Bandziau spinatus bet pries nestuma tai vos suvalgydavau, bet kai pabandziau jau nestumo metu tai buvo pirmas mano apsilankymas tada tolete smile.gif atsisakaiu ju iskart. O kas del arbateliu tai zianu kad atsargiai reikia bet bandau vitaminu naturaliu is koralo gerti ir va siandien dar buvau pas GP( seimos daktara) tai jis pavarte ten kazkokia knygute ir surado info apie mano vartojama mesalazina ir net man dar dave paskaityti jog mesalazina gali vartoti nescioji visa laikotarpi nes jis neprasiskverbia per placenta o jei taip tai itakos kudikiui tas neturi. Na tai siek tiek nuramino, na, bet cia UK... cia mes daugiau zinom paieskoje googlei negu jie budami daktarai biggrin.gif liko dvi savaiteles iki musu ekoskopijos ir sirdeles klausymo,apmazinsiu doze vaistu del sventos ramybes  o kai zinosiu kad vaikuciui viskas gerai ir mes augam sveiki ir dideli  tada ir mamyte lengviau atsipus ir gales savimi pasirupinti smile.gif

linkiu tau viso ko geriausio,pamatysi viskas taip ir bus.atsirinksi kas tau tinka o kas netinka paliksi sone.sekmes tau.as ir siai dienai ne kaip jauciuisi,suvalgiau tik 2 cepelinus ,jau taip norejau net silpna buvo,ir ka jus sau manot,antra diena vaikstau susirietus kaip skauda pilva,as esu is tokiu kuri beveik nieko negali valgyti,tik grikius ir virta vista,jetau net purto jau .kai buna remisija kazkaip atsipalaiduot galima daugiau,bet dabar doh.gif net nebesisaugot kyla noras ar taip ar taip vien skausmuose gyventi reikia,dar va rove cia uk 2 protinius tai antibiotiku biski pageriau ir nimesil nuo skausmo isvis nera net ka kalbeti verysad.gif ejau i vaistine kad probiotiku nusipirkti o jie man sako kad tokiu neturi eik sako i jogurtu skyriu ten yra actimeliu lotuliukas.gif net akis ispuciau is nuostabos,visa laime kad yra musu lt parduotuvytes kur is po stalo ju istraukia ir parduoda 4u.gif sutinku PEGUTEE uk stebuklu salis,viskas atbulai,manau ir tu sutiksi su maninmi drinks_cheers.gif
Atsakyti