Suskaiciavau siandien savo ciliuku ir papriku daigus, tai 115 daigu
Kazkodel man atrode kad maziau
Didzioji dalis - saldzios paprikos. Buvo tokiu,kur sunkiai labai dygo ir dygimo procentas mazas buvo, bet vistiek ne mazai gavosi
Reiks sukti galva, kur viska sutalpinti ir lysviu kieki koreguoti i didesne puse.
QUOTE(*Aukse* @ 2013 03 10, 09:56)
Suskaiciavau siandien savo ciliuku ir papriku daigus, tai 115 daigu
Kazkodel man atrode kad maziau
Didzioji dalis - saldzios paprikos. Buvo tokiu,kur sunkiai labai dygo ir dygimo procentas mazas buvo, bet vistiek ne mazai gavosi
Reiks sukti galva, kur viska sutalpinti ir lysviu kieki koreguoti i didesne puse.
kas tiek suvalgis
QUOTE(tany @ 2013 03 10, 13:29)
bent jau saldziom paprikom, tai valgyti tikrai bus kam
QUOTE(Venta9 @ 2013 03 10, 06:39)
O tai ą ten su pumpuriukais jau?
Ne, pumpuriukų dar nėra, dar auga jie tik, pas kaimynus jau žydi, bet ir plonučiai dar, pagalvojom kad matyt kelis kartus žydės, nes šeip didesnis ir storesnis medelis buvo kai pipiriukus vedė
O čia va pipiriukai, aišku džiovinti biški bet gal kas supras kas čia per veislė

Uploaded with ImageShack.us
sveikos
gal zinot kur galima isigyti saldziuju papriku seklu Napoleon sweet?
vasario pradzioj setos neislindo nei viena
labai nusivyliau loretossodai.lt seklom,butent papriku,nes pernai nedygo,parasiau jai,atsiunte nauju,kurios isdygo,bet jau labai velu buvo.o siemet nei saldus drakonas,geltonasis fazanas,napoleon sweet nedygo
QUOTE(Olaiva @ 2013 03 12, 08:45)
sveikos
labai nusivyliau loretossodai.lt seklom,butent papriku,nes pernai nedygo,parasiau jai,atsiunte nauju,kurios isdygo,bet jau labai velu buvo.o siemet nei saldus drakonas,geltonasis fazanas,napoleon sweet nedygo 
Su saldziu drakonu, tai rasiau,kad ilgai jis man dygo. Gal apie gera menesi
QUOTE(*Aukse* @ 2013 03 12, 08:12)
Su saldziu drakonu, tai rasiau,kad ilgai jis man dygo. Gal apie gera menesi
Ir labai netolygiai isdygo. Bet isdygo, aisku, dygimo procentas jo nedidelis buvo, bet cia gal ir mano kalte galejo buti.
kovo 15 bus jau 1,5 men...na nors viena kokia isdygtu,bet cia anei vienos ir keliu rusiu
QUOTE(Olaiva @ 2013 03 12, 09:20)
kovo 15 bus jau 1,5 men...na nors viena kokia isdygtu,bet cia anei vienos ir keliu rusiu
kazin kodel jos tokios nedaigios?
gal per karstai dziovintos,ar koks biesas? 
Ma eispejo,kad tas saldus drakonas gali sunkiai dygti, tai sejau visa pokuti, bet isdygo gal tik kokios 5. Is orange bell pokucio,gal tik dvi isdygo sunkiai, bratec lis visos isdygo 100 procentu. Kudesnik daigumas ir geras pakankamai buvo. BUna ,kad ir paduotuvines nedygsta visai, tai kazkaip net nesinervinau per daug
QUOTE(*Aukse* @ 2013 03 12, 08:26)
Ma eispejo,kad tas saldus drakonas gali sunkiai dygti, tai sejau visa pokuti, bet isdygo gal tik kokios 5. Is orange bell pokucio,gal tik dvi isdygo sunkiai, bratec lis visos isdygo 100 procentu. Kudesnik daigumas ir geras pakankamai buvo. BUna ,kad ir paduotuvines nedygsta visai, tai kazkaip net nesinervinau per daug 
o as jau antras pavasaris susinervinu del tokio nedaigumo...sejau is ten 4 rusis po 10 seklu,tai tik 1 kudesnik islindo
QUOTE(Olaiva @ 2013 03 12, 09:33)
o as jau antras pavasaris susinervinu del tokio nedaigumo...sejau is ten 4 rusis po 10 seklu,tai tik 1 kudesnik islindo
o parduotuvines Trapez isdygo visos 10
Sejau siemet trapez ir as. daigumas labai geras kaip ir California wonder, Gloria, Gourmet, Hamik. Bet vat parduotuvines Ingrid tai
O klausykit, mane apsviete, kad sodinant i nuolatine vieta paprikas, i viena duobute galima po du daigus sukisti
QUOTE(*Aukse* @ 2013 03 12, 08:44)
O klausykit, mane apsviete, kad sodinant i nuolatine vieta paprikas, i viena duobute galima po du daigus sukisti
Kazi gera cia mintis?
Skaičiau pas rusaites, kad sėja po 4 sėklas indelyje, paskui išsodina į lauką viduryje lysvės t.y viena eilė. 50 cm atstumais iškasa duobutes. Į jas deda iš indelio su visa žeme tas 4 paprikas, truputį stumteli į šonus, bet, kad neišjudint. Daro tuneliuką. Gaunasi augalai viduryje, pačioje aukščiausioje vietoje . Sako derlius nenukenčia. Nebandžiau.
QUOTE(amba41 @ 2013 03 12, 10:16)
Skaičiau pas rusaites, kad sėja po 4 sėklas indelyje, paskui išsodina į lauką viduryje lysvės t.y viena eilė. 50 cm atstumais iškasa duobutes. Į jas deda iš indelio su visa žeme tas 4 paprikas, truputį stumteli į šonus, bet, kad neišjudint. Daro tuneliuką. Gaunasi augalai viduryje, pačioje aukščiausioje vietoje . Sako derlius nenukenčia. Nebandžiau.
Gal siemet man reikes pabandyti. Tik ne po 4, bet po dvi