O sakykite tos ištraukiamos lovytės patogu na kasdienai naudoti . Mąstau ar dviaukštę pirkti ar tą ištraukiamą, mat kambariukas nedidukas (apie 14kv.m.)
QUOTE(Raganaa999 @ 2013 03 10, 13:19)
O sakykit is kur pirkot spinta? Kartais ne is Jysk?
Ačiū labai merginos (išskirtinai dėkui Mindijai
).
Mūsų baldininkui mane labai sunku perkalbėti
Nes aš pirma priimu sprendimus, o vėliau mane gana sunku perkalbėti. Bet jis per daug ir "nebesispardo" - pasitiki mano skoniu. Dizainerių paslaugomis nesinaudoju, nes man pačiai labai įdomu kurti savo namus. Apie pusaukštę lovą jau ir seniau mąsčiau - man tai buvo vienas iš priimtiniausių variantų (buvau išsisaugojusi nemažai pavyzdžių iš interneto), bet kažkodėl manau, kad baldininkas nepagamintų tokios patvarios lovos, nes tai specifinis baldas - ir ratukai turi būti patvarūs.
Vakar nesulaukusi daug komentarų, permečiau akimis temą ir tada apsisprendžiau, kad visgi lenkiškas baldas man netiks, nes esu nepakanti vienkartiniams daiktams (bijau, kad lova tokia ir nebūtų). Ir vyras vis mykė dėl tos lovos-auto. Ir dėl kambario interjero ji man daug klaustukų kėlė. Tad grįžau ties tuo, nuo ko ir pradėjau paiešką - prie medžio masyvo baldų. Radau baldų liniją vaikams MIDI. Iš pradžių mąsčiau apie apie vienaukštę lovą, o vėliau, arba prisijungtume lovą-stalčių, arba antrą aukštą.
Bet aš taip "užsikepiau" ant lovos paieškų, kad šiandien nusitempiau vaikus ir vyrą į SBA. Dičkis (bijantis aukščio) išbandė antrą aukštą - PATIKO
Vis prašė dar ir dar palaipioti
O į šalia stovinčias lovas-automobilius net nežiūrėjo (tik McQueen'o patalynė sudomino
). Kai paklausiau kokios lovos nori - mėlynos mašinos ar dviaukštės, jo pasirinkimas buvo dviaukštė
Tęsim paieškas ta linkme.
Ragana999, kai perskaičiau, kad vėliau lipdukus perklijuosite, buvau beveik įsitikinusi, kad traukinukas darys posūkį ir priekabos atsidurs ant spintos

Vakar nesulaukusi daug komentarų, permečiau akimis temą ir tada apsisprendžiau, kad visgi lenkiškas baldas man netiks, nes esu nepakanti vienkartiniams daiktams (bijau, kad lova tokia ir nebūtų). Ir vyras vis mykė dėl tos lovos-auto. Ir dėl kambario interjero ji man daug klaustukų kėlė. Tad grįžau ties tuo, nuo ko ir pradėjau paiešką - prie medžio masyvo baldų. Radau baldų liniją vaikams MIDI. Iš pradžių mąsčiau apie apie vienaukštę lovą, o vėliau, arba prisijungtume lovą-stalčių, arba antrą aukštą.
Bet aš taip "užsikepiau" ant lovos paieškų, kad šiandien nusitempiau vaikus ir vyrą į SBA. Dičkis (bijantis aukščio) išbandė antrą aukštą - PATIKO

Ragana999, kai perskaičiau, kad vėliau lipdukus perklijuosite, buvau beveik įsitikinusi, kad traukinukas darys posūkį ir priekabos atsidurs ant spintos

QUOTE(Grelita @ 2013 03 10, 08:47)
Labai faina lova dviaukste, maciau Kaune Plazoj.Gaila nenufotkinau
Ten laiptukai stalciukai, tokia visa pilnai isnaudota, ir dar man rodos apacioj issiskleidzia dar vienas ciuzinukas, tai pagalvojau kaip fainai kai sveciu atvaziuoja
Gaila maniskis jau per didelis tokiai..

gal kazkas tokio

QUOTE(Dixiii @ 2013 03 10, 19:55)
Tad grįžau ties tuo, nuo ko ir pradėjau paiešką - prie medžio masyvo baldų. Radau baldų liniją vaikams MIDI. Iš pradžių mąsčiau apie apie vienaukštę lovą, o vėliau, arba prisijungtume lovą-stalčių, arba antrą aukštą.
Mes savo vyresnelei pirkom MIDI pusantine lova ir dvi lentynas is "Mono ideju" . Kadangi jai tada buvo tik 2.5metu, tai is karto nusipirkom ir zemas medines kojas lovytei, kurias naudojom gal pusmeti, kol priprato miegoti didesneje savo lovoje, o tada jau dejom pusantrines kojas su kopetelem.
Tikrai kokybiska lovyte, verta pinigu. Is ju pirkom ir tinkanti ciuzini su uzvalkalu. Nesigailiu iki siol (praejo beveik 5 metai)
Po lova puikiai telpa zaislu dezes

QUOTE(Dixiii @ 2013 03 10, 18:55)
Ačiū labai merginos (išskirtinai dėkui Mindijai
).
Nes aš pirma priimu sprendimus, o vėliau mane gana sunku perkalbėti. Bet jis per daug ir "nebesispardo" - pasitiki mano skoniu. Dizainerių paslaugomis nesinaudoju, nes man pačiai labai įdomu kurti savo namus. Apie pusaukštę lovą jau ir seniau mąsčiau - man tai buvo vienas iš priimtiniausių variantų (buvau išsisaugojusi nemažai pavyzdžių iš interneto), bet kažkodėl manau, kad baldininkas nepagamintų tokios patvarios lovos, nes tai specifinis baldas - ir ratukai turi būti patvarūs.
Vis prašė dar ir dar palaipioti
O į šalia stovinčias lovas-automobilius net nežiūrėjo (tik McQueen'o patalynė sudomino
). Kai paklausiau kokios lovos nori - mėlynos mašinos ar dviaukštės, jo pasirinkimas buvo dviaukštė
Tęsim paieškas ta linkme.

Dar norėjau rašyt, kad šiaip vaikai labai mėgsta tą antrą aukštą

Sėkmės paieškose

Siauram kambariui labai tinkamas toks variantas:

Kazkodel negaliu sukelti siu foto, tai keliu nuorodas tik
si lovu ideja nebloga uzdejus sonines apsaugas
http://t1.gstatic.co...G_vXgQlGRV6-yFQ
http://t3.gstatic.co...5pE4ImeZ-txDVuz
http://t2.gstatic.co...-U7ulAOUsjMaI3w
O cia mano dukrai patinkantis kambarys
:

Kazkodel negaliu sukelti siu foto, tai keliu nuorodas tik

si lovu ideja nebloga uzdejus sonines apsaugas
http://t1.gstatic.co...G_vXgQlGRV6-yFQ
http://t3.gstatic.co...5pE4ImeZ-txDVuz
http://t2.gstatic.co...-U7ulAOUsjMaI3w
O cia mano dukrai patinkantis kambarys

Kristal, ačiū. Visas nuotraukas esu išssisaugojusi - kažkada sekiau temą. Bet mums netinka nė vienas variantas. Tik paskutinė foto nematyta - geras skonis dukros
Mindija, o pas jus lovos kampu, kad šokinėja nuo viršutinės ant apatinės?
Mane vėl pradėjo graužti abejonės
Šiandien mes "matavomės" neaukštą lovą - viršutinė lova kažkur 1,30 aukštyje. Bet apačioje erdvės nėra daug. Žinoma, maniškiams bachūriukams dabar pats tas - mazgis savo lovoje galės atsisėsti. Bet kiek ilgai tokia lova tarnautų
Aukštos dviaukštės bijau; ir šiaip gražiau man žemesnė, nes kambario taip "nesuvalgys" kaip didelis baldas

QUOTE(Dixiii @ 2013 03 10, 22:19)
Kristal, ačiū. Visas nuotraukas esu išssisaugojusi - kažkada sekiau temą. Bet mums netinka nė vienas variantas. Tik paskutinė foto nematyta - geras skonis dukros
Šiandien mes "matavomės" neaukštą lovą - viršutinė lova kažkur 1,30 aukštyje. Bet apačioje erdvės nėra daug. Žinoma, maniškiams bachūriukams dabar pats tas - mazgis savo lovoje galės atsisėsti. Bet kiek ilgai tokia lova tarnautų
Aukštos dviaukštės bijau; ir šiaip gražiau man žemesnė, nes kambario taip "nesuvalgys" kaip didelis baldas 

Jo, pas mane kampinė

Nebijokit jūs to aukščio

QUOTE(volia* @ 2013 03 10, 19:15)
O sakykit is kur pirkot spinta? Kartais ne is Jysk?
Aha is Jysko. Kadangi baldu visu gamint dabar nenoriu, ir planuoju tai daryti pries pirma klase, kada reikes jau ir rasomo stalo ir lovos normalaus ilgio (dabar 1,4m iki 6-7 metu), tai laikinai reikejo spintos kokios, nes i komoda nebesutelpa niekaip rubai sunaus

QUOTE(Dixiii @ 2013 03 10, 19:55)

Kas del lovu, tai pagalvociau kaip bus kai vaikai paaugs, kai jau vien savo kambary daug praleis laiko (na dabar maniskiai pvz visai nebuna savo kambariuose, tik miegot nueina). Jeigu padaryt dviaukste lova, kur gales atsisest tas vaikas kuris miega antram aukste, dienos metu? Tas pats su istraukiamom lovom, tas vaikas, kurio lova istraukiama, kur sedes dienos metu? Ant brolio ar seses lovos? Nesipyks? As kai prisimenu pati su sese kai pykdavomes del kiekvieno s.. tai tikrai nebuciau jai leidus sestis ant mano lovos

Dukra mano dabar miega pusaukstej lovoj, tai dar i jos kambari nupirkom foteli, kad abu turetu kur nusirengt ir apsirengt bei rubus pasidet, ar siaip atsisest jei kada pazaist noretu.. nes kol nebuvo fotelio, eidavo rengtis pas mus i lova

QUOTE(Raganaa999 @ 2013 03 10, 22:44)
Kas del lovu, tai pagalvociau kaip bus kai vaikai paaugs, kai jau vien savo kambary daug praleis laiko (na dabar maniskiai pvz visai nebuna savo kambariuose, tik miegot nueina). Jeigu padaryt dviaukste lova, kur gales atsisest tas vaikas kuris miega antram aukste, dienos metu? Tas pats su istraukiamom lovom, tas vaikas, kurio lova istraukiama, kur sedes dienos metu? Ant brolio ar seses lovos? Nesipyks? As kai prisimenu pati su sese kai pykdavomes del kiekvieno s.. tai tikrai nebuciau jai leidus sestis ant mano lovos
Na cia siaip, pamastymui.. 

Kiek pamenu maniškės pykdavosi nuolat, net ir susimušdavo kartais, bet jau tikrai ne dėl to, kad atsisėdo kažkuri ant lovos

Beje, vienu kambariu dalinosi tik pusantrų metų

QUOTE(Raganaa999 @ 2013 03 10, 23:44)
Kadangi baldu visu gamint dabar nenoriu, ir planuoju tai daryti pries pirma klase, kada reikes jau ir rasomo stalo ir lovos normalaus ilgio (dabar 1,4m iki 6-7 metu), tai laikinai reikejo spintos kokios, nes i komoda nebesutelpa niekaip rubai sunaus 

As irgi tos pacios nuomones