Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipirai ir paprikos 2013

Geriau nekelk arba sumazink doh.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2013 03 01, 10:49)
O jus va taip ir daiginate? g.gif  Nes seklos dygsta kai yra dregme ir siluma.

Kai nebus salnu pavojaus smile.gif

Ne , ne....as cia visa menesi ir zaidziau...uzdengiu,atidengiu, palaistau, netoli zidinys yra, kad butu silta ir butu dregmes....nu vienu zodziu, dabar padejau trumpam ant palanges, nzn, irgi bijau, kad nesusaltu....Tame, kambaryje, kur yra radiatorius - jiems bus per tamsu, tai ant saulutes padejau dabar. Nzn ar gerai darau..... g.gif
Papildyta:
QUOTE(madmuazele @ 2013 03 01, 10:52)
Geriau nekelk arba sumazink  doh.gif

Sumazinau. 100 metu nesu foto kelusi, tai vargstu as cia su visom programom... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mopsyte @ 2013 03 01, 10:57)
Ne , ne....as cia visa menesi ir zaidziau...uzdengiu,atidengiu, palaistau, netoli zidinys yra, kad butu silta ir butu dregmes....nu vienu zodziu, dabar padejau trumpam ant palanges, nzn, irgi bijau, kad nesusaltu....Tame, kambaryje, kur yra radiatorius - jiems bus per tamsu, tai ant saulutes padejau dabar. Nzn ar gerai darau.....  g.gif

Geriau biski vesiau jau tokiems daigams kad butu, bet ir sviesos netruktu. nes jei bus labai silta ir truks sviesos, tai istys 4u.gif

Vel pikiavimo laukia kalnas g.gif Bet vis dar tempiu laika, nes pikiavimui komposta maisau su durpiu substratu daigams. O tos zemes reikia parsivilkti ir lauko, kazkaip rankos nedaeina blush2.gif Bet turbut siandien atsitempsiu kokius 5 litrus zemiu ir reiks savaitgali uzsiimti. Ir su pikiavimais bus viskas kol kas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Regila @ 2013 03 01, 09:48)
Nežinau kaip su parduotuvinėm sėklom, bet per tokį trumpą laiką man niekada nepradygsta..ypač mano sėklos. Dabar ant radijatoriaus daiginu beveik savaitė ir dar tik pradeda kaltis..nors dar palikau, kad daugiau išlystų. Man reikia 12-18 ar net daugiau dienų. Iš rudens visų pavadinimų sėklas daiginau - turėtų dygti..gal ne 100proc, bet turi dygti.

Jusu seklytes apie 4 dienas laikiau slapioj vatoj siltai ant radiatoriaus,o 22d sejau,tai jau 27 d beveik visos sudygusios.Tik ALANT kazkokios nedaigios( tiek pernai,tiek siemet-praeitu metu seklos),bet viskas liuks.Siandien jau ir parduotuvines Telimena kai kurios pasirode 4u.gif
Atsakyti
nesudigo man saldžios paprikos, bet turiu čili daigu, gal kas nores apsikeisti g.gif man daug nereikia kokiu 3vnt. Vilnius,
Atsakyti
[quote=ptashka,2013 03 01, 10:31]
Siemet pasisodinau papriku Eva, tai turbut "cempiones" pagal dygimo laika. IS 10 daigeliu tik 2 islindo, dar 2 kilpeles rodo ir 1 lenda po biski. Cia setos vasario vidury atrodo, neuzsrasiau datos tiksliai, tai neprisimenu. Dygsta ilgaiau negu ciliai.

Gal kas augino Stanley?

Auginau Stanley is BS pernai,siemet nebe-nelabai derlingos.Buvo ankstyvesnes uz kitas,bet ta spalva smile.gif ir derlium ir skoniu nepasizymejo.
Atsakyti
QUOTE(Venta9 @ 2013 02 28, 23:22)
Ar tabletej ar indelyje, nes yra skirtumas, tabletej l. greit isdziuna, o jei dezutej ar indelyje  tai reikia paliet taip kad vanduo pereitu per visa indeli iki dugno, bet gal l. mazi indeliai ir tada greit isgarina dregme.

Pas mane tabletė per tris dienas neišdžiūsta taip,kad daigas gaivaliotųsi-ant palangės,po apačia radiatorius.Gal dėl to,kad pas mane oro drėkintuvas įjungtas ir dar pastoviai seni šlapi rankšluosčiai ant radiatorių kaba g.gif Nu baisia nemėgsta pas mane kai kurios gėlės to išdžiovinto oro,kaip ir mano veido oda biggrin.gif
QUOTE(Alekto @ 2013 03 01, 08:43)
Mano paprikos iš Loretossodu nei viena nesudygo per dvi savaites g.gif Išmečiau lauk. Toje pačioje daigykloje buvę pirktos parduotuvėje visos 100% išlindo.

g.gif O pas mani visos keturių rūšių iš Regilos pirktos sudygo apie 80 procentų.Kaip ir parduotuvinės-tos 100 procentų tik iš jususodui pirktos visos kaip kareivukai smile.gif
Atsakyti
Aš jokių priekaištų neturiu Regilai, nes aštrūs pipirai visi beveik išlindo. Tik šiaip įdomu,kame reikalas,kad per dvi savaites jokių gyvybės ženklų nerodo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alekto: 01 kovo 2013 - 11:01
2 savaites tai dar tikrai neverta nerimaut, iki 4-5 savaičių gali dygti.
Atsakyti
QUOTE(Alekto @ 2013 03 01, 07:43)
Mano paprikos iš Loretossodu nei viena nesudygo per dvi savaites g.gif Išmečiau lauk. Toje pačioje daigykloje buvę pirktos parduotuvėje visos 100% išlindo.

mano pernai nesudygo pirktos iš Loretos sodu blink.gif , šiemet likučių net nebandysiu
Atsakyti
QUOTE(juste10 @ 2013 03 01, 10:35)

Auginau Stanley is BS pernai,siemet nebe-nelabai derlingos.Buvo ankstyvesnes uz kitas,bet ta spalva  smile.gif ir derlium ir skoniu nepasizymejo.

Dekui 4u.gif
Kazkaip kaip paklausau is BS tiek papriku, tiek pomidoru daug "beskoniu" g.gif
Atsakyti
QUOTE(runchikas @ 2013 02 28, 17:43)
Kokia pas jumi temperatūra? O kokiam gylyje maždaug sėjate?
Pas mane irgi sėta 21 dieną, bet dar nerodo jokių gyvybės ženklų.

Ten kur daiginas 23 - 24 laipsniai ir dar maišiuku pridengtos, 1 cm užbėriau žemių. Aš prieš sėjant 1 parą pamirkius buvau, tai gal dėl to tiek lenda, nes manau, kad paprikom reik daugiau pasimirkyt.
Na bet šiandien jau radau du kabliukus thumbup.gif tai nunešiau ant palangės juos wub.gif

Tai gavos, kad per 7 paras pradėjo dygt, sėklos parduotuvinės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulužė: 01 kovo 2013 - 11:52