Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipirai ir paprikos 2013

Suskaiciavau siandien savo ciliuku ir papriku daigus, tai 115 daigu blink.gif Kazkodel man atrode kad maziau blush2.gif Didzioji dalis - saldzios paprikos. Buvo tokiu,kur sunkiai labai dygo ir dygimo procentas mazas buvo, bet vistiek ne mazai gavosi smile.gif Reiks sukti galva, kur viska sutalpinti ir lysviu kieki koreguoti i didesne puse.
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2013 03 10, 09:56)
Suskaiciavau siandien savo ciliuku ir papriku daigus, tai 115 daigu  blink.gif  Kazkodel man atrode kad maziau  blush2.gif  Didzioji dalis -  saldzios paprikos. Buvo tokiu,kur sunkiai labai dygo ir dygimo procentas mazas buvo, bet vistiek ne mazai gavosi  smile.gif  Reiks sukti galva, kur viska sutalpinti ir lysviu kieki koreguoti i didesne puse.

kas tiek suvalgis blink.gif biggrin.gif ?
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2013 03 10, 13:29)
kas tiek suvalgis  blink.gif  biggrin.gif ?

bent jau saldziom paprikom, tai valgyti tikrai bus kam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Venta9 @ 2013 03 10, 06:39)
O tai ą ten su pumpuriukais jau?

Ne, pumpuriukų dar nėra, dar auga jie tik, pas kaimynus jau žydi, bet ir plonučiai dar, pagalvojom kad matyt kelis kartus žydės, nes šeip didesnis ir storesnis medelis buvo kai pipiriukus vedė smile.gif
O čia va pipiriukai, aišku džiovinti biški bet gal kas supras kas čia per veislė smile.gif blush2.gif
user posted image

Uploaded with ImageShack.us
Atsakyti
sveikos hi.gif

gal zinot kur galima isigyti saldziuju papriku seklu Napoleon sweet?
vasario pradzioj setos neislindo nei viena sad.gif labai nusivyliau loretossodai.lt seklom,butent papriku,nes pernai nedygo,parasiau jai,atsiunte nauju,kurios isdygo,bet jau labai velu buvo.o siemet nei saldus drakonas,geltonasis fazanas,napoleon sweet nedygo sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olaiva: 12 kovo 2013 - 07:51
QUOTE(Olaiva @ 2013 03 12, 08:45)
sveikos  hi.gif

gal zinot kur galima isigyti saldziuju papriku seklu Napoleon sweet?
vasario pradzioj setos neislindo nei viena sad.gif labai nusivyliau loretossodai.lt  seklom,butent papriku,nes pernai nedygo,parasiau jai,atsiunte nauju,kurios isdygo,bet jau labai velu buvo.o siemet nei saldus drakonas,geltonasis fazanas,napoleon sweet nedygo sad.gif

Su saldziu drakonu, tai rasiau,kad ilgai jis man dygo. Gal apie gera menesi 4u.gif Ir labai netolygiai isdygo. Bet isdygo, aisku, dygimo procentas jo nedidelis buvo, bet cia gal ir mano kalte galejo buti.
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2013 03 12, 08:12)
Su saldziu drakonu, tai rasiau,kad ilgai jis man dygo. Gal apie gera menesi  4u.gif  Ir labai netolygiai isdygo. Bet isdygo, aisku, dygimo procentas jo nedidelis buvo, bet cia gal ir mano kalte galejo buti.

kovo 15 bus jau 1,5 men...na nors viena kokia isdygtu,bet cia anei vienos ir keliu rusiu doh.gif kazin kodel jos tokios nedaigios? g.gif gal per karstai dziovintos,ar koks biesas? sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2013 03 12, 09:20)
kovo 15 bus jau 1,5 men...na nors viena kokia isdygtu,bet cia anei vienos ir keliu rusiu  doh.gif  kazin kodel jos tokios nedaigios? g.gif gal per karstai dziovintos,ar koks biesas? sad.gif

Ma eispejo,kad tas saldus drakonas gali sunkiai dygti, tai sejau visa pokuti, bet isdygo gal tik kokios 5. Is orange bell pokucio,gal tik dvi isdygo sunkiai, bratec lis visos isdygo 100 procentu. Kudesnik daigumas ir geras pakankamai buvo. BUna ,kad ir paduotuvines nedygsta visai, tai kazkaip net nesinervinau per daug smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2013 03 12, 08:26)
Ma eispejo,kad tas saldus drakonas gali sunkiai dygti, tai sejau visa pokuti, bet isdygo gal tik kokios 5. Is orange bell pokucio,gal tik dvi isdygo sunkiai, bratec lis visos isdygo 100 procentu. Kudesnik daigumas ir geras pakankamai buvo. BUna ,kad ir paduotuvines nedygsta visai, tai kazkaip net nesinervinau per daug  smile.gif

o as jau antras pavasaris susinervinu del tokio nedaigumo...sejau is ten 4 rusis po 10 seklu,tai tik 1 kudesnik islindo doh.gif o parduotuvines Trapez isdygo visos 10
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2013 03 12, 09:33)
o as jau antras pavasaris susinervinu del tokio nedaigumo...sejau is ten 4 rusis po 10 seklu,tai tik 1 kudesnik islindo  doh.gif o parduotuvines Trapez isdygo visos 10

Sejau siemet trapez ir as. daigumas labai geras kaip ir California wonder, Gloria, Gourmet, Hamik. Bet vat parduotuvines Ingrid tai schmoll.gif As kai daug rusiu seju, tai labai ir nesuku galvos.

O klausykit, mane apsviete, kad sodinant i nuolatine vieta paprikas, i viena duobute galima po du daigus sukisti g.gif Kazi gera cia mintis?
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2013 03 12, 08:44)
O klausykit, mane apsviete, kad sodinant i nuolatine vieta paprikas, i viena duobute galima po du daigus sukisti  g.gif  Kazi gera cia mintis?

Skaičiau pas rusaites, kad sėja po 4 sėklas indelyje, paskui išsodina į lauką viduryje lysvės t.y viena eilė. 50 cm atstumais iškasa duobutes. Į jas deda iš indelio su visa žeme tas 4 paprikas, truputį stumteli į šonus, bet, kad neišjudint. Daro tuneliuką. Gaunasi augalai viduryje, pačioje aukščiausioje vietoje . Sako derlius nenukenčia. Nebandžiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amba41: 12 kovo 2013 - 09:17
QUOTE(amba41 @ 2013 03 12, 10:16)
Skaičiau pas rusaites, kad sėja po 4 sėklas indelyje, paskui  išsodina į lauką  viduryje lysvės t.y viena eilė.  50 cm atstumais iškasa duobutes. Į jas deda iš indelio su visa žeme tas  4 paprikas, truputį stumteli į šonus, bet, kad neišjudint.  Daro tuneliuką. Gaunasi augalai viduryje, pačioje aukščiausioje vietoje . Sako derlius nenukenčia. Nebandžiau.

Gal siemet man reikes pabandyti. Tik ne po 4, bet po dvi g.gif Nes virs 100 daigu, tai tuneliuko laaabai ilgo reiketu biggrin.gif
Atsakyti