Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew

Aš vaikiškus tik factory nemažai pirkus, tai atitinka dydžiai ir sakyčiau labiau į kūdus vaikus gal orientuota smile.gif
Atsakyti
Dėkoju mergaitės už nuomones, vis tik jau apsisprendžiau smile.gif Na, jeigu dėvint susitrauks ką darysi...bet jeigu bus kaip maišas irgi dėvėt negalėsiu... Kaip ir pastebėjau, su vienodais matmenimis vienos dėvi XS, o kitos M. Čia kaip jau kas mėgsta, bet svarbiausia, kad jaustumėmės su drabužiais gerai mirksiukas.gif O aš gerai jaučiuosi kai drabužiai nėra laisvi, niekada tokių nedėvėjau.
Kas dėl dydžio pasirinkimo-visai nesenai man buvo dideli patys mažiausi moteriškų drabužių dydžiai (svėriau 45 kg., vėliau prieš nėštumą 55 kg. o dabar 66 kg. ), vėliau keičiau garderobą, nes tą ką turėjau buvo mažoki...tą ką pirkau po nėštumo, dabar reikia siaurinti, nes svoris krenta ir tikiu kad jis dar kris...ir taip krūva drabužių kurie arba per maži arba per dideli doh.gif Taip ir nepataikau reikiamo dydžio, nes jis nuolat keičiasi. Paskaičiusi jūsų komentarus, kad dauguma megztinių didinti, pirkau įvairių dydžių, nuo XXS iki S - kol kas iš tų ką turiu, man geriausias dydis XS smile.gif
Save myliu tokią kokia esu, ir nesistengiu specialiai kažką keisti, nesilaikau jokių dietų ar nesiimu kitokių lieknėjimo ir t.t. priemonių. Praktikuoju Jogą ir viskas. Taip kad jokių psichologinių priežasčių rinktis mažesnį dydį, kaip kad kuri rašėte, nėra 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMA7411 @ 2013 02 19, 16:34)
Dėkoju mergaitės už nuomones, vis tik jau apsisprendžiau smile.gif Na, jeigu dėvint susitrauks ką darysi...bet jeigu bus kaip maišas irgi dėvėt negalėsiu... Kaip ir pastebėjau, su vienodais matmenimis vienos dėvi XS, o kitos M. Čia kaip jau kas mėgsta, bet svarbiausia, kad jaustumėmės su drabužiais gerai mirksiukas.gif  O aš gerai jaučiuosi kai drabužiai nėra laisvi, niekada tokių nedėvėjau.

gal padėsiu kažkiek 4u.gif gavau tokį vilnos megztuką:
megztukas
šiaip nešioju viršaus xs-s dydį (88-74-96), megztukas s dydžio. kai gavau,vos neišvirtau doh.gif lotuliukas.gif platus,kad galėjau dar beveik antrą tokią pat sutalpinti. bet kaip ilgarankei rankovės liuks ilgis. paėmiau ir išskalbiau rankomis,lengvai patampiau į ilgį,nes baisiai nemėgstu trumpų megztukų,kad nugara atsisėdus plika būtų rolleyes.gif finale idealus dydis gavosi, apglunda liemenį ir visą kūną puikiai. Tikiuosi,kad daugiau megztukas nesitrauks,nes nebetilpsiu lotuliukas.gif
tai jūsų atveju po pirmo skalbimo spėju tik vaikui tiks tas megztukas unsure.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMA7411 @ 2013 02 19, 16:34)

Jei jums patinka aptempti rūbai, tada teks labai atidžiai rinktis modeliukus iš Jcrew, nes dauguma šitos firmos rūbų neskirti taip nešioti. Jums reikia žiūrėti, kad modelis būtų prigludusio tipo, o ne tiesiog imti mažesnį dydį, nes tada ir gaunasi taip, kad jei per liemenį prigludę, tai per pažastis jau spaudžia. Jei norit įliemenuotų rūbų, tai būtų perfect fit maikutės, stretch marškiniai, jackie megztukai ir hacking švarkai. O spraustis į mažesnį megztuko dydį ne išeitis, tai tik prideda papildomų kg 4u.gif
Atsakyti
man isvis atrodo kad dauguma Jcrew drabuziu kudenoms skirti, nes ant ju graziausiai ziurisi laisvi, margi rubai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(KYM @ 2013 02 19, 17:41)
gal padėsiu kažkiek  4u.gif gavau tokį vilnos megztuką:
megztukas
šiaip nešioju viršaus xs-s dydį (88-74-96), megztukas s dydžio. kai gavau,vos neišvirtau  doh.gif  lotuliukas.gif platus,kad galėjau dar beveik antrą tokią pat sutalpinti. bet kaip ilgarankei rankovės liuks ilgis. paėmiau ir išskalbiau rankomis,lengvai patampiau į ilgį,nes baisiai nemėgstu trumpų megztukų,kad nugara atsisėdus plika būtų  rolleyes.gif finale idealus dydis gavosi, apglunda liemenį ir visą kūną puikiai. Tikiuosi,kad daugiau megztukas nesitrauks,nes nebetilpsiu  lotuliukas.gif
tai jūsų atveju po pirmo skalbimo spėju tik vaikui tiks tas megztukas  unsure.gif  4u.gif

aš irgi tokio laukiu, ačiū už informaciją, neišgriūsiu bent pamačius biggrin.gif nesu anksčiau turėjusi j.crew megztinukų, matysiu kaip bus po plovimo
Papildyta:
QUOTE(Ilka* @ 2013 02 19, 17:58)
Jei jums patinka aptempti rūbai, tada teks labai atidžiai rinktis modeliukus iš Jcrew, nes dauguma šitos firmos rūbų neskirti taip nešioti. Jums reikia žiūrėti, kad modelis būtų prigludusio tipo, o ne tiesiog imti mažesnį dydį, nes tada ir gaunasi taip, kad jei per liemenį prigludę, tai per pažastis jau spaudžia. Jei norit įliemenuotų rūbų, tai būtų perfect fit maikutės, stretch marškiniai, jackie megztukai ir hacking švarkai. O spraustis į mažesnį megztuko dydį ne išeitis, tai tik prideda papildomų kg  4u.gif

Na, jeigu jau yra tie kilogramai tai jų niekur ir nenuslėpsi ax.gif kol kas apsiprekinau kaip reikiant, bet dėkoju už patarimus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MAMA7411: 19 vasario 2013 - 17:37
QUOTE(Letali @ 2013 02 19, 18:24)
man isvis atrodo kad dauguma Jcrew drabuziu kudenoms skirti, nes ant ju graziausiai ziurisi laisvi, margi rubai  biggrin.gif

o man ant kai kurių reklaminių foto nesižiūri per daug laisvi drabužiai...na, gal dėl to, kad nepatinka pačiai taip dėvėti blush2.gif Nors, turiu šilko bliuzelę http://www.jcrew.com...~~~~~/69255.jsp ji laisva, visai nieko žiūrisi smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Ilka* @ 2013 02 19, 18:37)
Ne kilogramuose esmė, o gerai parinktame drabužyje  rolleyes.gif

notworthy.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilka* @ 2013 02 19, 17:58)
Jei jums patinka aptempti rūbai, tada teks labai atidžiai rinktis modeliukus iš Jcrew, nes dauguma šitos firmos rūbų neskirti taip nešioti. Jums reikia žiūrėti, kad modelis būtų prigludusio tipo, o ne tiesiog imti mažesnį dydį, nes tada ir gaunasi taip, kad jei per liemenį prigludę, tai per pažastis jau spaudžia. Jei norit įliemenuotų rūbų, tai būtų perfect fit maikutės, stretch marškiniai, jackie megztukai ir hacking švarkai. O spraustis į mažesnį megztuko dydį ne išeitis, tai tik prideda papildomų kg  4u.gif

100% sutinku drinks_cheers.gif Nes kai kitos paraso xxs tippi atitinka S ar net M d, na kurgi jau atitinka, ju net modelis toks, kad neturi but visiskai aptemptas. O su mazesniais dydziais tikrai atrodytu kaip su isaugtiniais ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Raudonplaukė 12 @ 2013 02 19, 17:20)
ačiū labai labai už atsiliepimus, mes ne visai smulkutės, na tokios normalios  biggrin.gif  imsiu dydžiu didesnius  ax.gif
dėkui visoms  4u.gif

Mano tai kudena, tai viskas atitinka, bet as ir kitu firmu neperku didesniu. Bet jei esat ne visai smulkutes, tai jau geriau pirkti vos didesni, gi vaikai greit isauga, nei mazesni wink.gif
Papildyta:
QUOTE(Raudonplaukė 12 @ 2013 02 19, 19:21)
vaje, ir aš su tokiais išmatavimais užsakiau S  doh.gif  tikiuosi po skalbimo susitvarkys ir man  unsure.gif

As tokio megztuko neturiu, bet maciau parduotuveje, tai nepasakyciau, kad jis dvigubai didintas g.gif Mano manymu, kad jei nesiojat S d tiktu XS ir butu taip kaip ant manekenes g.gif Tik jis nera siaurejantis, toks platesnis, sakyciau kiek cm po pazastimis, tiek ir per liemeni. Negaliu taip teigti 100%, bet pakelus paziuret man taip pasirode. Nesimatavau as jo.
Siaip tai visi rubai uzvilkti ant manekenu yra suimti ir susegti ties liemeniu, kai paziuriu parduotuveje, is priekio viskas grazu, peciai vietoje atrodo, graziai iliemenuota atrodo, o paziurejus is galo pamatau, kad suimta per liemeni nemazai. Tai gal todel ir kiti modeliukai, kuriuos gaunate atrodo kitaip, nes ir online suima ir patvarko kad graziai atrodytu. Tai gal ne tai kad didinti, o tiesiog ne tokie siauri realiai kaip foto is online ir kitos sakot, kad didinti wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cikada7: 19 vasario 2013 - 18:34
Nu nieko sau blink.gif
J. Crew Mirabel dress
user posted image
http://www.jcrew.com...42781/42781.jsp

Ir kazkokia:
user posted image
http://www.zulily.co...red-d...=0&e=1
Atsakyti
QUOTE(Raudonplaukė 12 @ 2013 02 19, 18:50)
dėkui, bandysim pirma megztukus, gal paprasčiau bus pataikyt  ax.gif

aš irgi S užsakiau, nes pabijojau, kad po skalbimo trauksis labai  unsure.gif  dabar jau galvoju, kad skęsiu  doh.gif

citavau kitą postą,bet kažkaip neįkėlė g.gif nesvarbu. po skalbimo manau pasitvarkysit kaip reikia 4u.gif o kaip suprantu ir pritariu cikadai - jo modelis toks kvadratinis,laisvas. man visiškai laisvas,kabėjo. tikrai ne kaip ant modelio schmoll.gif ir pritariu pasakymui,kad modeliams kažkiek suima. Po skalbimo ir paformavus va tada taip-jis man gula kaip ant modelio 4u.gif
Atsakyti
Arelija, jau kokybe tai tikrai skirsis wink.gif Old Navy daug kopijuoja nuo J.Crew, buvau uzejus paziuret kaip realiai atrodo, tai tragedija, kaip kokios kinietiskos kopijos, kokybe labai prasta, net uz puse kainos tokiu nesinori pirkt doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cikada7: 19 vasario 2013 - 20:30