Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipirai ir paprikos 2013

Man Ingrid isdygo 1. Kitu nesulaukiau, pasejau kitas.
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2013 03 15, 20:41)
Jau rasiau ir as, kad INGRID seklos man nedygo  schmoll.gif

As Ingrid ir pernai sejau,ir siemet-jos kazko l. nedygsta g.gif Geriausiai sudygo savo surinktos seklos bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sparaxis @ 2013 03 16, 16:05)
Man Ingrid isdygo 1. Kitu nesulaukiau, pasejau kitas.

vakar pikiavau kitas,tai I(ngrid iskraciau(nera vietos ir laiko laukt) g.gif
Atsakyti
Laba diena, 4u.gif Sugalvojau nusipirkti mažų pipiriukų, kur vazone galima auginti. Pirma nusipirkau, ir tik po to paskaičiau, kad čia dekoratyvinės. Tai jos nevalgomos, aišku? doh.gif
Atsakyti
Kas nesulaukia Ingrid paprikyciu, turekit kantrybes, mano setos vasario 28 d., siandien pradejo lysti smile.gif
Atsakyti
Laba diena, pas mane yra 4 atliekami nedidukai daigiukai čiuliukų sėti iš šio pakelio user posted image

štai tokie
user posted image

gal kas pasimainyti Kaune norėtų? blush2.gif nesinori vienodų auginti ax.gif

Atsakyti
QUOTE("Pelėda" @ 2013 03 17, 18:47)
Laba diena,  4u.gif  Sugalvojau nusipirkti mažų pipiriukų, kur vazone galima auginti. Pirma nusipirkau, ir tik po to paskaičiau, kad čia dekoratyvinės. Tai jos nevalgomos, aišku?  doh.gif

As irgi sejau tas 'dekoratyvines', bet parasyta jog tinka maistui gardinti, vadinasi valgomos ax.gif
Atsakyti
Turiu bėdą su augintiniais. Palikau mergaitei pipiriukus, žadėjau tiesiog padovanot, būčiau tą likutį išmetus. Dabar kai pamačiau kad jau gožia vienas kitą - persodinau į atskirus indelius nedidukus (nes gi veikt neturėjau ką doh.gif ). Tipo paaugint dar prašosi. Nes vietos tiesiog sočiai, galėčiau dar kam ir išnuomuot daigam toks vaizdas doh.gif parašiau žinutę - kolkas jokių žinių. Jei nepasiims šiom dienom. Gal kuriai kaunietei reiktų daigelių ir galėtų pasiimti būtinai šią savaitę:

3 hungarian yellow vax hot
2 hungarian black
1 bird eye demon
1 jalapenas
1 cayanne

pinigų man nereikia. nesiruošiau aš jų augint. Tiesiog norėjos kam gerą padaryt. O dabar žaidžiu kaip durnikė. pasimokiau.

P.S. dėl poblano nesirūpink (žino kam adresuota). Jis tai man mažiulis nemaišo. Net jei nereiktų tau jo - aš pati jį pasiliksiu sau smile.gif aš jo išmest neketinau, tik norėjos tuo gėriu pasidalint su senbuve biggrin.gif
Atsakyti
O jus gerinat kuo nors zeme tuose indeliuose daigu? Pas mane pora jalapenu ir golden greek pepperoncini vienas daiga tau jau tokie ne maziukai. Sausio sejos. Tai svarstau ar juos geriau is puslitriniu vazoneliu perkelti i litrinius ar zeme kuo pagerinti g.gif
Atsakyti
Avijacija aš galėčiau priglausti visus bigsmile.gif 4u.gif kad ir rytoj blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kis Kis Kis: 18 kovo 2013 - 12:35
QUOTE(Avijacija @ 2013 03 18, 13:30)
Turiu bėdą su augintiniais. Palikau mergaitei pipiriukus, žadėjau tiesiog padovanot, būčiau tą likutį išmetus. Dabar kai pamačiau kad jau gožia vienas kitą - persodinau į atskirus indelius nedidukus (nes gi veikt neturėjau ką  doh.gif ). Tipo paaugint dar prašosi. Nes vietos tiesiog sočiai, galėčiau dar kam ir išnuomuot daigam toks vaizdas  doh.gif  parašiau žinutę - kolkas jokių žinių. Jei nepasiims šiom dienom. Gal kuriai kaunietei reiktų daigelių ir galėtų pasiimti būtinai šią savaitę:

3 hungarian yellow vax hot
2 hungarian black
1 bird eye demon
1 jalapenas
1 cayanne

pinigų man nereikia. nesiruošiau aš jų augint. Tiesiog norėjos kam gerą padaryt. O dabar žaidžiu kaip durnikė. pasimokiau.

P.S. dėl poblano nesirūpink (žino kam adresuota). Jis tai man mažiulis nemaišo. Net jei nereiktų tau jo - aš pati jį pasiliksiu sau smile.gif aš jo išmest neketinau, tik norėjos tuo gėriu pasidalint su senbuve  biggrin.gif

O jetuus, butu Alytuje, tai prigriebciau tikrai bigsmile.gif Ga net ka is saldziu papriku galeciau pasiulyti, bet va tolokai tas Kaunas unsure.gif

Beja, is visu saldziuju papriku kazkokie maziausiai tike tai is Baltic seeds Whitney F1 daigai schmoll.gif Jei dar ir derlius bus toks ne koks, kaip ir daigai, tai daugiau as i ju puse net neziuresiu schmoll.gif verysad.gif Sausio 2 diena seti, tai isdygo greitai pakankamai, bet kitos veisles paprikps, tai dauguma jau 4 poras lapeliu auginasi tikru, o sitie vos antrus stena g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2013 03 18, 12:31)
O jus gerinat kuo nors zeme tuose indeliuose daigu? Pas mane pora jalapenu ir golden greek pepperoncini vienas daiga tau jau tokie ne maziukai. Sausio sejos. Tai svarstau ar juos geriau is puslitriniu vazoneliu perkelti i litrinius ar zeme kuo pagerinti  g.gif

Aš irgi turiu kelis sausio sėjos, buvo maždaug puslitriniuose vazonėliuose, vakar perkėliau į didesnius. Labai jau šaknys lindo per skylutes, šaknų buvo - oho, net susisukę. Perkėlus į didesnius vazonus, gavo papildomos žemės.
Atsakyti