Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew

QUOTE(Dideja @ 2013 02 20, 15:49)
ania?  smile.gif
o as pabijojau, kad bus labai tamsi  g.gif , nes foto kazkaip man graziausia is visu atrode mint spalva , tai ja ir pirkau smile.gif

Mint as jau turiu.Bet ji man gal vasarai daugiau.Bent jau mane tai labai balina,tai reik pasisoliariumuot..o tai pazaliavusi tokia atrodau biggrin.gif MB zodziais,,negyva,, biggrin.gif
O va ta navy,tokia rimta smile.gif Ja galima ir dabar vilktis kokiai progai.Prie piestukiniu navy kelniu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RII: 20 vasario 2013 - 19:45
QUOTE(cikada7 @ 2013 02 20, 17:58)
Tas kasmyriukas tikrai nera storas wink.gif

Tai todėl ir abejoju ar toks JACKIE SHELL nebus per storas po juo, jei kašmyras plonesnis, apatinė dalis bus storesnė, tai nelabai kaip jaučiu gali atrodyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(super_wife @ 2013 02 20, 14:37)
Didėja taip,viską galima paaiškinti,bet be tu "psichologiniu bedu"  biggrin.gif Baigiu šia tema 4u.gif

Man irgi daug gražesnis realiai kaspiniuotas wub.gif ,gaila,kad neturiu prie ko derinti,todėl ir pardaviau ax.gif
Ta šviesu ir aš bandžiau gaudyt,lengviau derinamas man būtu,bet nepagavo smile.gif Gal ir gerai..

ačiū mieloji, wub.gif wub.gif tikrai rasiu prie ko priderinti, įdesiu foto kai gausiu šalikiuką su double cloth funnel paltuku, manau jis ten derės?

Papildyta:
QUOTE(Ditele @ 2013 02 20, 14:34)
Man tai jis nerealus-vienas mylimiausių wub.gif Vakar dar vienam gražuoliui neatsilaikiau-pačiupau ir nuo vakar nei į JCREW, nei į Factory nebelendu, nes jei jau be papildomų nuolaidų perku, tai jau ne kas schmoll.gif  biggrin.gif

user posted image

kaip ne keista pirma mano prekė irgi pirkta be nuolaidos vakar buvo šis šalikiukas, na primečiau 20 lt. brangiau be kokios 30 off gausis man, tai žinau, kad sunku pagauti, tai pasiėmiau, nes manau jis turėtų daug prie ko derėti ypač noriu irgi prie paltuko metro ir lady vintage berry ir retro jade spalvyciu, manau tiks, kaip manot, kad turi gyvai jį? g.gif ax.gif
Papildyta:
QUOTE(krista08 @ 2013 02 20, 15:41)
Juk ne deriniu tema, uztenka, kad jcrew rubeli gyvai parodet  4u.gif

labai sutinku, su šia nuomone 100 proc. wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inga_: 20 vasario 2013 - 23:22
Radau Cocoon paltuko Smoky coral spalvos, tai lyg atrodo neblogai ax.gif

user posted image
Atsakyti
Merginos, o kaip siti golfukai. Skysti, persisviecia, kaip dydis? Nesioju tikra S, koki dydi imti?

http://factory.jcrew...~~~~~/48623.jsp

arba

http://www.jcrew.com...~~~~~/17656.jsp
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo camelija82: 21 vasario 2013 - 09:11
QUOTE(Ditele @ 2013 02 20, 13:34)
Man tai jis nerealus-vienas mylimiausių wub.gif Vakar dar vienam gražuoliui neatsilaikiau-pačiupau ir nuo vakar nei į JCREW, nei į Factory nebelendu, nes jei jau be papildomų nuolaidų perku, tai jau ne kas schmoll.gif  biggrin.gif

user posted image

gal kas turit salikelio nuoroda?
Atsakyti
QUOTE(krista08 @ 2013 02 21, 09:05)
Radau Cocoon paltuko Smoky coral spalvos, tai lyg atrodo neblogai  ax.gif

user posted image

QUOTE(Lyn @ 2013 02 21, 09:13)
labai  grazi spalva

QUOTE(Dideja @ 2013 02 21, 09:18)
drinks_cheers.gif
neikyri, nerekianti, svelni ir miela biggrin.gif  4u.gif

Mergaitės, natūroje tikrai labai graži šita spalva wub.gif Aš turiu šios spalvos kitą paltuką, Stadium-cloth boulevard trench
tai tikrai labai labai skani spalva wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Super_wife thumbup.gif

Čia dar ta spalvytė smoky coral matosi dienos šviesoje:
http://easypetiteloo...nch-review.html
Atsakyti
Paneles dar karta imetu foto su kriausyte,sakykit ar tikrai ji man nesiziuri? biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Megztukas trumpokas Jums?Ar dėl ko nenorit pasilikt?
Atsakyti
Na del ilgio galvoju,kaip cia jis man g.gif
Atsakyti
QUOTE(-Gyte- @ 2013 02 21, 10:06)
Super_wife  thumbup.gif

Čia dar ta spalvytė smoky coral matosi dienos šviesoje:
http://easypetiteloo...nch-review.html

Bet natūroje ji tikrai gražesnė, patikėkit wub.gif Aš mačiau šias nuotraukas iki sulaukiant paltuko - jergau vajergau galvoju, kaip aš su tokia kone murzina spalva eisiu į žmones - ir labai maloniai likau nustebusi kai gavau paltuką wub.gif
Atsakyti