Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumas ir miomos.

QUOTE(*Frezija* @ 2008 07 05, 13:18)
SVEIKINIMAI  4u.gif

Aciu 4u.gif

Kaip visoms sekasi? ax.gif
Atsakyti
Kaip visoms sekasi? ax.gif

Labas Cikadele ir visos kitos miominukės,
Gyvuojam su savo miomom. Man taip pat sakė, kad ko gero mergaitė :-) Dabar mums 21 sav. arba pagal echoskopą 22. Atostogavom prie jūros, daug vaikščiojom. Bet įdomus dalykas, gal dar irgi kam nors taip yra. Kai daugiau pavaikštau suskausta dešinį šoną, sukabina diegliai. Arba pradedu eiti lėčiau, arba sustoju ir praeina. Gal sakau čia ta mioma ramybės neduoda. įdomu kaip kitos ar nejaučia jokių tokių panašių požymių.
Atsakyti
tau turbut tiesiog gimdos rasiciai tempasi ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(Miriam @ 2008 07 22, 09:49)

Labas Cikadele ir visos kitos miominukės,
Gyvuojam su savo miomom. Man taip pat sakė, kad ko gero mergaitė :-) Dabar mums 21 sav. arba pagal echoskopą 22. Atostogavom prie jūros, daug vaikščiojom. Bet įdomus dalykas, gal dar irgi kam nors taip yra. Kai daugiau pavaikštau suskausta dešinį šoną, sukabina diegliai. Arba pradedu eiti lėčiau, arba sustoju ir praeina. Gal sakau čia ta mioma ramybės neduoda. įdomu kaip kitos ar nejaučia jokių tokių panašių požymių.

As nieko nejauciu schmoll.gif Gal tai tikrai gimdos raisciai? 4u.gif
Atsakyti
Labas,miominukės nestuke.gif ,
aš irgi tokia pati,tik man jau 37-a nestuke.gif savaitė ir mioma paskutinį kartą,kai dar matėsi,buvo beveik 10cm doh.gif ,o dabar jau lėliukas viską užstoja.Jaučiuosi aš gerai,tikiuosi ,kad ir iki gimdymo neišlįs jokie skausmai.
Linkiu visoms geros sveikatos ir optimizmo 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos 4u.gif

Ne viena nieko nerasot - matyt, viskas puikiai einasi ir net neprisimenat savo miomu thumbup.gif As tik vis verziuosi pasidalinti savo naujienomis, lyg kam idomu butu hihihi.gif
Vakar buvau pas gine, mano senoji mioma likusi tokia pati (5cm), bet salia jos isaugusi dar viena, atsiprasant, grazuole - 2.5 cm doh.gif Pridygs ju man kaip grybu po lietaus iki gimdymo rolleyes.gif Gine dar paspaudinejo man pilva ties miomomis, sako - skauda? Sakau, tai kad ne schmoll.gif Zodziu, viskas daugmaz gerai good.gif

Musmire
, ziuriu, tau jau gimdymas ant dienu bigsmile.gif Parasyk, kaip sekesi. Sekmes jums 4u.gif
Atsakyti
[quote=cikadele,2008 08 05, 04:11]
Sveikos, merginos 4u.gif

Ne viena nieko nerasot - matyt, viskas puikiai einasi ir net neprisimenat savo miomu thumbup.gif As tik vis verziuosi pasidalinti savo naujienomis, lyg kam idomu butu hihihi.gif
Vakar buvau pas gine, mano senoji mioma likusi tokia pati (5cm), bet salia jos isaugusi dar viena, atsiprasant, grazuole - 2.5 cm doh.gif Pridygs ju man kaip grybu po lietaus iki gimdymo rolleyes.gif Gine dar paspaudinejo man pilva ties miomomis, sako - skauda? Sakau, tai kad ne schmoll.gif Zodziu, viskas daugmaz gerai good.gif

Sveikos merginos,
Cikadele,
Kad kaip ir nėra ką rašyti... Pas gydytoją tik rugpjūčio 18 d., paskurinį kartą žiūrėjo echoskopu birželio gale, dėl to naujienų dėl miomų nėra. Bet ot kokios bjaurybės jei pas tave pradėjo dygti... o kaip tavo pilvūzas dėl tų miomų ne didesnis? Man tai toks jausmas, kad pas mane jį šiek tiek ta mioma iškelia. Nes ir to svorio atrodo tiek daug nepriaugau, 2-3 kg dabar 23 sav. Gal aš čia labai įsivaizduoju stora smile.gif Cikadele, ar klinikose lankaisi? Nes aš visgi galvoju klinikose gymdyti, nors ten ir nesilankau. Mums ten kažkaip pagal laiką labai panašiai išeina.... smile.gif
Atsakyti
Tai ir aš raportuoju pioneer.gif :
buvau vakar pas ginę, mioma vietoj, didelė, bet viskas lyg ir ok. Paklausinėjau dėl gimdymo, tai sakė, jeigu viskas ir toliau taip, tai, ko gero, ta mano mioma netrukdys natūraliai gimdyti (aišku cezaris gali būti daromas ir dėl kitų priežasčių gimdymo eigoj), nors spręsti dar ankstoka.

Musmire, o tau sėkmės dideliausios ir lauksim žinių 4u.gif
Atsakyti
Prisiduodu-dar nieko nevyksta,šeštadienį vykstu apžiūrai,tada ir pamatysim,kada savo lėliuką wub.gif turėsiu.
Atsakyti
QUOTE(Miriam @ 2008 08 05, 09:30)
Kad kaip ir nėra ką rašyti... Pas gydytoją tik rugpjūčio 18 d., paskurinį kartą žiūrėjo echoskopu birželio gale, dėl to naujienų dėl miomų nėra. Bet ot kokios bjaurybės jei pas tave pradėjo dygti... o kaip tavo pilvūzas dėl tų miomų ne didesnis? Man tai toks jausmas, kad pas mane jį šiek tiek ta mioma iškelia. Nes ir to svorio atrodo tiek daug nepriaugau, 2-3 kg dabar 23 sav. Gal aš čia labai įsivaizduoju stora smile.gif Cikadele, ar klinikose lankaisi? Nes aš visgi galvoju klinikose gymdyti, nors ten ir nesilankau. Mums ten kažkaip pagal laiką labai panašiai išeina.... smile.gif

Nezinau, ar man pilvas nuo miomu didesnis - na ja nemazas, bet gal toks ir turi buti g.gif Juolab kad svorio jau 9 kg priaugau doh.gif doh.gif doh.gif Labai pavydziu tavuju 2-3 kg good.gif
Del gimdymo - as siaip ne LT, o del ligonines dar nieko nenusprendziau ax.gif
Siaip mums tikrai panasiai iseina su gimdymo data - ziuresim, gal ta pacia diena pagimdysim bigsmile.gif

Musmire, laikom kumscius 4u.gif Kaip faina, kad jau taip greitai savo maza pamatysi bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cikadele: 07 rugpjūčio 2008 - 05:49
Sveikos nestukes! 4u.gif
As irgi prisijungiu prie jusu linksmos kompanijos drinks_cheers.gif
Smagu, kad gerai laikotes ir kitas optimitiskai nuteikiate thumbup.gif
Man tik 6-7 sav., bet mioma tai ka as zinau - 9 cm verysad.gif
Pilvas kaip 3 men nestuke.gif , toks didziulis issipute, visa laika nemaloniai tempia pilvo apacioje. Kas toliau bus net baisu pagalvoti. Nors gyd. sako viskas ok, mioma uzpakalineje gimdos sieneleje, taip kad mazyliui neturi trukdyti. Pries nestuma irgi ja turejau nemaza, 5 x7 cm, bet jokiu rupesciu nekele. O jus jauciate ta mioma? Ar neskauda jums?
Atsakyti
QUOTE(Sicilia @ 2008 08 08, 12:29)
Sveikos nestukes!  4u.gif
As irgi prisijungiu prie jusu linksmos kompanijos  drinks_cheers.gif
Smagu, kad gerai laikotes ir kitas optimitiskai nuteikiate  thumbup.gif 
Man tik 6-7 sav., bet mioma tai ka as zinau - 9 cm  verysad.gif
Pilvas kaip 3 men  nestuke.gif , toks didziulis issipute, visa laika nemaloniai tempia pilvo apacioje. Kas toliau bus net baisu pagalvoti. Nors gyd. sako viskas ok, mioma uzpakalineje gimdos sieneleje, taip kad mazyliui neturi trukdyti. Pries nestuma irgi ja turejau nemaza, 5 x7 cm, bet jokiu rupesciu nekele. O jus jauciate ta mioma? Ar neskauda jums?

Sveika prisijungus! 4u.gif
As nejauciu savuju miomu schmoll.gif Per paskutine apziura gine paspaudinejo toj pusej, bet nei skaudejo, nei ka jutau. O tau jauciasi?

Sekmes ir rasyk, kaip seksis ax.gif Viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti