Įkraunama...
Įkraunama...

1983-iųjų metų merginų namai

QUOTE(Bizzz @ 2013 05 17, 14:59)
Manau būtinai susipypsėsim mirksiukas.gif
O taip, vasara yra tikras gėris... wub.gif 
Bet pastaruoju metu, nuo tų karščių aš tokia aptingusi jaučiuosi blush2.gif bet jau geriau plius 30 negu minus 30 lotuliukas.gif

Na man dar nepasijaute tai, kad butu karsta smile.gif va tik nakti labiau vesumos noriu, bet balkona atsidarau pilnai ir gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kam @ 2013 05 17, 14:35)
Na man dar nepasijaute tai, kad butu karsta smile.gif va tik nakti labiau vesumos noriu, bet balkona atsidarau pilnai ir gerai smile.gif

Vėsumos naktį ir man trūksta, keliuosiu pati be žadintuvo prieš septynias, kas man meškinui nebūdinga lotuliukas.gif
Atsakyti
4u.gif smile.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Snd pas Noju mokykloj vyks renginys "Mokyklos garbe" smile.gif tai ir as gavau pakvietima,bus apdovanojami geriausi mokiniai mokyklos smile.gif
Kita savite vaikam paskutine,visimes atostogos prasides smile.gif uhhhh tyla ir ramybe 3 menesiams ir iseis atostogu laugh.gif
Nelabai kas naujo pas mus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(-Darateja- @ 2013 05 24, 11:32)
Sveikos smile.gif
Snd pas Noju mokykloj vyks renginys "Mokyklos garbe" smile.gif tai ir as gavau pakvietima,bus apdovanojami geriausi mokiniai mokyklos smile.gif
Kita savite vaikam paskutine,visimes atostogos prasides smile.gif uhhhh tyla ir ramybe 3 menesiams ir iseis atostogu  laugh.gif
Nelabai kas naujo pas mus smile.gif

Saunuolis tavo vaikis smile.gif
O mums kita sav isleistuves, tai penktadieni bus svente, tikiuosi nelys doh.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif

Mes jau laukiam atostogų smile.gif tik prasidės kitas galvos skausmas, kur reikės vaikį dėti, kai šitiek laisvų turės? g.gif
Atsakyti
ko visos ismiret?
Atsakyti
QUOTE(Kam @ 2013 05 29, 22:16)
ko visos ismiret?

Aš dar gyvas, nors su laaabai didele sloga doh.gif

Labas visoms gyvoms 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
as ir vis dar kvepuoju! tongue.gif
ale gyvenam ir tiek, jokiu permainu smile.gif
ryt paskutine diena vaikam "tarnyboj"...... priprasiu kiap nors biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-Darateja- @ 2013 05 30, 23:51)
as ir vis dar kvepuoju!  tongue.gif
ale gyvenam ir tiek, jokiu permainu smile.gif
ryt paskutine diena vaikam "tarnyboj"...... priprasiu kiap nors biggrin.gif

Sveika, o tai tu vasara ju nevedi? AS tai vedu , na kiekviena diena nevesiu, bet kai norisi kur isbegt tai pristatau smile.gif o birzeli tai manau isvis visa eisim, nes darzas musu dirbs
Atsakyti
QUOTE(Kam @ 2013 05 31, 08:08)
Sveika, o tai tu vasara ju nevedi? AS tai vedu , na kiekviena diena nevesiu, bet kai norisi kur isbegt tai pristatau smile.gif o birzeli tai manau isvis visa eisim, nes darzas musu dirbs

nea nevesiu. jungia grupes belenkaip,man vasara palaida bala tas darzelis.... namie esu,tai lai visi atostogauja smile.gif yra galimybe but namie. tai va smile.gif
Atsakyti
Kiba visos iškepėt? g.gif
Atsakyti