QUOTE(mititėja @ 2013 02 23, 02:35)
Kad vaikai kitokie (geresni, ką jau čia slėpt

). Kad gimdžiusios medicinos įstaigoje - gimdė be Dievo artumo. Ir pan.
Jeigu labai norisi, aš galiu per porą temų prašuoliuot ir parinkt perliukų.
Tiesą sakant man būtent tai ir kliūva gimdymo namuose šalininkėse. Nes man iš esmės vienodai, kas kur gimdo. Ir jeigu valstybė gali tai (gimdymą namuose) pavežti, kodėl ne. Bet nematau reikalo prisidėti prie pasekmių sriuobimo (kaip mokesčių mokėtojas) tik todėl, kad kažkas nori jaustis svarbesniu ir todėl išsidirbinėja gimdydamas miškuose, šildydamas vandenį katile ant laužo.
Aš klausiau KURIOJ VIETOJ konkrečiai po maniškės citatos išsikėlimas,o ne apskritai dėl visų temų..TAIGI:
Ar kad gimdyvas virsmas?taip,man virsmas ir ne tik man vienai,be galo daugumai moterų taip pat.Virsmas-fizinis ir dvasinis,be jokios abejonės

Ir įrodinėt to niekam nereik,visos tai jaučiam inkstinktyviai
Ar kad gimdymo metu jaučiau palaimą-taip jaučiau ir tai didelis turtas(man)-kodėl turėčiau tai slėpt ar sakyt kad buvo atvirkščiai?

Be galo daug moterų žino (ir jaučia) kad idealus gimdymas(ne tik mamai bet ir kūdikėliui) -gimdymas be skausmo ,gimdymas ekstazės būsenoj.Jei jums neteko apie tai girdėt ar tai jums nereikšminga,ką gi..Nesijaučiu dėl to blogai

Kiekvienai skirtingi prioritetai
Ar kad leidaus paglostoma ne tik vyro gimdymo metu?Kad galiu jaust artimą ryšį su moterim?Galiu,gali tai patirt visos,tik ne visos sau tai leidžia ir tiek
Na ir taip toliau.Bet kokiu atveju visoms be išimties moterims gimdymo virsmas yra be galo svarbus kad ir kaip bandyt įrodinėt kad tai kažkas tokio visiškai nereikšmingo