Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos III

QUOTE(Para @ 2013 02 26, 08:36)
Vakar darbelio turėjau nemažai, kol su jūsų pelargonijomis susipažinau (Darsės, Aviacijos, Jediaros, garbenegarbanės, Krialdos). Gal dar kuri iš neišvardinų mamyčių turite kokių nors grožybių. Bandžiau visas įvertinti 10 balų sistemoje, tai, kad beveik visos tiek balų ir gavo  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif sutinku 200% drinks_cheers.gif
Tulpiažiedės Patricia Andrea porą augaliukų turėsiu na, nebent gegužės mėnesį.. dabar kas šaknydinasi- visos pažadėtos.
Atsakyti
Turiu ilgą išstypusią pelargoniją, kurią norėčiau "sutrumpinti" ir iš to ilgo stiebo pasigaminti keletą atžalėlių> po kelis narelius geriau laužyti? Ar reikia lūžio vietas (tas kurios bus viršūnėlėmis) kaip nors papildomai apdoroti? g.gif
Atsakyti
as labai labai labai noreciau ysigyti westdale appleblossom ir bornholm smile.gif net seile tysta kai pamatau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agneliuxeee @ 2013 02 26, 18:11)
as labai labai labai noreciau ysigyti westdale appleblossom ir bornholm  smile.gif  net seile tysta kai pamatau  4u.gif

Bornholm tai tikrai turėsiu 4u.gif
Atsakyti
thumbup.gif oj kaip saunu nelikciau skolinga tikrai smile.gif
Atsakyti
merginos,kelios pelargonijos,jau sukrovusios žiedynus,jos žiemojo šiltai kambaryje,ar patręšti jau biški ar dar ne g.gif
kažkaip pagalvojau gal padėti,nes iš po žiemos sunku gal smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Komilfo* @ 2013 02 26, 20:08)
merginos,kelios pelargonijos,jau sukrovusios žiedynus,jos žiemojo šiltai kambaryje,ar patręšti jau biški ar dar ne  g.gif
kažkaip pagalvojau gal padėti,nes iš po žiemos sunku gal  smile.gif

Truputį galite patręšti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2013 02 26, 20:01)
Truputį galite patręšti rolleyes.gif

na tai paskaninsiu vandenuką biški ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Komilfo* @ 2013 02 26, 23:33)
na tai paskaninsiu vandenuką biški  ax.gif

Taip, tik pirmą kartą nepadauginkite mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(agneliuxeee @ 2013 02 23, 10:55)
oj tikrai suzydes smile.gif pamatysit as ir daug metu pirkdavau is senuku ir puikiai augo tik tos pleveles nereikia nuo saknu nulupti o su visa ir sodinti nes kitaip pazeidi saknis, ji per laika isyra smile.gif

kažkada buvau neišlupusi - augalas tiesiog skurdo, gi išluptosios sesės augo normaliai. Rudenį vėjas išvertė - šaknys buvo itin skurdžios, lipančios tik per viršų ir apačią, bet ne į šonus.
Plėvelę atsargiai nuimu jau įstačiusi į vazoną, prieš sodinimą įmirkiusi vandenyje.
Atsakyti
nu zinokit as kai pirkau zalioj stotelej tai man net pardaveja akcentavo kad jos tos pleveles nenuimciau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2013 02 27, 22:00)
kažkada buvau neišlupusi - augalas tiesiog skurdo, gi išluptosios sesės augo normaliai. Rudenį vėjas išvertė - šaknys buvo itin skurdžios, lipančios tik per viršų ir apačią, bet ne į šonus.
Plėvelę atsargiai nuimu jau įstačiusi į vazoną, prieš sodinimą įmirkiusi vandenyje.

drinks_cheers.gif pas mane taip pat toje "plėvelėje" skurdo ir visada nuimu rolleyes.gif
Atsakyti