Įkraunama...
Įkraunama...

1983-iųjų metų merginų namai

Laba ir nuo manes smile.gif
Atsakyti
Sveikos,kol buvau atskirta nuo pasaulio ir into neturejau,tik ir svajojau,kad inta turesim laidas visokias ziuresiu,o dabar paaiskejo,kad gi nera ka ziureti doh.gif lotuliukas.gif Pasiilgau,kad kazkas burbuliuotu kai kanors namie kuiciuosi,bet tai meksikieciu serealu klausyti nervai nelaiko lotuliukas.gif

Ai va dar pas mus namie visi i oziukus pavirto ,is pradziu mazius ,dabar ir ponicka,o sian ir MB oziuojasi lotuliukas.gif nu vienintele iseitis ir man reik prie ju jungtis jauciu lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas ax.gif
Atsakyti
sveikos, uogos...
Tingiu... Vis ten sian lakstau...
Mastau, ka daryt reiks kai merginai 2 sueis... I darza dar neis, tik nuo rugsejo... Be pinigelio, sedet ir nesinori... Galvoju gal i kursus isipaisyti...cia
Atsakyti
Kursai aisku faina,bet pazejau ir nesupratau apie ka jie ? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(tamsi @ 2013 06 13, 10:52)
Kursai aisku faina,bet pazejau ir nesupratau apie ka jie ?  blush2.gif

g.gif o viska perziurejai? ta prasme ten zemiau smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
zzitukass, o tu kuriuos rinksis?
Atsakyti
QUOTE(Kam @ 2013 06 13, 12:46)
Sveikos,
zzitukass, o tu kuriuos rinksis?

Galvoju gal buhalteres... blush2.gif ai net pati nzn ...
Atsakyti
Laba.
Zituk,paisykis! vis kazkokia veikla ir kazkokios zinios smile.gif
pravercia tokie dalykai!
o ko i darza neleisi dar?
namai pragarai pas mane laugh.gif Lukne kokia rupuziuke palikus,tai vaje. nebeina susitvarkyt! tai visa diena kovinej parengti turiu but.... pffff
Atsakyti
QUOTE(zzitukass @ 2013 06 13, 11:12)
g.gif o viska perziurejai? ta prasme ten zemiau smile.gif

Zemiau nieko man nerode,tai sone uzrasyta buvo kursai,kai paspaudziau pamaciau blush2.gif
Atsakyti
Zitukai, būtinai užsirašyk į tuos kursus smile.gif
1. pasinaudok proga, kad už juos mokėti nereikia;
2. praplėsi akiratį, ir sužinosi ką nors naują, įdomaus;
3. gal tai bus tavo "tramplynas" geresniam darbui susirasti;
4. ką išmoksi - ant pačių nenešiosi. mirksiukas.gif

Labas visoms smile.gif
Atsakyti
As manau geriau eik i administratores, nes abejoju, kad buhalteres kursai pravers, nes ten jau reikia ismanyt ir kursai tinka nebent jau kaip ir pats moki, bet popierio jokio neturi arba nebent darbe pravers, jei prieini prie kokios apskaitos, o jei nieko bendro niekada ir niekur tai rinkciaus administratores, ten lengviau ir manau daugiau kur panaudot imanoma. Bet rinktis tau wink.gif Na nebent dar matieka visada labai gerai sekes tada gal eit i buhalterius bent malonu sirdziai bus smile.gif
Atsakyti