Šito gėrio turim
(jeronimą)

Apie jeronima: nuskyniau virsunele, pamerkiau i vandeni... gal tris savaites ta virsunele mirksta vandeny, lapukai grazus ir sveiki, o sakneles jokios net negalvoja leisti
Ka jam daryti? Gal toki, be sakneliu sodint i zeme? Lygtai luzio vietoj parudavo - kad tik neimtu puti> gal nukirpt parudavusi gabala, gal tada saknele isleistu? Na nebezinau "naujoke" as su jeronimais

QUOTE(Apelsina @ 2013 03 06, 21:48)
Apie jeronima: nuskyniau virsunele, pamerkiau i vandeni... gal tris savaites ta virsunele mirksta vandeny, lapukai grazus ir sveiki, o sakneles jokios net negalvoja leisti
Ka jam daryti? Gal toki, be sakneliu sodint i zeme? Lygtai luzio vietoj parudavo - kad tik neimtu puti> gal nukirpt parudavusi gabala, gal tada saknele isleistu? Na nebezinau "naujoke" as su jeronimais 

Galiu pamerkti savo jeronimo šakelę. Turėtų išleisti. Ir jei pas tave neišleis, galėsi pasiimti. Pas mane ne citrinomis kvepia. Bet skaniai.
QUOTE(amba41 @ 2013 03 06, 22:03)
Galiu pamerkti savo jeronimo šakelę. Turėtų išleisti. Ir jei pas tave neišleis, galėsi pasiimti. Pas mane ne citrinomis kvepia. Bet skaniai.
O! Aciu dideliausias - jei manasis nukeips, taip ir neisleides sakneliu, butinai noresiu naujo

QUOTE(Apelsina @ 2013 03 06, 23:48)

Su vandeniu, aš tai neeksperimentuoju, sodinu tiesiai į žemę. Jei tas parudavimas panašu į puvimą, reikėtų nupjauti. Gal šakelė labai didelė ir su daug lapelių?

QUOTE(Para @ 2013 03 07, 00:39)
Su vandeniu, aš tai neeksperimentuoju, sodinu tiesiai į žemę. Jei tas parudavimas panašu į puvimą, reikėtų nupjauti. Gal šakelė labai didelė ir su daug lapelių?
Bet gal reikia tik kantriai palaukti
. Jeigu nežinote tikslaus laiko, gal jums tik atrodo, kad 3 savaitės praėjo. Kai lauki šaknelių, laikas labai prailgsta. 

Čia vanduo turi pranašumą - matosi kada pelargonija išaugina šakneles

QUOTE(jediara @ 2013 03 07, 00:42)
Žinau, tik kad paskui nesinori terliotis su tais persodinimai

QUOTE(Para @ 2013 03 07, 00:45)
Kažkada ir aš taip sakiau, bet dabar nuomonę pakeičiau

QUOTE(jediara @ 2013 03 07, 00:47)
Neatmetu tokios galimybės, gali ir man pasikeisti, atvira pasikeitimams

Reikės paeksperimentuoti.
QUOTE(Para @ 2013 03 07, 00:49)
Neatmetu tokios galimybės, gali ir man pasikeisti, atvira pasikeitimams 

QUOTE(Apelsina @ 2013 03 06, 21:48)
Lygtai luzio vietoj parudavo - kad tik neimtu puti
Nuo puvinio labai apsaugo mažas medžio anglies gabaliukas įmestas į vandenį.
Kambarinius augalus dauginu tik vandenyje. Gana, prisieksperimentavau.

QUOTE(nijole0619 @ 2013 03 07, 10:08)
Nuo puvinio labai apsaugo mažas anglies gabaliukas įmestas į vandenį.