Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipirai ir paprikos 2013

Na tai gal kas žinot mano pipiriukų veislę ? 4u.gif
Atsakyti
Mano Klilian sėti 03.05. ir pirkti iš loretossodų 3 iš 4 jau iškišo galvas ax.gif Laukiu mix'ų pasirodymo ax.gif
Kažin paprika California wonder su pasibaigusiu galiojimu sudigs? g.gif Radau pernykštį pradarytą pokutį... pagailo išmest...
Atsakyti
QUOTE(emile_respect @ 2013 03 12, 10:45)
Na tai gal kas žinot mano pipiriukų veislę ?  4u.gif

Jei sėjot ir auginat nežinodama, reiškia ne taip ir svarbus tas pavadinimas smile.gif
kažkaip abejoju, ar kas iš džiovinto čiliuko nuotraukos pasakys jo veislę g.gif
Atsakyti
Sveikos merginos ar priimsite i savo buri? ax.gif
pernai auginau paprika vazone ir kelias siltnamyje, vazone uzaugo baisinga, derejo super, o siltnamines buvo labai nevykusios seklos.
siemet kadangi siltnamis nera dydelis bus visas okupuotas pomidoru, bet tarp ju bandysiu auginti ciliukus.
pasisejau kelliu rusiu ax.gif
Kiliana mini bel mix Varpeli ir Koral ax.gif

ir kelias paprikas jas kisiu i didelius vazonus kaip pernai, kad butu greitam naudojimui ne is pardes ar turgelio blush2.gif
na o cia prisitatymui, kad tikrai auginu
Varpelis
[attachmentid=227369]
Kilianas
[attachmentid=227370]
Atsakyti
xxkamane, o kuri taip gerai derėjo vazone? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulužė @ 2013 03 13, 14:32)
xxkamane, o kuri taip gerai derėjo vazone? 4u.gif

nepatikesi, be iskrapstyta is parduotuviniu seklu- papriku buvo nemazai, tik augo gan auksta teko nemazai lazdu kisti aplink, kad ja prilaikytu, paprikos buvo stambios mesingos, as gi dar pernai nebuvau uzsikretusi veisliu liga blush2.gif
sunokius foto neradau, turiu dar augancios tik, cia pernai geguzes pradzia ax.gif
[attachmentid=227371]
[attachmentid=227372]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxkamane: 13 kovo 2013 - 14:54
O iš pažastų augančius lapus reikia pašalinti? g.gif žiūriu kad pas visus čiliakus jie pradeda lysti
Atsakyti
Xxkamane, o varpeliai cia ne tokie aukstaugiai, kur veda raudonus grazius ciliukus varpelio formos? Nes jei tie, tai ten pas mane nerealaus dydzio ir aukscio krumas isbujodavo smile.gif

Koral tai labai kompaktiski, vazone jiem bus pats tas smile.gif Tik as ju siemet atsisakiau, nes netgi megstant astriai jis man buvo pereboras.Vienas koraliukas ant litrinio sloiko agurku juos padaro taip sakant "na liubitelia" blink.gif
Atsakyti
QUOTE(xxkamane @ 2013 03 13, 15:39)
nepatikesi, be iskrapstyta is parduotuviniu seklu- papriku buvo nemazai, tik augo gan auksta teko nemazai lazdu kisti aplink, kad ja prilaikytu, paprikos buvo stambios mesingos, as gi dar pernai nebuvau uzsikretusi veisliu liga blush2.gif

Na, jau nepirmą kartą girdžiu tokį variantą 4u.gif belieka pačiai išbandyt rolleyes.gif
O šitas krapštukes tik vazone auginai, ten šiltnamy kitokios kaip supratau bandė augt, ane?
Atsakyti
oi siltnami gi as "kruta" maksiminiu kazkokiu juodu pasisejau cool.gif
o jos tokios s... pasirode, smulkios, popierinemis sienelemis unsure.gif

jo krapstukes tik vazone augina, nu gi i siltnami s... nenesiau lotuliukas.gif o pasirodo va ka reiskia saviveikla. unsure.gif

Varpelis greiciausiai jo, is Loretossodu, tai dydzkiai baisiai isauga unsure.gif , opapa unsure.gif tai i vazona kisiu tuomet.

o koral pas mane parduoduviniai, tikrai astrus. Nu jooo jauciu siemet apdeginta burna seimyna vaikscios doh.gif
ir vel isitikinu, kad per velai susgribau ko prisejau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(xxkamane @ 2013 03 13, 15:01)
Varpelis greiciausiai jo, is Loretossodu, tai dydzkiai baisiai isauga unsure.gif , opapa unsure.gif  tai i vazona kisiu tuomet.

o koral pas mane parduoduviniai, tikrai astrus. Nu jooo jauciu siemet apdeginta burna seimyna vaikscios doh.gif 
ir vel isitikinu, kad per velai susgribau ko prisejau unsure.gif

Tai gal kaip tik geriau didziausius i siltnami? wink.gif Kad vietos turetu ir ant palanges nesimaisytu.

Siaip vienas krumas labai man daug vaisiu vede. Nezinau, ar siemet auginsiu, paziuresiu, nes jie man daugiau tokie dekoratyvus, i koki marinata ikisus graziai atrodo smile.gif

Labai gerai prisejai manau, visada reikia paciam isbandyti wink.gif
Atsakyti
as cia su merginom tariausi, kaip cia neskyrus atskiro ploto ciliukams ir tureti ju, tai as tik po kelis krumus sodinsiu tarp pomidoru, na gaaaal, as paskirsiu ta viena auksine vieta varpeliui, liudna siltnamis mano tik 4,5x2,8 unsure.gif baisiai gailiuosi, kad dar vieno neturiu, o kito man nieks sake nestatys verysad.gif
Atsakyti