Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew

QUOTE(melynake28 @ 2013 02 21, 10:27)
Na del ilgio galvoju,kaip cia jis man g.gif

O koks ūgis Jūsų? Nes ant manęs jis kur ką ilgesnis atrodo..Man tai neproblema potrumpiai megztukai,bet jis gi pasitrauks dar tada gali kilti problemų g.gif
Atsakyti
Melynake, pasikartosiu, trumpokas Jums tas megstukas, o dar atsizvelgiant i tai, kad truputi pasitrauks po skalbimo, tai is vis nezinau kaip bus g.gif 4u.gif
Atsakyti
1,70 cm mano ugis kazkur g.gif
Papildyta:
Bel lyg pamenu Didejai irgi tokio ilgio jis buvo g.gif Tai va mielai keisciausi ji i S,bet,kad niekas neturi keistis doh.gif
Atsakyti
Nu tada aišku,nes aš mažesnė kokias 5cm,tai man ir ilgesnis tas megztukas ax.gif
Laukit,gal kas turės pasikeisti,arba pardavinėkit ir gaudykit S dydžio,manau tikrai bus norinčiu pirkt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cooliuke @ 2013 02 21, 09:46)
gal kas turit salikelio nuoroda?

Šita nuoroda mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(melynake28 @ 2013 02 21, 11:35)
Papildyta:
Bel lyg pamenu Didejai irgi tokio ilgio jis buvo g.gif Tai va mielai keisciausi ji i S,bet,kad niekas neturi keistis doh.gif

na, nesuprantu tikrai, gal foto tokia nevykusi , kad potrumpis atrodo:hm

as aukstesne esu, 172 cm

va mano kriausyte XS dydis, na nera trumpa tikrai g.gif

user posted image
Atsakyti
Tikrai ilgesnis paskutinėje foto g.gif net keista biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(krista08 @ 2013 02 21, 11:42)
Dideja, and Jusu kriausyte gula idealiai  4u.gif

aciu, krista08, bet kaip cia gali buti taip, nes as aukstesne uz melynake28 g.gif ax.gif
Papildyta:
QUOTE(super_wife @ 2013 02 21, 11:42)
Tikrai ilgesnis paskutinėje foto g.gif net keista biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2013 02 21, 11:45)
aciu, krista08, bet kaip cia gali buti taip, nes as aukstesne uz melynake28 g.gif  ax.gif
Papildyta:
drinks_cheers.gif

Dar turbut peciu linija ir siaip sudejimas daug ka duoda. Jeigu is peciu megstukas "paima" daugiau, tuomet ir ilgio truksta. Na cia tik mano nuomone ax.gif
Atsakyti
Gal kad as ta ranka taip iskelus uksciau jis patrumpeja automatiskai g.gif
Atsakyti
QUOTE(krista08 @ 2013 02 21, 11:46)
Dar turbut peciu linija ir siaip sudejimas daug ka duoda. Jeigu is peciu megstukas "paima" daugiau, tuomet ir ilgio truksta. Na cia tik mano nuomone  ax.gif

drinks_cheers.gif
taip ir yra ax.gif melynake per pecius platesne,net matosi is nuotraukos ax.gif
nu ryt ir as turesiu kriause,paziuresim kaip man atrodys xs su 1.73 g.gif
Atsakyti
QUOTE(melynake28 @ 2013 02 21, 10:35)
Papildyta:

Manau tikrai jums trumpokas blush2.gif as pardavineciau ir gaudyciau S dydi.Praeita savaite Lauretos temoje Ingute buvo pagavusi atliekama S dydzio, ir net nustebau, kad puse dienos jos niekas negriebe, tai gal merginos jau apsipirkusios, tad gal nebus problemu pagauti S dydzio ax.gif

Dideja man noretusi jums siek tiek laisvesnio,nes dabar gula labai graziai, bet ar nebus taip kad pasitraukes bus nebegraziai g.gif

O idealiausiai atrode Super wife 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurita99as: 21 vasario 2013 - 10:56