Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipirai ir paprikos 2013

QUOTE(Paladė @ 2013 03 15, 13:49)

Jau dirba? g.gif
Atsakyti
QUOTE(jolituxxx @ 2013 03 15, 15:32)
Jau dirba?  g.gif

to tai tikrai nežinau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzigute @ 2013 03 15, 16:11)
Ar kam nors dar neisdygo vasario 21-22d setos paprikos?
Man isdygo tik california wonder pirktos siemet, mano pacios rinktos seklos gourmet ir pacios rinktos de cayene, o ingrid, reda, gourmet, de cayene is pakeliu net nesirodo, gal kad pernai metu seklos... Ka patarsit dar laukt ar jau nebeisdygs?

Mano INGRID setos 28 d. vasario ir pries tai 3 paras mirkytos seklos,tai iki siol ne viena nesudygo.Seklos pirktos siemet.Tai irgi nebezinau ar laukt,ar ismest g.gif
Atsakyti
QUOTE(juste10 @ 2013 03 15, 19:07)
3 paras mirkytos seklos

Kitos tiek pat mirkytos gerai sudygo? Man kažkaip daugoka atrodo 3 paras mirkyti, nebent deguonies prisotintame vandenyje tada lyg ir ilgiau mirkoma mastau.gif

Mano kelios dar lenda 28 dieną sėtos.
Atsakyti
Jau rasiau ir as, kad INGRID seklos man nedygo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2013 03 15, 11:06)
Gal žinote, kur dabar galima įsigyti Seasol? ax.gif

et, man irgi reiktų.. tik jaučiu, šiemet galim likti be jo verysad.gif Reiks kažkokio atitikmens ieškot.
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2013 03 15, 10:07)
Jauciu ne blush2.gif Jei nesunku -palaikyk savaitele, a 4u.gif
As jau nuo 6 nemiegu  tongue.gif

[COLOR=orange]Gal dukryte beldziasi ir uztat tokios kitokios nuotaikos?! O as snd ispikiavau apie trecdali pipiriuku, nors ir kirmeliu diena, rytoj kita dali pikiuosiu kiek uzteks zemiu, tikrai ta Sodo centro zeme pilna visokio slamsto, pagaliu.
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2013 03 15, 15:49)

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(juste10 @ 2013 03 15, 20:07)
Mano INGRID setos 28 d. vasario ir pries tai 3 paras mirkytos seklos,tai iki siol ne viena nesudygo.Seklos pirktos siemet.Tai irgi nebezinau ar laukt,ar ismest  g.gif

kokius 5 daigus galiu padovanot, misko kvartale, man visos paprikos siumetines per 2-3 paras sudygo, jau yra tokio ugio , kad jau siltnamin kist reikia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jolituxxx @ 2013 03 15, 20:29)
Kitos tiek pat mirkytos gerai sudygo?  Man kažkaip daugoka atrodo 3 paras mirkyti, nebent deguonies prisotintame vandenyje tada lyg ir ilgiau mirkoma mastau.gif

Mano kelios dar lenda 28 dieną sėtos.

Ne taip parasiau doh.gif ant slapios vatos suvyniotos siltai buvo.
Papildyta:
QUOTE(*Aukse* @ 2013 03 15, 20:41)
Jau rasiau ir as, kad INGRID seklos man nedygo  schmoll.gif

Ismetet ar vis dar daiginat? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(juste10 @ 2013 03 15, 22:20)
Ne taip parasiau doh.gif  ant slapios vatos suvyniotos siltai buvo.

A nu dabar jau aiškiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(juste10 @ 2013 03 15, 23:22)
Ismetet ar vis dar daiginat? smile.gif

Sejau su visom kitom nedaigintom, nedygo tik sitie ax.gif Pikiuojat kaimynus isdygusius, isberiau zemes su nedygstanciom seklom i bendra inda su zemem. Dabar salia Jalapenu keliu isdyge du daigai kazkokie "No name'ai" cool.gif Tai jei ten Ingrid ( o ta pamatysiu kai bus derlius), tai dygo daugiau nei pusantro menesio nuo sejos cool.gif
Atsakyti