Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

(Atsiprasau uz nelietuviska kalba, rasau is ne is savo kompiuterio)

Aciu visoms pasisakiusioms, esate teisios del gal kiek painoko rasymo stiliaus (autoriaus pareiga rasyti sklandziai ir aiskiai). Pagrindine nuotrauka - tiesa pasakius, ji manes irgi 100% neitikina, manau artimiausiu metu teks pakeisti, nes susidaro kiek grubokas ispudis. "Grazu ir nei kiek nevulgaru" - istrauka is straipsnio, rasyto Fashion Magazine zurnalui, todel ir izvalgos - daugiau provokacines ir supaprastintos.
Stengsiuosi rasyti labai daznai, o is jusu visuomet lauksiu kritikos komentaruose.
Klausimas visoms - ar rasote asmenini tinklarasti? Butu smagu isideti nuorodas salia skaitomu blogu.
Darkart dekoju ir kvieciu lankytis jei ne kasdien, tai tikrai kas antra diena 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Liberte @ 2013 07 04, 13:04)
(Atsiprasau uz nelietuviska kalba, rasau is ne is savo kompiuterio)

Aciu visoms pasisakiusioms, esate teisios del gal kiek painoko rasymo stiliaus (autoriaus pareiga rasyti sklandziai ir aiskiai).

Autorius neturi jokiu pareigu biggrin.gif tegyvuoja kurybine laisve!
Juk ir rasytoju yra visokiu. Yra kas raso telegrafiniu stiliumi, yra kilometriniai sakiniai kaip Dostojevskio, ir tas ir tas labai vertinga ir reikalinga. Svarbiausia malonumas rasant, tada ir skaitytojams uzteks to malonumo.

Ikvepet ir mane pradeti rasyti tinklarasti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Liberte @ 2013 07 04, 14:04)
Darkart dekoju ir kvieciu lankytis jei ne kasdien, tai tikrai kas antra diena  4u.gif

4u.gif Dėkui už gražią iniciatyvą, lauksiu naujų įspūdžių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuliukas j @ 2013 07 04, 14:55)
Autorius neturi jokiu pareigu  biggrin.gif tegyvuoja kurybine laisve!
Juk ir rasytoju yra visokiu. Yra kas raso telegrafiniu stiliumi, yra kilometriniai sakiniai kaip Dostojevskio, ir tas ir tas labai vertinga ir reikalinga. Svarbiausia malonumas rasant, tada ir skaitytojams uzteks to malonumo.

Ikvepet ir mane pradeti rasyti tinklarasti  4u.gif

Jus teisi, kad rasymo stiliu kiekvienas renkasi savo nuoziura. Tik zinote kaip sakoma: jei as nesuprantu, ka tu aiskini, problema yra tavo aiskinime. Taip kad ir rasyti reikia taip, kad tave suprastu 4u.gif

Del ikvepimo - tik dziaugiuosi. Praneskite, kai pradesite smile.gif
Atsakyti
Kalbant apie blogus, mano geros pažįstamos blogas (gal nesupyks, kad čia įdėjau nuorodą topsecret.gif):
http://www.witchnose.com/
Tik kažkaip seniai beatnaujintas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katalike: 04 liepos 2013 - 15:02
QUOTE(katalike @ 2013 07 04, 15:45)
Kalbant apie blogus, mano geros pažįstamos blogas (gal nesupyks, kad čia įdėjau nuorodą topsecret.gif):
http://www.witchnose.com/
Tik kažkaip seniai beatnaujintas.

Katalike, jūsų pažįstama lietuvė?
Atsakyti
QUOTE(Liberte @ 2013 07 03, 18:20)
Merginos, iš didelės meilės Guerlain kvepalams (dar kažkada gerb. Biologės ir Minervos siųstais mėginėliais ir atomaizeriais) ir tolesnio domėjimosi nepopuliariąja parfumerija subrendo štai koks kampelis.

Kitokie kvepalai.

Prašau jūsų visų komentuoti, siūlyti ir kritikuoti. Blogas visiškai subjektyvus, stengiuosi aprašymu perteikti nuotaiką, tokią, kokios ieškočiau internete renkantis kvepalus sau. 

Patinka man tiesūs ir aiškūs rašymai drinks_cheers.gif - Sėkmės!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 05 liepos 2013 - 17:44
QUOTE(Monmorensi @ 2013 07 03, 22:57)
man asmeniškai kuo labiausiai patinka Minervos blogas, kad jame parašyta viskas taip, atrodo, paprastai, bet taip nuoširdžiai ir taip nuo dūšios, kad ech. skaitai ir atrodo, kad tau asmeniškai pasakojama viskas. nuoširdumas ir paprastumas - didelis ginklas ir privalumas.

Gal butu galima nuoroda i Minervos bloga? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Limni @ 2013 07 05, 19:42)
Gal butu galima nuoroda i Minervos bloga?  4u.gif

jis cia
Atsakyti
QUOTE(Liberte @ 2013 07 05, 17:49)
Katalike, jūsų pažįstama lietuvė?

Taip smile.gif
Atsakyti
Ar galite pasidalinti nuomonėmis apie gražiausius tuberozinius kvepalus?
Svarstau tarp Carnal Flower, Tubereuse Criminelle, Fracas ir Mona di Orio, bet normaliai kol kas esu bandžiusi tik paskutinius du. g.gif Mona di Orio man - absoliuti ekstazė, reikės ieškoti išparduotuvėje. O kaip pirmieji du?
Atsakyti
QUOTE(Liberte @ 2013 07 05, 21:56)
Ar galite pasidalinti nuomonėmis apie gražiausius tuberozinius kvepalus?
Svarstau tarp Carnal Flower, Tubereuse Criminelle, Fracas ir Mona di Orio, bet normaliai kol kas esu bandžiusi tik paskutinius du. g.gif Mona di Orio man - absoliuti ekstazė, reikės ieškoti išparduotuvėje. O kaip pirmieji du?

Carnal Flower tuberoza - organiška, žalia.

Man labiausiai patinka JPG Fragile tuberoza wub.gif Taip pat - Estée Lauder Private Collection Tuberose Gardenia, LAP La Chasse aux Papillons. Tiesmukesnės - LAP Tubereuse, Diptyque Do Son. Annick Goutal Passion (jeigu galima priskirti prie tuberozinių) - labai elegantiški kvepalai.

Pamiršau pridėt Serge Lutens Datura Noir - kokosinė tuberoza wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katalike: 05 liepos 2013 - 21:14