Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipirai ir paprikos 2013

Sveikos mamytes.O jau kokie grazus jusu visu ciliukai,net pavydas apeme ax.gif Kadangi si vasara bus mano pirmoji darzoviu auginime tai esu visikai zalia siame reikaliukyje doh.gif Bet pasiskaitinejus tikrai daug informacijos Jus prirasete apie ciliuku auginima.Norejau pasiteirauti,gal kuri turite atliekamu seklyciu ciliuku ir noretu pasidalinti ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kis Kis Kis @ 2013 03 13, 14:44)
O iš pažastų augančius lapus reikia pašalinti?  g.gif  žiūriu kad pas visus čiliakus jie pradeda lysti

nereikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mylima mama @ 2013 03 13, 15:26)
Norejau pasiteirauti,gal kuri turite atliekamu seklyciu ciliuku ir noretu pasidalinti ? ax.gif

Tu geriau daigų prašyk,ne sėklų smile.gif dauguma jau senokai pasisėję ir išpikiavę rolleyes.gif
Atsakyti
Atsivežiau iš užsienio Jalapeno sėklų. Ar dar bandyti sėti? Ne per vėlu? Nagai niežti... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Meda-1 @ 2013 03 13, 22:35)
Atsivežiau iš užsienio Jalapeno sėklų. Ar dar bandyti sėti? Ne per vėlu? Nagai niežti... smile.gif

aisku,bandykit-sudygs smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Meda-1 @ 2013 03 13, 21:35)

Manau sėkit. Jei nespės normaliai uždereti galima rudenį įsodinti į vazoniukus ir parsinešti namo mirksiukas.gif Pas mane vienas jalapenas ir jaloras auga vazonuose nuo rudens ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Meda-1 @ 2013 03 13, 21:35)

SEK!!! Oi, aš seciau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mylima mama @ 2013 03 13, 16:26)
Sveikos mamytes.O jau kokie grazus jusu visu ciliukai,net pavydas apeme  ax.gif  Kadangi si  vasara bus mano pirmoji darzoviu auginime tai esu visikai zalia siame reikaliukyje  doh.gif Bet pasiskaitinejus tikrai daug informacijos Jus prirasete apie ciliuku auginima.Norejau pasiteirauti,gal kuri turite atliekamu seklyciu ciliuku ir noretu pasidalinti ? ax.gif

O is kokio miesto? Turiu varpeliu daigu atlikusiu, panasu kad po sio s savaites bus ir kitokiu.
Atsakyti
O gal kas jalapeno daigų turit atliekamų? 4u.gif Labai norėtųsi ir tokį pabandyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Venta9 @ 2013 03 13, 23:49)
O is kokio miesto? Turiu varpeliu daigu atlikusiu, panasu kad po sio s savaites bus ir kitokiu.

As esu is Kauno o Jus? 4u.gif
Atsakyti
Pas mane is 5 seklu Habanero isdygo tik vienas, tikru lapeliu pora kazkokia labai sviesi, tarsi plemuota, ar cia rusies koks ypatumas ar daigas nesveikas unsure.gif
Daiginau durpese, Jelapenai tuo tarpu labai graziai auga, salygos identiskos g.gif
Atsakyti
QUOTE(matuke @ 2013 03 14, 11:29)
Pas mane is 5 seklu Habanero isdygo tik vienas, tikru lapeliu pora kazkokia labai sviesi, tarsi plemuota, ar cia rusies koks ypatumas ar daigas nesveikas unsure.gif
Daiginau durpese,  Jelapenai tuo tarpu labai graziai auga, salygos identiskos  g.gif

Mano habanero orange iš 4 išdygo 2, tikrų lapelių dar nėr, tai apie jų spalvą pasakyt negaliu, o šiaip daigeliai smulkesni nei kitų pipirų, bet spalva panaši į visų kitų. Sėjau į pirktinį substratą pomidorams ir paprikoms su humusu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paladė: 14 kovo 2013 - 11:36