Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumas ir miomos.

Apie Cezarį nebuvo net kalbos schmoll.gif
Pagimdžiau pati ir labai greitai (9 val. buvau ligoninėje - 12 val. jau su mažyle wub.gif )
Atsakyti
QUOTE(Mazule @ 2008 06 08, 15:19)
Labutis  4u.gif
na va - mes su mažyle jau namučiuose. Galiu pasakyti, kad gimdymas vyko sklandžiai, jokių papildomų nesklandumų dėl miomos nebuvo. Gal tik įtarimas toks liko, kad kadangi placenta buvo ant miomos, ji tapo dviguba - kaip dvynukų mirksiukas.gif , o mažylė gimė mažutė - 3050 g.  blush2.gif priešingai mano pirmagimei -ji tai 3800 g.  biggrin.gif
Bet gal čia tušti įtarimai - juk visi vaikai skirtingi  4u.gif

Po mėnesio keliausiu pas ginek. - įdomu, kaip ta mioma atrodys  g.gif

Sėkmės jums visoms - viskas bus gerai  wub.gif

sveikinimai sulaukus mažylės wub.gif
Atsakyti
Mano mioma pries nestuma buvo 0.5cm ax.gif ,pastojau sunkiau matyt del to nes ji prie pat vaikucio isejimo nors ir maza buvo.Nestumo metu isaugo iki 4cm kaskur blink.gif Mazuli butu eme cerario budu..na ir eme tik ten bedu daugiau buvo rolleyes.gif ir skersass ir preeklamsija zodziu... Mioma man patvarke per cezari...siuo metu neturiu nei vienos thumbup.gif thumbup.gif o isauge buvo net 2 blink.gif

Tik galvoju gal jam maise tamioma vartytis kad jis skersiukas pa mane buvo g.gif g.gif

sekmes visoms ir nebijokit ji leliukui manau nepakenks mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazule @ 2008 06 08, 15:19)
na va - mes su mažyle jau namučiuose. Galiu pasakyti, kad gimdymas vyko sklandžiai, jokių papildomų nesklandumų dėl miomos nebuvo. Gal tik įtarimas toks liko, kad kadangi placenta buvo ant miomos, ji tapo dviguba - kaip dvynukų mirksiukas.gif , o mažylė gimė mažutė - 3050 g.  blush2.gif priešingai mano pirmagimei -ji tai 3800 g.  biggrin.gif
Bet gal čia tušti įtarimai - juk visi vaikai skirtingi  4u.gif

Po mėnesio keliausiu pas ginek. - įdomu, kaip ta mioma atrodys  g.gif

Sėkmės jums visoms - viskas bus gerai  wub.gif

Didziausi sveikinimai sulaukus dukrytes 4u.gif 4u.gif wub.gif 4u.gif 4u.gif Labai saunu, kad viskas sklandziai praejo thumbup.gif

QUOTE(=Svaja= @ 2008 06 09, 10:14)
Mano mioma  pries nestuma buvo 0.5cm ax.gif ,pastojau sunkiau matyt del to nes ji prie pat vaikucio isejimo nors ir maza buvo.Nestumo metu isaugo iki 4cm kaskur blink.gif  Mazuli butu eme  cerario budu..na ir eme  tik ten bedu daugiau buvo rolleyes.gif  ir skersass ir preeklamsija  zodziu... Mioma man  patvarke per cezari...siuo metu neturiu nei vienos thumbup.gif  o isauge buvo net 2 blink.gif

Tik galvoju gal jam maise tamioma vartytis kad jis skersiukas pa mane buvo g.gif 

sekmes visoms  ir nebijokit ji leliukui manau nepakenks mirksiukas.gif

=Svaja=, aciu uz pasidalinima savo patirtimi 4u.gif
Atsakyti
Na va, as irgi turiu mioma ir ka tik patapau nestuke.gif , ir labai neramu kaip ji ten laikosi. Laukiu vizito pas gydytoja. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(=Svaja= @ 2008 06 09, 09:14)
Mano mioma  pries nestuma buvo 0.5cm ax.gif ,pastojau sunkiau matyt del to nes ji prie pat vaikucio isejimo nors ir maza buvo.Nestumo metu isaugo iki 4cm kaskur blink.gif  Mazuli butu eme  cerario budu..na ir eme  tik ten bedu daugiau buvo rolleyes.gif  ir skersass ir preeklamsija  zodziu... Mioma man  patvarke per cezari...siuo metu neturiu nei vienos thumbup.gif  thumbup.gif o isauge buvo net 2 blink.gif

Tik galvoju gal jam maise tamioma vartytis kad jis skersiukas pa mane buvo g.gif  g.gif 

sekmes visoms  ir nebijokit ji leliukui manau nepakenks mirksiukas.gif

Mano mioma taip pat prie išėjimo, bet ji prieš nėštumą buvo 4 cm, dabar beveik 7cm, taigi neišku kiek dar augs. Taigi cezaris tikrai nusimato, jei viskas bus gerai, net be kalbų. Svaja, o kur jūs operavotės ir kas operavo? Nes kiek žinau gydytojai nenori vienu metu ir gimdymo priimti ir miomų operuoti. Aišku įvairiai būna.
Atsakyti
QUOTE(Miriam @ 2008 06 10, 10:17)
Svaja, o kur jūs operavotės ir kas operavo? Nes kiek žinau gydytojai nenori vienu metu ir gimdymo priimti ir miomų operuoti. Aišku įvairiai būna.

Va del sito man irgi klausimas iskilo g.gif Siaip visur raso, kad Cezario metu miomu salinti negalima, nes gimda pritvinkusi kraujo ir yra didele tikimybe smarkiai nukraujuoti. Bet forume ne is vienos girdejau, kad pasalino butent per Cezari g.gif Idomu siaip g.gif
Atsakyti
Sveikutės. Darė vakar echoskopija. Auga mano nėštumas (18 sav.) auga ir mioma, dabar jau beveik 8 cm. per mėn. po 1 cm paauga. Kiek dar augs, baisu ???? Kaip kitoms sekasi?
Atsakyti
Sveikos 4u.gif ,
praeitą savaitę darė ir man echo, tai manoji mioma irgi niekur nedingusi ir nesumažėjusi, bet kol kas lyg viskas gerai. Vietos leliukui ne taip jau daug ten, bet ir nespaudžia.
Papildyta:
QUOTE(cikadele @ 2008 06 11, 11:22)
Va del sito man irgi klausimas iskilo  g.gif Siaip visur raso, kad Cezario metu miomu salinti negalima, nes gimda pritvinkusi kraujo ir yra didele tikimybe smarkiai nukraujuoti. Bet forume ne is vienos girdejau, kad pasalino butent per Cezari  g.gif Idomu siaip  g.gif

Klausiau gydytojos dėl galimybės pašalinti miomą cezario metu, tai sakė, kad tikrai taip nedaroma, na nebent ta mioma būtų labai lengvai įsitvirtinusi ant kojytės ir gerai pasiekiama, o manosios tikrai nieks nešalins cezario metu, nes ji yra gimdos sienelės viduriniame sluoksnyje ir reikėtų ją lukštenti, o tai labai rizikinga, kai gimda išsitempusi ir labai didelis pavojus nukraujuoti. Gal kitų gydytojų nuomonė kitokia g.gif O be to, dar neaišku, ar bus būtinybė tą cezarį daryti.
Atsakyti
QUOTE(*Frezija* @ 2008 06 26, 13:46)
Klausiau gydytojos dėl galimybės pašalinti miomą cezario metu, tai sakė, kad tikrai taip nedaroma, na nebent ta mioma būtų labai lengvai įsitvirtinusi ant kojytės ir gerai pasiekiama, o manosios tikrai nieks nešalins cezario metu, nes ji yra gimdos sienelės viduriniame sluoksnyje ir reikėtų ją lukštenti, o tai labai rizikinga, kai gimda išsitempusi ir labai didelis pavojus nukraujuoti. Gal kitų gydytojų nuomonė kitokia  g.gif O be to, dar neaišku, ar bus būtinybė tą cezarį daryti.

Aisku... Savo gines neklausiau, bet tikriausiai irgi nesalintu, nes mioma sieneleje g.gif

Smagu, kad visoms gerai einasi good.gif Kad miomos auga, tai nieko - toks jau ju darbas irnesakyk.gif Svarbu, kad problemu nesukelia 4u.gif

Man liepos 4 pas gine, ziuresim, kas ten dedasi ax.gif
Atsakyti
Na va, buvau liepos 4 pas gine, maniau, pasiteirausiu, kaip mano mioma gyvuoja ax.gif Bet kai prasidejo echo, pamaciau klecka ir suzinojau, kad turesim mergyte, isdulkejo ta mioma is galvos, nieko nebepaklausiau hihihi.gif O ir gine nieko neuzsimine, tad tikriausiai viskas OK.
Savijauta gera, jau 18 savaiciu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(cikadele @ 2008 07 05, 09:35)
Na va, buvau liepos 4 pas gine, maniau, pasiteirausiu, kaip mano mioma gyvuoja  ax.gif Bet kai prasidejo echo, pamaciau klecka ir suzinojau, kad turesim mergyte, isdulkejo ta mioma is galvos, nieko nebepaklausiau hihihi.gif O ir gine nieko neuzsimine, tad tikriausiai viskas OK.
Savijauta gera, jau 18 savaiciu  cool.gif

SVEIKINIMAI 4u.gif
Atsakyti