Įkraunama...
Įkraunama...

1983-iųjų metų merginų namai

Pas mane sesija tai lakstau kaip uzvesta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kam @ 2013 05 29, 22:16)
ko visos ismiret?

Sveikos gyvos,pagalaiu normalu interneta turiu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
TAI JAU PARGRYZAU PAS JUMI wub.gif

Gerai jums kuriu vaikams atostogos ,man dar 6sav ponickos mokslu doh.gif

Pas mus irgi nieko naujo kaip ir gyvenam ir tiek . Va turejom savaite vasaros,sudeciau tai ne tas zodiz ,rankos randuonos,bordavos ,zodziu belenkokios spalvos doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
O man vaikio atostogos tikras galvos skausmas, ne visada turiu kur jį palikti doh.gif O vienas likęs būna nesąmonių pridirba blink.gif

Labas visoms 4u.gif
Atsakyti
Ar vieni ar ne ,maniskiai vistiek nesamoniu pridirba doh.gif vakar palikom pas draugus valandai,tai sugebejo ju kompo laida sugadinti doh.gif
Atsakyti
Panos kaip Jums vasara, man visai nieko, jei taip ir toliau bus fainiai smile.gif
Atsakyti
Pasidziaugsiu,kad pas mus irgi visai neprastos jau 2 sav smile.gif vasara bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(tamsi @ 2013 06 06, 22:37)
Pasidziaugsiu,kad pas mus irgi visai neprastos jau 2 sav  smile.gif vasara  bigsmile.gif

nu kiek ziuriu suljos probnozes tai pas mus geriau nei pas jus smile.gif Pas jus gerai vien, kad nelyja smile.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif pas mus visada reik dziaugtis kai nelyja lotuliukas.gif
Bet va jei sugebejau net beveik sudegt ant saules per pora val,sakyciau visai nebloga ta vasarele thumbup.gif Ai pora savaiciu isvis buvo geras,darbo dienom lietus ir visa kita,o nuo penktad vakaro iki pirmad ryto sauluteeeee thumbup.gif

Mano princuliui prasidejo NE,NENORIU,NEDARYSIU epocha doh.gif oi kaip nervina,kai kariaut reik su tokiu pyplium,jis supranta,kad negerai daro nenoredamas tvarkytis ar klausyt manes ,bet ... NENOOOOORIUUU doh.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif
Ir vėl prasidėjo lietūs...
Atsakyti
Laba smile.gif
pas mumi DAR nelyja,tad Bizz prasom jo ir nesiust schmoll.gif
20 kazkelinta mociute grizta,tai vaikai laukia baisiausiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(-Darateja- @ 2013 06 10, 11:46)
Laba smile.gif
pas mumi DAR nelyja,tad Bizz prasom jo ir nesiust  schmoll.gif
20 kazkelinta mociute grizta,tai vaikai laukia baisiausiau  smile.gif

O pas mus nuo pat ryto pila doh.gif Guminių neturiu, tai teks sezoninius išsitraukti lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos gyvos biggrin.gif
Atsakyti