Įkraunama...
Įkraunama...

Opinis kolitas ir Krono liga

QUOTE(paslapting77 @ 2013 10 23, 16:46)
Sveikos,

Gal kas turi nebrangiai parduoti Asacol 800mg tablečių? Nupirkčiau. 4u.gif
Rašykit asmeninę žinutę  smile.gif.

negi nieks neturi? sad.gif(((
Atsakyti
QUOTE(paslapting77 @ 2013 11 11, 12:48)

Turiu Asacol, bet pati naudoju.
Ar gydytoja išrašyti negali?
Atsakyti
QUOTE(paslapting77 @ 2013 11 11, 13:48)

as ir naudoju asacoli ir jie tikrai nera is pigiuju kad kiti juos pardavinetu.jei turi manau patys sugers juos.gydytoja gali israsyti recepta ir nusipirksi.
Atsakyti
QUOTE(mamulioka @ 2013 10 20, 18:28)
sveiki. uzsieny tikriausiai gyvenat? kuom jis serga, OK, ar KL?

Sveiki. Atsiprasau uz paveluota ats. blush2.gif blush2.gif Mes gyvenam LT Pnv. Kolitas. Humira padejo pasiekti remisija. Imurana sumazino iki minimumo. Paskutini paumejima issauke virusinis gerkles susirgimas... buvo prasidejes kraujavimas. Bet db vel viskas geryn. Humira naujausiose pakuotese yra svirkstukuose,kuriuos susileidi kas antra savaite po oda... Pvz i pilva.... Siai deinai musu issigelbejimas...
Atsakyti
Aš, tai neturiu labai kuo pasidžiaugti. Geriu hormonus, pentazą granules, o pagerėjimas būna vos savaitė laiko... Nežinau ką ir bedaryti. Atrodo maistą prisižiūriu, nestresuoju, ramiai gyvenu, bet vistiek pasirodo kraujavimas, gleivės ir pan. Gal kas ką galėtų patarti...
Atsakyti
Sveikos, noriu paklausti. ar jums po biopsijos atėjo atsakymas tiesiog "opinis kolitas", ar buvo parašyta kažkaip kitaip?
Atsakyti
QUOTE(marmozel... @ 2013 11 15, 14:29)
Sveikos, noriu paklausti. ar jums po biopsijos atėjo atsakymas tiesiog "opinis kolitas", ar buvo parašyta kažkaip kitaip?

biopsija ne kolita nustato o tikrina vezio rizikos galimybe.kolonoskopija patvirtina ar o.kolitas ar ne.o biopsija yra kuomet atgnyba tavo zarnos mesytes ir ja tiria del vezio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(andra96 @ 2013 11 15, 17:43)
biopsija ne kolita nustato o tikrina vezio rizikos galimybe.kolonoskopija patvirtina ar o.kolitas ar ne.o biopsija yra kuomet atgnyba tavo zarnos mesytes ir ja tiria del vezio 4u.gif

tikrai tikrai ėmė biopsija dėl uždegimo, nes įtarė medikamentinį kolita arbą opinį kolitą, nes man bėdos prasidėjo po antibiotikų kurso.. tai dabar atėjo biopsijos atsakymas, bet aš nežinau kaip ten turi būti parašyta jei opinis kolitas.
Atsakyti
QUOTE(marmozel... @ 2013 11 15, 17:56)
tikrai tikrai ėmė biopsija dėl uždegimo, nes įtarė medikamentinį kolita arbą opinį kolitą, nes man bėdos prasidėjo po antibiotikų kurso.. tai dabar atėjo biopsijos atsakymas, bet aš nežinau kaip ten turi būti parašyta jei opinis kolitas.

Man buvo parašyta, kad opinis kolitas.
Atsakyti
QUOTE(Colomba @ 2013 11 15, 18:21)
Man buvo parašyta, kad opinis kolitas.

taip ir buvo tam lape kur biopsijos ats gavote? ne kažkaip kitaip, o būtent taip?
atsiprašau už įkyrumą, bet širdis lipa lauk iš baimės...
Atsakyti
QUOTE(marmozel... @ 2013 11 15, 18:25)
taip ir buvo tam lape kur biopsijos ats gavote? ne kažkaip kitaip, o būtent taip?
atsiprašau už įkyrumą, bet širdis lipa lauk iš baimės...

Taip, buvo parašyta, kad opinis kolitas.
O kas Jūsų biopsijos lape parašyta?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Colomba: 15 lapkričio 2013 - 19:27
QUOTE(Colomba @ 2013 11 15, 19:26)
Taip, buvo parašyta, kad opinis kolitas.
O kas Jūsų biopsijos lape parašyta?

neaktyvaus lėtinio nespecifinio uždegimo požymiai storosios žarnos gleivinėje su mikroerozijomis.
Atsakyti