Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipirai ir paprikos 2013

QUOTE(vasarema @ 2013 03 18, 13:36)
Aš irgi turiu kelis sausio sėjos, buvo maždaug puslitriniuose vazonėliuose, vakar perkėliau į didesnius. Labai jau šaknys lindo per skylutes, šaknų buvo - oho, net susisukę. Perkėlus į didesnius vazonus, gavo papildomos žemės.

Dekui uz atsakyma 4u.gif persodinsiu i litrinius kibiriukus nuo majonezo tada g.gif
Atsakyti
QUOTE(Avijacija @ 2013 03 18, 12:30)

3 hungarian yellow vax hot
2 hungarian black
1 bird eye demon
1 jalapenas
1 cayanne

pinigų man nereikia. nesiruošiau aš jų augint. Tiesiog norėjos kam gerą padaryt. O dabar žaidžiu kaip durnikė. pasimokiau.

Jeigu liks,aš jalapenu priglausčiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kis Kis Kis @ 2013 03 18, 13:35)
Avijacija aš galėčiau priglausti visus  bigsmile.gif  4u.gif kad ir rytoj  blush2.gif

ok. tada sutariam. Na jei nebus jokių žinių per šiandien ir ryt. Tai iki penktadienio tada pastverkit jūs juos iš manęs. Visus smile.gif nėra jie stebuklingos būklės. Nes nesiruošiau aš jų nė pikuot, reikėjo tą anksčiau padaryt....... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Avijacija @ 2013 03 18, 13:30)
Turiu bėdą su augintiniais. Palikau mergaitei pipiriukus, žadėjau tiesiog padovanot, būčiau tą likutį išmetus. Dabar kai pamačiau kad jau gožia vienas kitą - persodinau į atskirus indelius nedidukus (nes gi veikt neturėjau ką  doh.gif ). Tipo paaugint dar prašosi. Nes vietos tiesiog sočiai, galėčiau dar kam ir išnuomuot daigam toks vaizdas  doh.gif  parašiau žinutę - kolkas jokių žinių. Jei nepasiims šiom dienom. Gal kuriai kaunietei reiktų daigelių ir galėtų pasiimti būtinai šią savaitę:

3 hungarian yellow vax hot
2 hungarian black
1 bird eye demon
1 jalapenas
1 cayanne

pinigų man nereikia. nesiruošiau aš jų augint. Tiesiog norėjos kam gerą padaryt. O dabar žaidžiu kaip durnikė. pasimokiau.

P.S. dėl poblano nesirūpink (žino kam adresuota). Jis tai man mažiulis nemaišo. Net jei nereiktų tau jo - aš pati jį pasiliksiu sau smile.gif aš jo išmest neketinau, tik norėjos tuo gėriu pasidalint su senbuve  biggrin.gif

vaje vaje kaip baisu biggrin.gif
dziaukites, kad tai ne sesi beveisliai sunyciai. pipirai tikrai naujus namus suras. dar po tokios reklamos... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alekto @ 2013 03 18, 12:39)
Jeigu liks,aš jalapenu priglausčiau blush2.gif

Porą galiu padovanot mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2013 03 18, 13:35)
Beja, is visu saldziuju papriku kazkokie maziausiai tike tai is Baltic seeds Whitney F1 daigai  schmoll.gif  Jei dar ir derlius bus toks ne koks, kaip ir daigai, tai daugiau as i ju puse net neziuresiu  schmoll.gif  verysad.gif Sausio 2 diena seti, tai isdygo greitai pakankamai, bet kitos veisles paprikps, tai dauguma jau 4 poras lapeliu auginasi tikru, o sitie vos antrus stena  g.gif

Pas mane tas pats - nedygo ilgiausiai, kaip ir Kubista, dabar susiruošė išlysti, sakiau pasiliksiu po vieną eksperimentui, kad ir mažutės.. g.gif BS liaupsės paprikoms šiemet nepasiteisino. Užtad Rocoto iš vienos sėklytės net dvi išdygo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2013 03 18, 13:27)
Porą galiu padovanot mirksiukas.gif

Tikrai neatsisakyčiau blush2.gif rašau jums į AŽ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Avijacija @ 2013 03 18, 13:43)
ok. tada sutariam. Na jei nebus jokių žinių per šiandien ir ryt. Tai iki penktadienio tada pastverkit jūs juos iš manęs. Visus smile.gif nėra jie stebuklingos būklės. Nes nesiruošiau aš jų nė pikuot, reikėjo tą anksčiau padaryt.......  doh.gif

jau pasiims mergaitė kuri žadėjo. na aišku ne šunyčiai, bet kur juoskišt kai palangės nukrautos biggrin.gif vistiek žmogui pažadėta nesinori pavest. na va tiesiog dovanojimo akcija prasidėjo. Jau bus pasidalinta jalapenais, viskas tik į gera smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritutė90 @ 2013 03 16, 18:45)
As Ingrid ir pernai sejau,ir siemet-jos kazko l. nedygsta g.gif Geriausiai sudygo savo surinktos seklos bigsmile.gif

Na tikriausiai reikia visad savu seklu turet. Siemet prisirinksiu ir as daugiau rusiu.

QUOTE(svieske @ 2013 03 17, 21:35)
Kas nesulaukia Ingrid paprikyciu, turekit kantrybes,  mano setos vasario 28 d., siandien pradejo lysti smile.gif

Na mano dar nesirodo...bet lauksiu, vietos dar netruksta ant palangiu smile.gif
Atsakyti
Kadangi fotkinosi pomidorai, uztaikiau ir ant papriku:
Roberta
user posted image
Kalifornia Wonder
user posted image
Atsakyti
Sveikos,

ieškau patarimo tarp profesionalių - ar galima šiltnamyje kartu auginti saldžias paprikas ir čiliukus. Kažkur girdėjau, kad tada saldžiosios aitrios pasidaro?...
Papildyta:
QUOTE(*Aukse* @ 2013 03 15, 19:41)
Jau rasiau ir as, kad INGRID seklos man nedygo  schmoll.gif

Siemet pirkau, man sudygo. Bet... ant pakelio jos tokios bordo spalvos atrodo.. tokių ir tikiuosi, nors kito sėklų gamintojo pakuotėje ta pati veislė INGRID vos ne juoda parodyta ant pakelio.. Ko laukti nežinau? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilaria @ 2013 03 18, 17:11)
Sveikos,

ieškau patarimo tarp profesionalių - ar galima šiltnamyje kartu auginti saldžias paprikas ir čiliukus. Kažkur girdėjau, kad tada saldžiosios  aitrios pasidaro?...

Kažkada, nežinodama, auginau kartu - saldžiosios patapo aštriomis. Nieko, suėjo. Pernai kaimynė augino kartu - viskas buvo gerai su saldžiosiomis, čiliukų nerado unsure.gif Tiek patirties. Aš dabar čiliukus auginu su pomidorais ir lauke.
Atsakyti