Man Ingrid isdygo 1. Kitu nesulaukiau, pasejau kitas.
QUOTE(*Aukse* @ 2013 03 15, 20:41)
As Ingrid ir pernai sejau,ir siemet-jos kazko l. nedygsta

QUOTE(Sparaxis @ 2013 03 16, 16:05)
Man Ingrid isdygo 1. Kitu nesulaukiau, pasejau kitas.
vakar pikiavau kitas,tai I(ngrid iskraciau(nera vietos ir laiko laukt)

Laba diena,
Sugalvojau nusipirkti mažų pipiriukų, kur vazone galima auginti. Pirma nusipirkau, ir tik po to paskaičiau, kad čia dekoratyvinės. Tai jos nevalgomos, aišku?

Laba diena, pas mane yra 4 atliekami nedidukai daigiukai čiuliukų sėti iš šio pakelio 
štai tokie

gal kas pasimainyti Kaune norėtų?
nesinori vienodų auginti

štai tokie

gal kas pasimainyti Kaune norėtų?

QUOTE("Pelėda" @ 2013 03 17, 18:47)
Laba diena,
Sugalvojau nusipirkti mažų pipiriukų, kur vazone galima auginti. Pirma nusipirkau, ir tik po to paskaičiau, kad čia dekoratyvinės. Tai jos nevalgomos, aišku? 

As irgi sejau tas 'dekoratyvines', bet parasyta jog tinka maistui gardinti, vadinasi valgomos

Turiu bėdą su augintiniais. Palikau mergaitei pipiriukus, žadėjau tiesiog padovanot, būčiau tą likutį išmetus. Dabar kai pamačiau kad jau gožia vienas kitą - persodinau į atskirus indelius nedidukus (nes gi veikt neturėjau ką
). Tipo paaugint dar prašosi. Nes vietos tiesiog sočiai, galėčiau dar kam ir išnuomuot daigam toks vaizdas
parašiau žinutę - kolkas jokių žinių. Jei nepasiims šiom dienom. Gal kuriai kaunietei reiktų daigelių ir galėtų pasiimti būtinai šią savaitę:
3 hungarian yellow vax hot
2 hungarian black
1 bird eye demon
1 jalapenas
1 cayanne
pinigų man nereikia. nesiruošiau aš jų augint. Tiesiog norėjos kam gerą padaryt. O dabar žaidžiu kaip durnikė. pasimokiau.
P.S. dėl poblano nesirūpink (žino kam adresuota). Jis tai man mažiulis nemaišo. Net jei nereiktų tau jo - aš pati jį pasiliksiu sau
aš jo išmest neketinau, tik norėjos tuo gėriu pasidalint su senbuve

2 hungarian black
1 bird eye demon
1 jalapenas
1 cayanne
pinigų man nereikia. nesiruošiau aš jų augint. Tiesiog norėjos kam gerą padaryt. O dabar žaidžiu kaip durnikė. pasimokiau.
P.S. dėl poblano nesirūpink (žino kam adresuota). Jis tai man mažiulis nemaišo. Net jei nereiktų tau jo - aš pati jį pasiliksiu sau

O jus gerinat kuo nors zeme tuose indeliuose daigu? Pas mane pora jalapenu ir golden greek pepperoncini vienas daiga tau jau tokie ne maziukai. Sausio sejos. Tai svarstau ar juos geriau is puslitriniu vazoneliu perkelti i litrinius ar zeme kuo pagerinti

Avijacija aš galėčiau priglausti visus
kad ir rytoj

QUOTE(Avijacija @ 2013 03 18, 13:30)
Turiu bėdą su augintiniais. Palikau mergaitei pipiriukus, žadėjau tiesiog padovanot, būčiau tą likutį išmetus. Dabar kai pamačiau kad jau gožia vienas kitą - persodinau į atskirus indelius nedidukus (nes gi veikt neturėjau ką
). Tipo paaugint dar prašosi. Nes vietos tiesiog sočiai, galėčiau dar kam ir išnuomuot daigam toks vaizdas
parašiau žinutę - kolkas jokių žinių. Jei nepasiims šiom dienom. Gal kuriai kaunietei reiktų daigelių ir galėtų pasiimti būtinai šią savaitę:
2 hungarian black
1 bird eye demon
1 jalapenas
1 cayanne
aš jo išmest neketinau, tik norėjos tuo gėriu pasidalint su senbuve 

2 hungarian black
1 bird eye demon
1 jalapenas
1 cayanne

O jetuus, butu Alytuje, tai prigriebciau tikrai

Beja, is visu saldziuju papriku kazkokie maziausiai tike tai is Baltic seeds Whitney F1 daigai

QUOTE(*Aukse* @ 2013 03 18, 12:31)
O jus gerinat kuo nors zeme tuose indeliuose daigu? Pas mane pora jalapenu ir golden greek pepperoncini vienas daiga tau jau tokie ne maziukai. Sausio sejos. Tai svarstau ar juos geriau is puslitriniu vazoneliu perkelti i litrinius ar zeme kuo pagerinti 

Aš irgi turiu kelis sausio sėjos, buvo maždaug puslitriniuose vazonėliuose, vakar perkėliau į didesnius. Labai jau šaknys lindo per skylutes, šaknų buvo - oho, net susisukę. Perkėlus į didesnius vazonus, gavo papildomos žemės.