QUOTE(Mindija @ 2013 03 09, 17:07)
Man tai atrodo tokioj ištraukiamoj lovoj tikrai kils bėdų daugiau, nei dviaukštėj
Vienas jau norės miegot, kitas dar ne, tai kažkuriam teks lipt vos ne per galvą, ar naktį į tualetą užsimanys, vėl tas pats... Vasarą karšta bus, apatiniam miegotojui pastoviai nuspardoma antklodė bus...Nu nežinau
Kažkada ir mes sprendėm dviejų vaikų apgyvendinimo problemą vienam kambary, tai šitokios lovos nenorėjom. Rinkomės dviaukštę, kur viena virš kitos kampu, o ne lygiagrečiai. Ten po ta lova dar galima ir rašomą stalą dėt, nors mes dėjom komodą.
O šiaip mano nuomone, geriausia atskiros lovos, kad ir išskleidžiamo fotelio tipo

Vienas jau norės miegot, kitas dar ne, tai kažkuriam teks lipt vos ne per galvą, ar naktį į tualetą užsimanys, vėl tas pats... Vasarą karšta bus, apatiniam miegotojui pastoviai nuspardoma antklodė bus...Nu nežinau

Kažkada ir mes sprendėm dviejų vaikų apgyvendinimo problemą vienam kambary, tai šitokios lovos nenorėjom. Rinkomės dviaukštę, kur viena virš kitos kampu, o ne lygiagrečiai. Ten po ta lova dar galima ir rašomą stalą dėt, nors mes dėjom komodą.
O šiaip mano nuomone, geriausia atskiros lovos, kad ir išskleidžiamo fotelio tipo

Mūsų vaikų kambarys ilgas ir nestandartinis. Kampu lovos neišeina pastatyti. Dviejų lovų taip pat. Lieka du variantai - ištraukiama arba dviaukštė lova. Dviaukštę mūsų atveju gana rizikinga pirkti, nes arba ji ilgai stovės visokeriopai neišnaudojama (bent pora metų tikrai, kol mažėlis paaugs) arba tektų iš kart nusipirkus parduoti, nes dičkis bijo aukščio ir esu beveik tikra, kad atsisakytų joje miegoti.
Kuo esu beveik įsitikinusi - kad tokia lova, kurią išrinkau patiktų abiems mano mazgiams

Dėl lipimo per galvą - būtent šioje lovoje išlipimas per galą. Šonuose paaukštinimai - gal ir antklodę vasarą atlaikytų

Kokios kitos nuomonės? Norėčiau apsipręsti per ilgąjį savaitgalį, nes pokalbis su pardavėjais jau pribrendo iki apsisprendimo - belieka pasakyti - užsisakome ją ar ne

Beje, kokius čiužinukus vaikams perkate? Žinau, kad buvo labai populiarūs Lono Norka čiužiniai, bet jau lyg nebegamina