Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos III

Šito gėrio turim smile.gif (jeronimą)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 06 kovo 2013 - 21:39
Apie jeronima: nuskyniau virsunele, pamerkiau i vandeni... gal tris savaites ta virsunele mirksta vandeny, lapukai grazus ir sveiki, o sakneles jokios net negalvoja leisti doh.gif Ka jam daryti? Gal toki, be sakneliu sodint i zeme? Lygtai luzio vietoj parudavo - kad tik neimtu puti> gal nukirpt parudavusi gabala, gal tada saknele isleistu? Na nebezinau "naujoke" as su jeronimais ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Apelsina @ 2013 03 06, 21:48)
Apie jeronima: nuskyniau virsunele, pamerkiau i vandeni... gal tris savaites ta virsunele mirksta vandeny, lapukai grazus ir sveiki, o sakneles jokios net negalvoja leisti  doh.gif Ka jam daryti? Gal toki, be sakneliu sodint i zeme? Lygtai luzio vietoj parudavo - kad tik neimtu puti> gal nukirpt parudavusi gabala, gal tada saknele isleistu? Na nebezinau "naujoke" as su jeronimais  ax.gif

Galiu pamerkti savo jeronimo šakelę. Turėtų išleisti. Ir jei pas tave neišleis, galėsi pasiimti. Pas mane ne citrinomis kvepia. Bet skaniai.
Atsakyti
QUOTE(amba41 @ 2013 03 06, 22:03)
Galiu pamerkti savo jeronimo šakelę. Turėtų išleisti. Ir jei pas tave neišleis, galėsi pasiimti. Pas mane ne citrinomis kvepia. Bet skaniai.

O! Aciu dideliausias - jei manasis nukeips, taip ir neisleides sakneliu, butinai noresiu naujo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Apelsina @ 2013 03 06, 23:48)
Apie jeronima: nuskyniau virsunele, pamerkiau i vandeni... gal tris savaites ta virsunele mirksta vandeny, lapukai grazus ir sveiki, o sakneles jokios net negalvoja leisti  doh.gif Ka jam daryti? Gal toki, be sakneliu sodint i zeme? Lygtai luzio vietoj parudavo - kad tik neimtu puti> gal nukirpt parudavusi gabala, gal tada saknele isleistu? Na nebezinau "naujoke" as su jeronimais  ax.gif

Su vandeniu, aš tai neeksperimentuoju, sodinu tiesiai į žemę. Jei tas parudavimas panašu į puvimą, reikėtų nupjauti. Gal šakelė labai didelė ir su daug lapelių? g.gif Bet gal reikia tik kantriai palaukti ax.gif . Jeigu nežinote tikslaus laiko, gal jums tik atrodo, kad 3 savaitės praėjo. Kai lauki šaknelių, laikas labai prailgsta. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Para @ 2013 03 07, 00:39)
Su vandeniu, aš tai neeksperimentuoju, sodinu tiesiai į žemę. Jei tas parudavimas panašu į puvimą, reikėtų nupjauti. Gal šakelė labai didelė ir su daug lapelių?  g.gif Bet gal reikia tik kantriai palaukti  ax.gif . Jeigu nežinote tikslaus laiko, gal jums tik atrodo, kad 3 savaitės praėjo. Kai lauki šaknelių, laikas labai prailgsta.  smile.gif

Čia vanduo turi pranašumą - matosi kada pelargonija išaugina šakneles rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2013 03 07, 00:42)
Čia vanduo turi pranašumą - matosi kada pelargonija išaugina šakneles rolleyes.gif

Žinau, tik kad paskui nesinori terliotis su tais persodinimai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Para @ 2013 03 07, 00:45)
Žinau, tik kad paskui nesinori terliotis su tais persodinimai  blush2.gif

Kažkada ir aš taip sakiau, bet dabar nuomonę pakeičiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2013 03 07, 00:47)
Kažkada ir aš taip sakiau, bet dabar nuomonę pakeičiau  ax.gif

Neatmetu tokios galimybės, gali ir man pasikeisti, atvira pasikeitimams mirksiukas.gif

Reikės paeksperimentuoti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 06 kovo 2013 - 22:49
QUOTE(Para @ 2013 03 07, 00:49)
Neatmetu tokios galimybės, gali ir man pasikeisti, atvira pasikeitimams  mirksiukas.gif

Reikės paeksperimentuoti.

drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Apelsina @ 2013 03 06, 21:48)
Lygtai luzio vietoj parudavo - kad tik neimtu puti

Nuo puvinio labai apsaugo mažas medžio anglies gabaliukas įmestas į vandenį.
Kambarinius augalus dauginu tik vandenyje. Gana, prisieksperimentavau. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nijole0619: 07 kovo 2013 - 10:13
QUOTE(nijole0619 @ 2013 03 07, 10:08)
Nuo puvinio labai apsaugo mažas anglies gabaliukas įmestas į vandenį.

thumbup.gif kiek naudingų dalykų nežinome, kuriais galėtume pasinaudoti
Atsakyti