Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipirai ir paprikos 2013

QUOTE(Ex @ 2013 03 01, 10:37)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  cray.gif mano juoką prašau suprasti gerąja prasme, nebesusilaikiau - labai gera tarmė thumbup.gif  man egzotika wub.gif

Išauginsi tuos daigus, tik reiks įdėt daug pastangų, kad jie neužvargtų, nebūtų sugrūsti kaip silkės bačkoj, kad gautų ir vėsumos, ir šilumos..
Šiaip sava patirtis yra geras dalykas, ateinantiems metams jau galėsi apskaičiuoti kada geriausias laikas tau sėt paprikas, čili ar pomidorus smile.gif Svarbiausia, dabar viską užsirašinėk, kada sėjai, kada išpikiavai, kada kokio dydžio daigeliai jau buvo, kada pražydo ir t.t. Kitas pavasaris bus jau žymiai lengvesnis smile.gif

4u.gif
Labai geras patarimas thumbup.gif Jau vakar pradėjau vest dienoraštį kada ką sėjau, su trumpais komentarais. Rudeniop galėsiu įvertint ką norėčiau augint kitais metais ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(juste10 @ 2013 03 01, 11:35)

Gal kas augino Stanley?

Auginau Stanley is BS pernai,siemet nebe-nelabai derlingos.Buvo ankstyvesnes uz kitas,bet ta spalva  smile.gif ir derlium ir skoniu nepasizymejo.

O kur auginot, lauke ar siltnamyje g.gif
Bliamba, o as i jas daug vilciu dejau ...
Atsakyti
laba,merginos gal kuri turit parduot keleta ceklyciu čiliuko ,,medūza,, mirksiukas.gif ,neišžėmavojo maniškiai,o sekliuku nepasirinkau verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo plateliai: 01 kovo 2013 - 21:30
QUOTE(Regila @ 2013 03 01, 09:48)
Nežinau kaip su parduotuvinėm sėklom, bet per tokį trumpą laiką man niekada nepradygsta..ypač mano sėklos. Dabar ant radijatoriaus daiginu beveik savaitė ir dar tik pradeda kaltis..nors dar palikau, kad daugiau išlystų. Man reikia 12-18 ar net daugiau dienų. Iš rudens visų pavadinimų sėklas daiginau - turėtų dygti..gal ne 100proc, bet turi dygti.

Nesuprantu, ka jus darot su tom seklom, kad jos tokios nedaigios, sudziovinat orkaitej ar kaip kitaip sugadinat g.gif
Papildyta:
QUOTE(Rdk @ 2013 03 01, 07:25)
nera radijatoriaus wink.gif

mazuose durpiniuose indeliuose jie auginami... bet db galvoju, be saules jie negali buti, gal reikia i koki dubeni su vandeniu kita karta sustatyt g.gif

Didele klaida padarei sodindama i tuos mazycius durpinius puodelius, jau buvo nekarta apie tai diskutuota - netinka jie seti seklom ir kambary ilgai laikyt, nes dregme l. greit isgaruoja.
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2013 03 01, 11:33)
Taip. As tik truputi dar palaukciau-kol tikrieji lapeliai labiau islys. Tik atsargiai reikia pikuoti-neapnuoginti sakneliu, nepazeisti. Pries pikuojant labai gerai prilieti. Sekmes 4u.gif

Sakykit prasau,o pikiuojant patysusias paprikas,reikia kisti i zeme iki lapu,kaip pomidorus?
Atsakyti
QUOTE(sambuka** @ 2013 03 01, 22:51)
Sakykit prasau,o pikiuojant patysusias paprikas,reikia kisti i zeme iki lapu,kaip pomidorus?

Nea,tiek negalima-bet,kaip anksčiau šioj temoj buvo minėta,truputį užkapsčius,proto ribose, nesupyksta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritutė90 @ 2013 02 20, 22:05)
4u.gif pas mane dar neislindo ne viena paprika,seta sausio gale unsure.gif siandien susejau antra papriku partija..Na ir ilgai jos miega g.gif

Gaila, bet turbūt nebus paprikų ir pas mane. Vasario pradžioje sėjau, tai gal dvi sudygo. Prakrapščiau, niekas nevyksta- turbūt teks mest lauk. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte33 @ 2013 03 02, 00:10)
Gaila, bet turbūt nebus paprikų ir pas mane. Vasario pradžioje sėjau, tai gal dvi sudygo. Prakrapščiau, niekas nevyksta- turbūt teks mest lauk. blink.gif

O is kur tos seklos?
Atsakyti
Mano irgi sėtos Koral, Satan' Kiss ir Fresno nuo sausio galo nei krust doh.gif
Atsakyti
na va mano poblano iš 4 išdygo 4 ,tik vienas su pagedusia galvyte kažkodėl kai ištraukiau iš sėklikės....... bet visiem teko padėti tas sėklikes nusiimti. O va bagio kazko irgi spyriojas. Nors va vienas jau išdygo, tik irgi matau kad jau kartu su sėkla galvą kelia......
pirkausi paprikos iš sodui.lt botempi lygtai vadinas. Bandėt kas auginti tokią? 10 sėklikių įkišau - tiek ir išdygo biggrin.gif tai galvoju nebus per daug........ na jei gera veislė tai gerai. Nors blogom gal jie neprekiauja? bent jau kainos tai geros, augalai dar nebandyti lotuliukas.gif labai skeptiškai buvau nusiteikus gavusi jų sėklas. ypač pomidorų - nes jau tokios mažos susnikės. Bet va dygsta super. Gaila neturi kokių čiliukų jie pasirinkimo. ir paprika gal tik 2-3 rūšių pas juos......
Atsakyti
QUOTE(matuke @ 2013 03 01, 21:22)
O kur auginot, lauke ar siltnamyje  g.gif
Bliamba, o as i jas daug vilciu dejau ...

Popinausi su daigeliais (kambarys-siltnamis),tasiau kaip ir pomidorus.O sodinau i tuneliuka lauke,bet jau gerai atsilus ir klojau storaja agro.
Pas mane zeme molinga,gal netiko joms,bet mulciavau g.gif

Isbandysit,gal Jums visai nieko bus.Paskui atsiliepimus parasysit.
Atsakyti
QUOTE(Venta9 @ 2013 03 01, 21:50)

Didele klaida padarei sodindama i tuos mazycius durpinius puodelius, jau buvo nekarta apie tai diskutuota - netinka jie seti seklom ir kambary ilgai laikyt, nes dregme l. greit isgaruoja.

dar biski palauksiu, kol antrus-trecius lapus isleis ir sodinsiu i giretines indelius arba majonezo kibirelius g.gif
Atsakyti