Įkraunama...
Įkraunama...

Agurkai, agurkėliai

QUOTE(mamukas71 @ 2013 02 16, 07:17)
klausimas gal ir durnas  - bet kokia kalba jiems rašyti užklausimą? g.gif
Pusė info lietuviškai pusė rusiškai - pasimečiau kažkaip verysad.gif

Lietuviškai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2013 02 16, 09:20)
merginos mestelkit info kur kaune galima rusisku agurku kekiniu Jusu rekomenduotu rast MB sesuo Kune gyvena nuvaziuotu, dekui 4u.gif

P.S. merginos vardino veisles "ziogelis", "kopustelis" ir t.t. bet neparase kur galima rasti tai kurios Kaune pirkote dar brukstelkit jei pamenat vieta ir gal pamenat ar savaigaliais dirba ir iki kelintos val. Labai lauksiu 4u.gif
Atsakyti
Adresas 3 psl. 29 žinutė
Atsakyti
QUOTE(Asta ir G @ 2013 02 16, 10:21)
Adresas 3 psl. 29 žinutė

dekui labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2013 02 16, 09:14)
P.S. merginos vardino veisles "ziogelis", "kopustelis" ir t.t.

lotuliukas.gif ne kopūstėlis o krūmiukas, kupstukas ta prasme 4u.gif
Gaudvilė čia plačiau galėtų pasakyt kur ji tuos įdomybius traukia, čia jau jos slaptos vietos. cituoju jos vieną postą ,, reikia važiuot į KTU maisto institutą ",
man Gaudvilė pasiūlė iš šio sąrašiuko Кузнечик F1, Мастер F1, Муравей F1, Амур F1, Хит сезона F1, Аванс F1, кустовой . tai vat kai kuriuos ir auginsiu po kelis plencus, ir dar dirigent man atrodo namie pokelis yra
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marmaledas: 16 vasario 2013 - 09:35
skaiciau anoje temoje, bet Gaudvile nemini adresiuko prie KTU maisto instituto, tik radau ir as nete kad Kreves pr.97 Sauletekio turguje Seklele yra, dirba sestad. tik, va jei Gaudvile nemiegotu gal pasakytu smulkiau, noreciau iki pietu nusiusti MB sesyte, kad nupirktu, tai tiek laukiu su nekantrumu adresiuko is Gaudviles, kad tik cia ilystu doh.gif
Atsakyti
Aš tai nemiegu, bet klausimo tai nesuprantu.
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 02 16, 11:13)
Aš tai nemiegu, bet klausimo tai nesuprantu.

Labas rytas, Gaudvile mestelki adresa Kaune, kur yra parduotuve prekiaujanti seklomis rusiskomis, salia KTU maisto instituto, ACIU 4u.gif
Atsakyti
Šiandien ta parduotuvė dirbti neturėtų, nes vasario 16d negalima mažom įmonėlėm, parduotuvėm ir t.t. Čia tik gigantams:maximai, iki galima..Tad šiandienines keliones atidėkit..nebent netoli.
Atsakyti
QUOTE(Regila @ 2013 02 16, 11:48)
Šiandien ta parduotuvė dirbti neturėtų, nes vasario 16d negalima mažom įmonėlėm, parduotuvėm ir t.t. Čia tik gigantams:maximai, iki galima..Tad šiandienines keliones atidėkit..nebent netoli.

Aciu labai supratau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Regila @ 2013 02 16, 10:48)

ta prasme kaip tai negalima dirbt g.gif aš dirbu, aplink visi maži, ir visi dirba, ir kirpyklos- absoliut visi dirba, o aplink mane vien mažiukai g.gif
Atsakyti
O man atrodo, kad sestadieni jie isvis nedirba g.gif. Tik darbo dienom, berods. O ta Seklele yra ne salia KTU Maisto Instituto, o tame paciame pastate, I a. Matysit, vaziuojant toki dideli auksta pastata, ant kurio aukstai didelem melynom raidem parasyta KTU MAISTO INSTITUTAS.
Atsakyti