Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipirai ir paprikos 2013

Gal per tamsu? g.gif

Nu niekaip su pikiavimais neprisiruosiu as. Visa savaitgali tempiau, nes kitokiu reikalu buvo. Gal ryt? g.gif Reiks ir savo plantacija visa kada parodyti cia bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ledi_x @ 2013 03 04, 20:57)
labas vakaras mergaites, pirmus metus seju paprikas, todel nezinau kaip elgtis: mano paprikos suglaude lapus, gal joms salta, gal truksta dregmes ar dar kas nors nutiko  blush2.gif

Miegot nuejo mirksiukas.gif paziurek ryte...jei bus tas pats, tada jau nezinau, o vakare tai iprasta
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2013 03 04, 21:03)
Gal per tamsu?  g.gif

diena stovi ant pietines palanges, tai neturetu buti tamsu g.gif

QUOTE(tany @ 2013 03 04, 21:09)
Miegot nuejo  mirksiukas.gif paziurek ryte...jei bus tas pats, tada jau nezinau, o vakare tai iprasta

nu tikekimes, kad nakciai, ziuresiu kaip atrodys rytoj ryte.
Atsakyti
Apginsiu Regila biggrin.gif pirkau iš jos sėklytes ne vien paprikų, tai sudygo kaip kareivėliai - visos 100% clap.gif labai džiaugiuosi ir tikrai pirksiu dar ir kitamet.
Aišku lausiu derliaus, bet manau kad ir derlius bus geras thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mamukas71 @ 2013 03 05, 08:58)
Apginsiu Regila biggrin.gif pirkau iš jos sėklytes ne vien paprikų, tai sudygo kaip kareivėliai - visos 100% clap.gif labai džiaugiuosi ir tikrai pirksiu dar ir kitamet.
Aišku lausiu derliaus, bet manau kad ir derlius bus geras thumbup.gif

Mano taip pat sudygo visos iki vienos is Regilos thumbup.gif
Atsakyti
as taip pat galvoju paprikas auginti tuneliuke, tik Jus tuneliukus apdengiate agro plevele ar kitkuo?
Atsakyti
QUOTE(anoli*** @ 2013 03 05, 08:57)
as taip pat galvoju paprikas auginti tuneliuke, tik Jus tuneliukus apdengiate agro plevele ar kitkuo?

šiaip agro tik užmetu. Bet rudeniop, kai jau lyja daugiau ir vėsoka, tai jau ir plastikine plėvele uždengiu.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 03 05, 09:15)
šiaip agro tik užmetu. Bet rudeniop, kai jau lyja daugiau ir vėsoka, tai jau ir plastikine plėvele uždengiu.

o galus kiaurus laikot? Noriu ir aš šiemet žemesnes paprikas ir pipirus iš šiltnamio išbogint blink.gif
tiesiog plastikinių vamzdžių karkasas su plėvele?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paladė: 05 kovo 2013 - 09:21
QUOTE(adija5 @ 2013 03 04, 08:13)
Cayene auginu lauke,bet gal galima ir vazone-nedidelis jis,neaukštas...

bandysiu kelis vazone dideliam auginti, tik dar nesugalvojau terasoj, bet ten vėjas labai didelis dažnai būna, ar buto įstiklintam balkone g.gif o kitas likusias sodinsiu lauke, bet tuneliuko nelabai eis turbūt įrengti ax.gif

QUOTE(Apuole @ 2013 03 04, 16:55)
Pasidalinkit patirtim, prašau, ar turįėjot gerą saldžiųjų paprikų derlių auginant lauke, lysvėje? Visada auginam tik šiltnamyje, bet šiemet norisi jų šik tik daugiau ir vietos šiltnamyje pritrūkstam  ax.gif Daugumos rūšių aprašymuose rašoma, kad tinka ir lauke ir šiltnamyje  g.gif  neaptikau kol kas veislės, kad labiau pritaikyta auginimui lauke...

pas mane tas pats, reikia didesnio derliaus, o šiltnamyje praktiškai viskas pomidorams atiduota doh.gif tad man kaip laukines pasiūlė California Wonder g.gif neauginus šių nei šilnamyje, tad negalėsiu palyginti nei derliaus gausumo, lyginant su šiltnamyje auginamų
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2013 03 05, 09:17)
o galus kiaurus laikot? Noriu ir aš šiemet žemesnes paprikas ir pipirus iš šiltnamio išbogint blink.gif
tiesiog plastikinių vamzdžių karkasas su plėvele?

pas mane plati ir ilga agroplėvelė, tai užsidengia ir galai. Bet kai šilta, tos agro visai nereik. Užmetu tik pradžioj, kad saulė jaunų nenudegintų ir jei naktys vėsokos. O vėliau jau link rudens dengiu.
Na, jei lietūs ilgi užeina, tai plastmasinę plėvelę užmetu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 05 kovo 2013 - 09:30
o kazin, kaip paprikos TRAPEZ auga lauke? ar esat kas bande?
Atsakyti
Gal kas auginot Eva?

user posted image

Is 10 seklu neisdygo 4. Mastau, ar jas atsodinti, ar jei jau taip nekaip dygsta, tai nekoks ir rezultatas bus, geriau pakeisti kitomis? g.gif
Atsakyti