Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų kambarys

QUOTE(Mindija @ 2013 03 09, 17:07)
Man tai atrodo tokioj ištraukiamoj lovoj tikrai kils bėdų daugiau, nei dviaukštėj ax.gif
Vienas jau norės miegot, kitas dar ne, tai kažkuriam teks lipt vos ne per galvą, ar naktį į tualetą užsimanys, vėl tas pats... Vasarą karšta bus, apatiniam miegotojui pastoviai nuspardoma antklodė bus...Nu nežinau g.gif
Kažkada ir mes sprendėm dviejų vaikų apgyvendinimo problemą vienam kambary, tai šitokios lovos nenorėjom. Rinkomės dviaukštę, kur viena virš kitos kampu, o ne lygiagrečiai. Ten po ta lova dar galima ir rašomą stalą dėt, nors mes dėjom komodą.

O šiaip mano nuomone, geriausia atskiros lovos, kad ir išskleidžiamo fotelio tipo ax.gif

Mūsų vaikų kambarys ilgas ir nestandartinis. Kampu lovos neišeina pastatyti. Dviejų lovų taip pat. Lieka du variantai - ištraukiama arba dviaukštė lova. Dviaukštę mūsų atveju gana rizikinga pirkti, nes arba ji ilgai stovės visokeriopai neišnaudojama (bent pora metų tikrai, kol mažėlis paaugs) arba tektų iš kart nusipirkus parduoti, nes dičkis bijo aukščio ir esu beveik tikra, kad atsisakytų joje miegoti.

Kuo esu beveik įsitikinusi - kad tokia lova, kurią išrinkau patiktų abiems mano mazgiams hihihi.gif Bet... Tai šiek tiek prieštarauja mano grožio suvokimui lotuliukas.gif Ir nesu visiškai tikra ar pasiteisintų toks pirkinys (ar ji greit nesulūžtų (nors pardavėjai tikina priešingai) ir ar greitai neatsibostų patiems vaikams - amžius 2 ir 4 m.).

Dėl lipimo per galvą - būtent šioje lovoje išlipimas per galą. Šonuose paaukštinimai - gal ir antklodę vasarą atlaikytų g.gif Čia pastebėjimas geras, ačiū g.gif

Kokios kitos nuomonės? Norėčiau apsipręsti per ilgąjį savaitgalį, nes pokalbis su pardavėjais jau pribrendo iki apsisprendimo - belieka pasakyti - užsisakome ją ar ne rolleyes.gif

Beje, kokius čiužinukus vaikams perkate? Žinau, kad buvo labai populiarūs Lono Norka čiužiniai, bet jau lyg nebegamina g.gif Beje, kaip tik dėl fotelių komentarą atsiminiau - nenoriu fotelių, norisi lovos su tikru čiužiniu, kuris nekenktų stuburui. Paauglystėje turbūt teks su foteliais "žaisti" (nors nenoriu standartinių), bet tik ne dabar.
Atsakyti
QUOTE(Dixiii @ 2013 03 09, 18:11)
Mūsų vaikų kambarys ilgas ir nestandartinis.

O kokio pločio/ilgio kambarys?
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 03 09, 18:35)
O kokio pločio/ilgio kambarys?

2,5 m x 4,6 m plius gale zona 2,7 m x 0,8 m (bet ji tinkama tik žaidimams ir atribota nuo kambario nedideliu laipteliu).

Praktiškai 2,5 m x 4,6 m.
Trumpojoje sienoje įėjimas į kambarį ir sieninė spinta.
Priešingoje trumpojoje sienoje - langas su minėta zona poilsiui ar žaidimams.
Viena ilgoji siena išnaudojama pilnai (kur ir planuoju statyti lovą,-as, priešingoje - turiu apie 2 m siauram baldui (lova netinka, nes trukdytų įėjimui). Esu numačiusi čia statyti tvirtą žemą spintelę, ant kurios esant reikalui galima ir prisisėsti.
Atsakyti
QUOTE(Dixiii @ 2013 03 09, 18:11)

Beje, kokius čiužinukus vaikams perkate? Žinau, kad buvo labai populiarūs Lono Norka čiužiniai, bet jau lyg nebegamina  g.gif Beje, kaip tik dėl fotelių komentarą atsiminiau - nenoriu fotelių, norisi lovos su tikru čiužiniu, kuris nekenktų stuburui. Paauglystėje turbūt teks su foteliais "žaisti" (nors nenoriu standartinių), bet tik ne dabar.

Suneliui nupirkome Lonas Jone ciuzini,tai kolkas labai patenkinti;)Kiek domejausi,sis tinkamiausias vaikams,bet zinoma yra daugybe ir kitu firmu ciuzinuku,reikia tik pasidometi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dixiii @ 2013 03 09, 19:22)
2,5 m x 4,6 m plius gale zona 2,7 m x 0,8 m (bet ji tinkama tik žaidimams ir atribota nuo kambario nedideliu laipteliu).

Praktiškai 2,5 m x 4,6 m.
Trumpojoje sienoje įėjimas į kambarį ir sieninė spinta.
Priešingoje trumpojoje sienoje - langas su minėta zona poilsiui ar žaidimams.
Viena ilgoji siena išnaudojama pilnai (kur ir planuoju statyti lovą,-as, priešingoje - turiu apie 2 m siauram baldui (lova netinka, nes trukdytų įėjimui). Esu numačiusi čia statyti tvirtą žemą spintelę, ant kurios esant reikalui galima ir prisisėsti.

Nu joooo, tikrai labai jau nestandrtinis kambarys g.gif

Gal kas patiks...
user posted image
user posted image
user posted image

Bandykit su baldininkais šnekėt ar dizaineriu, tikrai ras sprendimą jūsų vaikų kambariui.
Atsakyti
QUOTE(Raganaa999 @ 2013 03 08, 10:06)
Na bandau sukelt vel:
Cia sitas lipdukas kurio jau nebera, nusilaupe, prastas buvo, bet atrode graziai kol nepradejo lupinetis. Gal ant dazytos sienos butu laikes.. pas mus dazyti tapetai.
user posted image

O va sitas pirktas uz 6,5 lt, kokybe super  thumbup.gif
user posted image
user posted image

O sitie pirkti ebejuje, kokybe gera, cia du lipdukai, traukinukai ir lektuveliai.
user posted image
user posted image
Dabar prie tos sienos surinkinejam spinta, tai uzsistojo lipdukai, teks perklijuot, tikriausiai ant pacios spintos klijuosiu smile.gif
user posted image

Didziausias privalumas lipduku, kad galima juos keisti  thumbup.gif sienu nesugadina, o panorejus kitu personazu vaikams, nesunku pakeisti smile.gif ebejuje nera jie brangus..

Labai grazu! Taip skoningai, neperkrautai suklijavot ir isties pagyvina kambari wub.gif
Bandziau paziureti kur LT pirkot lipdukas, bet supratau, kad internetu jie neprekiauja, gaila verysad.gif
Jau viena esu nusiziurejusi, man svarbiausia, kad galeciau nuklijuoti ir sienu nesugadintu.
Aciu jums uz grazias foto 4u.gif
Atsakyti
Labai faina lova dviaukste, maciau Kaune Plazoj.Gaila nenufotkinau doh.gif Ten laiptukai stalciukai, tokia visa pilnai isnaudota, ir dar man rodos apacioj issiskleidzia dar vienas ciuzinukas, tai pagalvojau kaip fainai kai sveciu atvaziuoja thumbup.gif Gaila maniskis jau per didelis tokiai..
Atsakyti
Sveikos, na pagaliau ir pas mus atkeliavo eile vaiko kambariukui smile.gif Musu mazgius dar maziukas, todel daryti kazko tokio didelio ir rimto dar nesinori...bet nesinori laikyti ir tuscio kambario ax.gif galvoju apie kazkokius nedidelius ir linksmus baldelius, visgi daiktus jo kazkur reikes laikyti, nesimetys viskas ant grindu biggrin.gif noriu paklausti, gal kas turite baldelius is SMILE KOLEKCIJOS? Idomi butu kokybe ir patvarumas smile.gif aisku baldai ne visam gyvenimui, bet nesinori, kad subyretu po metu biggrin.gif SMILE KOLEKCIJA
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cyplius: 10 kovo 2013 - 08:13
QUOTE(Dixiii @ 2013 03 09, 20:11)
Mūsų vaikų kambarys ilgas ir nestandartinis. Kampu lovos neišeina pastatyti. Dviejų lovų taip pat. Lieka du variantai - ištraukiama arba dviaukštė lova. Dviaukštę mūsų atveju gana rizikinga pirkti, nes arba ji ilgai stovės visokeriopai neišnaudojama (bent pora metų tikrai, kol mažėlis paaugs) arba tektų iš kart nusipirkus parduoti, nes dičkis bijo aukščio ir esu beveik tikra, kad atsisakytų joje miegoti.

Kuo esu beveik įsitikinusi - kad tokia lova, kurią išrinkau patiktų abiems mano mazgiams hihihi.gif Bet... Tai šiek tiek prieštarauja mano grožio suvokimui  lotuliukas.gif Ir nesu visiškai tikra ar pasiteisintų toks pirkinys (ar ji greit nesulūžtų (nors pardavėjai tikina priešingai) ir ar greitai neatsibostų patiems vaikams - amžius 2 ir 4 m.).

Dėl lipimo per galvą - būtent šioje lovoje išlipimas per galą. Šonuose paaukštinimai - gal ir antklodę vasarą atlaikytų  g.gif Čia pastebėjimas geras, ačiū  g.gif

Kokios kitos nuomonės? Norėčiau apsipręsti per ilgąjį savaitgalį, nes pokalbis su pardavėjais jau pribrendo iki apsisprendimo - belieka pasakyti - užsisakome ją ar ne  rolleyes.gif

Beje, kokius čiužinukus vaikams perkate? Žinau, kad buvo labai populiarūs Lono Norka čiužiniai, bet jau lyg nebegamina  g.gif Beje, kaip tik dėl fotelių komentarą atsiminiau - nenoriu fotelių, norisi lovos su tikru čiužiniu, kuris nekenktų stuburui. Paauglystėje turbūt teks su foteliais "žaisti" (nors nenoriu standartinių), bet tik ne dabar.

Gal Jums tiktų toks variantas. Čia principas panašus kaip ištraukiamas stalčius-lova, tik tiek, kad apatinė lova ant ratukų ir ją pilnai galima išstumti tarkim prie kitos sienos. Dėl vietos tai kaip viena lova gaunasi, o miegotų atskirai. Viršutinė lova aukštesnė, bet ne dviaukštės lovos aukščio, tai su aukščio baime neturėtų būti problemų. Nuotrauka pirma pasitaikiusi iš interneto, tai gal geresnių pvz dar galima rasti smile.gif
user posted image
Atsakyti
Čia dar įdomūs baldai http://www.viaukata....aldai_modernus/
Papildyta:
Ir dar čia patiko http://www.baldaiuog...olio-baldai.htm
Atsakyti
Va kur uzsistojo lipdukai, perklijavom ant spintos smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dixiii @ 2013 03 09, 14:04)
Atėjau su rūpimu klausimu, dėl kurio reikia apsispręsti per savaitgalį ir matau, kad kaip tik jis aptarinėjamas (na, tik pradėtas aptarinėti hihihi.gif).

Auginu du bernaičiokus. Labai sunku buvo kurti kambario interjerą, nes vis linkau prie mergaitiškų ir leliukiškų detalių  lotuliukas.gif Bet vis gi suėmiau save į rankas ir nuo jų apsiribojau. Dabar iškilo klausimas dėl lovos, nes jos mums jau būtinai reikia. Visada buvau prieš visokius McQueen'us ir kitus laikinus dalykus, bet pamačiau štai tokią lovą, tinkančią dviems vaikams.

user posted image

Kambarys nedidelis, dviaukštės lovos netinka (nes "apsunkina" kambarį ir dėl miegojimo gali kilti bėdų). Dvi atskiros lovytės lyg ir nelabai tilps. Lieka ištraukiamos (mąsčiau gamintis pusaukštę - apačioje lentynos +  lovytė + gana aukšta lovytė (bet ne dviaukštė)). Ar tokia - lova-automobilis?

Argumentai už:
1. Noriu, kad vaikams patiktų - svarbiausias argumentas.
2. Klausiau pardavėjų ar tai ne "popierinė" lovytė - atsakymas buvo, kad dar nė vieno skundo nesulaukė iš buvusių pirkėjų, o lovytė gana paklausi.
3. Vis gi tai ne McQueen'as, o tiesiog automobilis lotuliukas.gif

Argumentai prieš:
1. Turime štai tokį šviestuvą, kuris ir buvo parinktas kaip berniukiško kambario "kabliukas"
user posted image
Dabar prisidėtų dar vienas ir dar ryškesnis akcentas  g.gif
2. Ar ilgam toks baldas būtų patrauklus (gal kas turite didesnių vaikų ir galite patarti iš savo patirties). Paauglystėje šią lovą planuojame keisti jaunuoliškomis sofkutėmis.
3. Gal kas jau turite įsigiję šią lovą? Ar labai ji "užgriozdina" kambarį (ar tinkama tik dideliems kambariams), ar tikrai gana patvari ir ar nebraižo grindų?

Įdomu padiskutuoti  bigsmile.gif

O as galvoju labai gera varianta sugalvojot su istraukiama tokio tipo lova. Ilipimas per kojugali labai patogu
Atsakyti