Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew

QUOTE(melynake28 @ 2013 02 21, 10:20)
Paneles dar karta imetu foto su kriausyte,sakykit ar tikrai ji man nesiziuri? biggrin.gif

O man visai neatrodo labai trumpas, plocio pilnai utenka, S jau gali buti per platus unsure.gif Gal reiktu pabandyt kitu rakursu nusifotografuot g.gif
Atsakyti
nes siaip as dar po juo ir perfevt fit maikute pasivelku ilgom rankovem ir lyg nevarzo g.gif
Atsakyti
QUOTE(ramka @ 2013 02 21, 11:57)
O man visai neatrodo labai trumpas, plocio pilnai utenka, S jau gali buti per platus unsure.gif Gal reiktu pabandyt kitu rakursu nusifotografuot  g.gif

drinks_cheers.gif
plius dideja derinuka rodo su swiesiomis kelnemis ir nera tokios atskirties, ty perejimo nuo swiesaus i tamsu. O melynake, jus su tamsiomis keln. Nors man ant jusu wiskas ok atrodo. Jus pati turit geriausia tai jausti - tinka ar ne. Matot, kiek zmoniu tiek nuomoniu. Swarbiausia, kad jus smagiai jaustumetes!
Atsakyti
QUOTE(lauryna50 @ 2013 02 21, 12:06)
drinks_cheers.gif
plius dideja derinuka rodo su swiesiomis kelnemis ir nera tokios atskirties, ty perejimo nuo swiesaus i tamsu. O melynake, jus su tamsiomis keln. Nors man ant jusu wiskas ok atrodo. Jus pati turit geriausia tai jausti - tinka ar ne. Matot, kiek zmoniu tiek nuomoniu. Swarbiausia, kad jus smagiai jaustumetes!

Del plocio niekas ir nesake, kad megstukas mazas, tik del ilgio buvo pastebejimai. Melynake jau ne pirma karta rodosi su siuo megstuku, kaip ir praeita karta liko tie patys pastebejimai ax.gif Tiesiog melynakes peciai platesni nei Didejos, todel ir megstukas kitaip gula unsure.gif
Atsakyti
O kazin jei ji pabandyt patempt i ilgi gal kazkiek patystu g.gif smile.gif Jo as ten ant tympu uzsimetus megztukeli,ant dzinsu lyg gerai viskas,na ryt paprasysiu gal vyras foto padarys lotuliukas.gif nors bijau jau ka ir rodyt sakys is kur vel naujas doh.gif
Papildyta:
Nu kad is dukros spintos,nu tai nedrisciau teigt,nes is plocio nevarzo jis tikrai,tik as del igio abejoju g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo melynake28: 21 vasario 2013 - 11:27
QUOTE(melynake28 @ 2013 02 21, 12:25)
O kazin jei ji pabandyt patempt i ilgi gal kazkiek patystu g.gif  smile.gif Jo as ten ant tympu uzsimetus megztukeli,ant dzinsu lyg gerai viskas,na ryt paprasysiu gal vyras foto padarys lotuliukas.gif nors bijau jau ka ir rodyt sakys is kur vel naujas doh.gif

ta prasme slapia, isskalbta patempti i ilgi , ar kaip? bet jei tempsite i ilgi is plocio siaures g.gif

tikrai, bandykit dar persifotografuoti, gal ten viskas gerai, o tik foto nevykusi 4u.gif
Atsakyti
Imeskit dar kriausytes nuoroda,gal bandysiu pagaudyt S,nu bet nuolaidos nera,nepirksiu be nuolaidos brungu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2013 02 21, 10:45)
aciu, krista08, bet kaip cia gali buti taip, nes as aukstesne uz melynake28 g.gif  ax.gif

Nepamirskit, kad gali tiesiog skirtis kuno daliu proporcijos - liemens ilgis, koju ilgis.
Atsakyti
Tai va net idomu ant kiek cm skirtusi tas S dydis,juk vel loterija kartais tie dydziai net is ilgio nesiskiria,o buna tik is plocio platersni g.gif
Atsakyti
QUOTE(melynake28 @ 2013 02 21, 12:38)
Tai va net idomu ant kiek cm skirtusi tas S dydis,juk vel loterija kartais tie dydziai net is ilgio nesiskiria,o buna tik is plocio platersni g.gif

as buvau prasiusi sio megztuko ismatavimu, kol dar laukiau savojo, tai kiek atsimenu ilgis XS nuo S skyresi 2 cm smile.gif
Atsakyti
QUOTE(krista08 @ 2013 02 21, 10:05)
O as labai labai tikiuosi, kad 2 dydis man ideliai tiks  unsure.gif

Matot mano išmatavimai buvo 85-64-92. Dabar aišku padidėję kažkiek. Bet pvz. Double cloth lady coat tai man 2 dydis tiktik, aišku su pašiltinimu jis. Tai šito turbūt 2 maksimum reikėjo gaudyt
Atsakyti
Man atrodo,kad S melynakei gali but didokas, nes sitas tikrai niekur neverzia,viskas jam ok.
Atsakyti