Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas namuose

QUOTE(mititėja @ 2013 02 23, 02:04)
  thumbup.gif  thumbup.gif Būtent, gimdant atsiranda įdomesnių ir svarbesnių užsiėmimų, tokių dalykų, kurie rūpi iki tol, nebefiksuoji.  biggrin.gif

Ne, nu come on... Kokia čia smulmena? Nesmulkmena čia visai, atkišiu personalui nuogą užpakalį, nedengs jie man jo jokiais marškiniais, o tai negimdysiu kategoriškai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2013 02 23, 02:07)
Ne, nu come on... Kokia čia smulmena? Nesmulkmena čia visai, atkišiu personalui nuogą užpakalį, nedengs jie man jo jokiais marškiniais, o tai negimdysiu kategoriškai  lotuliukas.gif
lotuliukas.gif thumbup.gif Nepatikėsit, aš lygiai taip pat galvojau. lotuliukas.gif lotuliukas.gif Ir labai dėl to nerimavau...
Ir net nėštumo pradžioj esu verkusi draugei telefonu, kad aš nenoriu, ir kaip aš ten gulėsiu, ir kaip tai atrodys. lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mititėja @ 2013 02 23, 02:06)
Dar sykį sakau, man toji scena yra nejauki ir man atrodo, kad gimdyvė taip pat jaučiasi nejaukiai.
Ne, tikrai nepagalvojau, kad ji rauda iš džiaugsmo, laimės ir euforijos.

Ne, ten neverkia, ten... masažuojasi (pagal jus). Bet jį paminėjau, kaip pabaigą aptariamos scenos (kad susigaudytumėt).

Atrodo ir pasirodė-būtent drinks_cheers.gif
Tai gal metas būtų bent jau pabandyt pagalvot kad gimdymas būna ir kitoks,nei telpa į jūsiškius sąmonės rėmus.Kad gimdymas gali būt virsmas,kurio metu nebūtinai turi būt viskas,kaip turi būt,emocijos gali būti pačios įvairiausios ,be galo stiprios,transformuojančios ir ,beje,taip pat prisidedančios prie kūdikio atėjimo į šį pasaulį .Kad tarp sąrėmių galima verkt iš džiaugsmo ir palaimos.Kad tai gali būt dviejų moterų bendrystė,pagalba ,seserystė..Kad galima sau leist būt apkabintai,paglostytai ,palaikytai moters(ne tik vyro) rankų ir jausti kad jos būtent ir skirtos sutikti tavo šitą kūdikį...Kad ..na,nesvarbu,čia tik šiaip,teoriškai mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klaara: 23 vasario 2013 - 01:19
QUOTE(Neverk @ mama,2013 02 23, 00:06)
Su epidūru nesistangina. Nuskausminimą nutraukia artėjant stangoms.

buna visaip
Atsakyti
QUOTE(klaara @ 2013 02 23, 02:15)
Atrodo ir pasirodė-būtent  drinks_cheers.gif
Lieku prie savo nuomonės. Nebent jūs esat toji gimdyvė ir tai įrodytumėt (kad esat).

Tai gal metas būtų bent jau pabandyt pagalvot
Nemanau. Nematau reikalo.

kad gimdymas būna ir kitoks,nei telpa į jūsiškius sąmonės rėmus.Kad gimdymas gali būt virsmas,kurio metu nebūtinai turi būt viskas,kaip turi būt,emocijos gali būti pačios įvairiausios ,be galo stiprios,transformuojančios ir ,beja,taip pat prisidedančios prie kūdikio atėjimo į šį pasaulį .Kad tai gali būt dviejų moterų bendrystė,pagalba ,seserystė..Kad galima sau leist būt apkabintai,paglostytai ,palaikytai  moters(ne tik vyro) rankų ir jausti kad jos būtent ir skirtos sutikti tavo šitą kūdikį...Kad ..na,nesvarbu,čia tik šiaip,teoriškai mirksiukas.gif
Nu va, man čia iš susireikšminimo, susidievinimo serijos. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mititėja @ 2013 02 23, 02:19)
Lieku prie savo nuomonės. Nebent jūs esat toji gimdyvė ir tai įrodytumėt (kad esat).

Nemanau. Nematau reikalo.

Nu va, man čia iš susireikšminimo, susidievinimo serijos.  mirksiukas.gif

Tai ir aš sakau-tik šiaip,teoriškai parašiau.Nes jums sunku su dabartiniu savo suvokimu tai suvokt,bent teoriškai .Bet tai nereiškia kad tai nebūna,nereiškia kad tai neteisybė ar prasimanymas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klaara: 23 vasario 2013 - 01:23
o kas jums trukdo rasyti apie savo gimdymus? g.gif jei jau susireiksminimas ir sudievinimas netinka, tai tikriausiai smagiau apie gimdymus manyt kaia apie bereiksmius ir be Dievo artumo? g.gif

gimdymas tai is tiesu yra kuno, fiziologios, hormonu, raumenu, emocijų- visa ko visuma. nerasyti apie emocijas, kurias sukelia gimdymas yra tas pats, kas nepilnai perteikti gimdyma. nebent, tu emociju isgyventa nebuvo. Taip irgi gali buti. Gal todel tuomet vis kliuna, jei kazkam kitam tai vis tik pavyko?
Atsakyti
QUOTE(klaara @ 2013 02 23, 02:21)
Tai ir aš sakau-tik šiaip,teoriškai parašiau.Nes jums sunku su dabartiniu savo suvokimu tai suvokt,bent teoriškai .Bet tai nereiškia kad tai nebūna,nereiškia kad tai neteisybė ar prasimanymas mirksiukas.gif
Pasikartosiu: taip, man sunku suvokt, kaip galima taip save išsikelt tik todėl, kad pagimdei. Lygiai kaip jums sunku suvokt, kad kažkas pagimdo ir... tiesiog augina vaikus. Nepasikeldamas.

QUOTE(Selva @ 2013 02 23, 02:25)
o kas jums trukdo rasyti apie savo gimdymus?  g.gif  jei jau susireiksminimas ir sudievinimas netinka, tai tikriausiai smagiau apie gimdymus manyt kaia apie bereiksmius ir be Dievo artumo?  g.gif
lotuliukas.gif lotuliukas.gif O Dievas buvo arti - pribuvėjos kūne? Ar kaip? bigsmile.gif

QUOTE(Selva @ 2013 02 23, 02:25)
gimdymas tai is tiesu yra kuno, fiziologios, hormonu, raumenu, emocijų- visa ko visuma. nerasyti apie emocijas, kurias sukelia gimdymas yra tas pats, kas nepilnai perteikti gimdyma. nebent, tu emociju isgyventa nebuvo. Taip irgi gali buti. Gal todel tuomet vis kliuna, jei kazkam kitam tai vis tik pavyko?
Hmmmm... Kai gyvenimas neprasideda ir nepasibaigia pastojimu ir gimdymu, tai galiu sau leisti prabangą intymą pasilikti sau. Nes forume pakanka kitų įdomių temų. Net svetimų intymų tų, kurias ta viena tema ir tedomina. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mititėja: 23 vasario 2013 - 01:29
QUOTE(mititėja @ 2013 02 23, 02:26)
Pasikartosiu: taip, man sunku suvokt, kaip galima taip save išsikelt tik todėl, kad pagimdei. Lygiai kaip jums sunku suvokt, kad kažkas pagimdo ir... tiesiog augina vaikus. Nepasikeldamas.

O kurioj vietoj tas išsikėlimas,konkrečiai? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mititėja @ 2013 02 23, 00:29)
O Dievas buvo arti - pribuvėjos kūne? Ar kaip? 

tiek to.

ka jau cia
Atsakyti
QUOTE(klaara @ 2013 02 23, 02:29)
O kurioj vietoj tas išsikėlimas,konkrečiai? rolleyes.gif
Kad vaikai kitokie (geresni, ką jau čia slėpt lotuliukas.gif lotuliukas.gif ). Kad gimdžiusios medicinos įstaigoje - gimdė be Dievo artumo. Ir pan.
Jeigu labai norisi, aš galiu per porą temų prašuoliuot ir parinkt perliukų.

Tiesą sakant man būtent tai ir kliūva gimdymo namuose šalininkėse. Nes man iš esmės vienodai, kas kur gimdo. Ir jeigu valstybė gali tai (gimdymą namuose) pavežti, kodėl ne. Bet nematau reikalo prisidėti prie pasekmių sriuobimo (kaip mokesčių mokėtojas) tik todėl, kad kažkas nori jaustis svarbesniu ir todėl išsidirbinėja gimdydamas miškuose, šildydamas vandenį katile ant laužo. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mititėja: 23 vasario 2013 - 01:38
QUOTE(mititėja @ 2013 02 23, 02:35)
Kad vaikai kitokie (geresni, ką jau čia slėpt  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif ). Kad gimdžiusios medicinos įstaigoje - gimdė be Dievo artumo. Ir pan.
Jeigu labai norisi, aš galiu per porą temų prašuoliuot ir parinkt perliukų.

Tiesą sakant man būtent tai ir kliūva gimdymo namuose šalininkėse. Nes man iš esmės vienodai, kas kur gimdo. Ir jeigu valstybė gali tai (gimdymą namuose) pavežti, kodėl ne. Bet nematau reikalo prisidėti prie pasekmių sriuobimo (kaip mokesčių mokėtojas) tik todėl, kad kažkas nori jaustis svarbesniu ir todėl išsidirbinėja gimdydamas miškuose, šildydamas vandenį katile ant laužo.  doh.gif

Aš klausiau KURIOJ VIETOJ konkrečiai po maniškės citatos išsikėlimas,o ne apskritai dėl visų temų..TAIGI:

Ar kad gimdyvas virsmas?taip,man virsmas ir ne tik man vienai,be galo daugumai moterų taip pat.Virsmas-fizinis ir dvasinis,be jokios abejonės mirksiukas.gif Ir įrodinėt to niekam nereik,visos tai jaučiam inkstinktyviai
Ar kad gimdymo metu jaučiau palaimą-taip jaučiau ir tai didelis turtas(man)-kodėl turėčiau tai slėpt ar sakyt kad buvo atvirkščiai? g.gif Be galo daug moterų žino (ir jaučia) kad idealus gimdymas(ne tik mamai bet ir kūdikėliui) -gimdymas be skausmo ,gimdymas ekstazės būsenoj.Jei jums neteko apie tai girdėt ar tai jums nereikšminga,ką gi..Nesijaučiu dėl to blogai smile.gif Kiekvienai skirtingi prioritetai
Ar kad leidaus paglostoma ne tik vyro gimdymo metu?Kad galiu jaust artimą ryšį su moterim?Galiu,gali tai patirt visos,tik ne visos sau tai leidžia ir tiek
Na ir taip toliau.Bet kokiu atveju visoms be išimties moterims gimdymo virsmas yra be galo svarbus kad ir kaip bandyt įrodinėt kad tai kažkas tokio visiškai nereikšmingo mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klaara: 23 vasario 2013 - 01:49