Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew

QUOTE(Jolaida @ 2013 02 20, 10:02)
Merginos, gal kas del sito sijonuko pakomentuot galit? Ar nebus 4 dydis su 96 cm per klubus per mazas? g.gif

Laba, turiu toki 4 dydzio su 75/97,siek tiek zemiau bambos(labai noreciau 6-tuka pamatuoti, bet galvoju gali kristi g.gif

pridedu ismatavimus:
liemuo apie 41cm,.
ilgis 39cm;
placiausioj vietoj klubai apie 48cm.
siaip labai smagi vilnele, nestora, dailiai atrodo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo s.kristi: 20 vasario 2013 - 09:49
QUOTE(Jolaida @ 2013 02 20, 10:02)
Merginos, gal kas del sito sijonuko pakomentuot galit? Ar nebus 4 dydis su 96 cm per klubus per mazas? g.gif

QUOTE(s.kristi @ 2013 02 20, 10:42)
Laba, turiu toki 4 dydzio su 75/97,siek tiek zemiau bambos(labai noreciau 6-tuka pamatuoti, bet galvoju gali kristi  g.gif

As panasu pirkau is factory su tokiais klubais 6 dydi, teko nesti siuvejai gaminti 4 dydi, manau turetu uztekti 4 dydzio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Loren @ 2013 02 19, 15:42)
drinks_cheers.gif As ir taip pat - nesautu i galva ne tik kad XXS, bet ir XS imti  blink.gif  doh.gif Ir tikrai zymiai graziau  rubas  ziurisi tinkamo dydzio  4u.gif  ax.gif

Loren as viska JCREW xxs perku ir kaikurie megztukai dar laisvi labai buna g.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2013 02 20, 13:58)
Loren as viska JCREW xxs perku ir kaikurie megztukai dar laisvi labai buna  g.gif

Tai zinoma, kiek pamenu, pas tave krutines apimtis 80 kazkeli, o ne virs 90 4u.gif Cia kalba buvo, kad su 95 cm XXS perka doh.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Va kaip atrodo realybėje Printed wool scarf Black spalvytės.

user posted image
Papildyta:
QUOTE(krista08 @ 2013 02 20, 12:46)
Juk prase patarimo ar tinka ar netinka, tai mergaites ir pakomentavo, kad netinka ir patare kaip rinktis, kad rubelis gerai atrodytu  4u.gif
Juk cia del to ir susiburem, kad patartu ir pakonsultuotu  ax.gif

Taip,bet interpritacijos,kad pas kažką psichologinės problemos-negražu.
Patarimas mano akimis turi būti "tinka,netinka,negražu,gražu" ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Mergaitės, reikia patarimo, ar tiktų JACKIE SHELLpasirengt po
COLLECTION FEATHERWEIGHT CASHMERE CARDIGAN g.gif nebus per storas g.gif Ačiū 4u.gif
Atsakyti
išskalbiau savo tipį, rankomis žinoma, tai tikrai pasitraukė, ir net labai juntamai. Gerai, dabar dydis idealus. Bet jei būčiau pasilikusi tą burbulinį, tai tikrai tragiškai su juo atrodyčiau, kaip sardelė. schmoll.gif
Ta proga nusipirkau dar vieną. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(super_wife @ 2013 02 20, 12:50)
Va kaip atrodo realybėje Printed wool scarf Black spalvytės.

user posted image

Man tai jis nerealus-vienas mylimiausių wub.gif Vakar dar vienam gražuoliui neatsilaikiau-pačiupau ir nuo vakar nei į JCREW, nei į Factory nebelendu, nes jei jau be papildomų nuolaidų perku, tai jau ne kas schmoll.gif biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ditele: 20 vasario 2013 - 13:36
Didėja taip,viską galima paaiškinti,bet be tu "psichologiniu bedu" biggrin.gif Baigiu šia tema 4u.gif

Man irgi daug gražesnis realiai kaspiniuotas wub.gif ,gaila,kad neturiu prie ko derinti,todėl ir pardaviau ax.gif
Ta šviesu ir aš bandžiau gaudyt,lengviau derinamas man būtu,bet nepagavo smile.gif Gal ir gerai..

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo super_wife: 20 vasario 2013 - 13:38
QUOTE(Dideja @ 2013 02 20, 14:30)
Na, apie psichologines problemas uzsimenant gal ir perlenkta lazda..., bet komentuoti tik "negrazu", neparasant kodel , taigi labai neinformatyvu g.gif ...o parasius "butent todel , kad dydis mazas ar per didelis " -  tampa viskas aisku  smile.gif  4u.gif

drinks_cheers.gif
Ir jokiu cia psihologiniu isvedziojimu nemaciau- zmogus paklause,kitos atsake.Net ir priezastis nurodoma g.gif

Na,kas ka pirkot? biggrin.gif

Gavau Sparkle Row Cami navy spalvos wub.gif Cia jau antra ji biggrin.gif Tai man,galiu pasakyt,sita spalva graziausia sitai blizelei wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RII: 20 vasario 2013 - 13:50
Gal kuri turite tokius (ar panasaus tipo) batelius? Kaip dydis? Kokybe? Labai prisireike T-Strap tipo bateliu doh.gif .
user posted image
Atsakyti
O man klausymas ar tinka dydis ar mažesnio norėtusi?
Bandžiau kuo daugiau megztinio parodyt biggrin.gif blush2.gif Dydis XS.

Pakomentuokit prašau,nes niekaip neapsisprendžiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo super_wife: 20 vasario 2013 - 14:24