Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipirai ir paprikos 2013

Viską auginu lauke, net pernykštė vasara nesugadino. Jei yra galimybė augint šiltnamy ar tuneliuke, tai ir derliaus nebus kur dėt. Drąsiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(yerena @ 2013 02 21, 00:25)
Išties puikus pasirinkimas. Rudeniop turėsite žaliavos Giedriaus V. karkai ar vištienai negro mole padaže  essen.gif Nuoširdžiai rekomenduoju!!!

Ti8k beda, mano siltnamyje nenori pipirai augti, skursta, kiek auginau, reikes paaukot kelis pomidorus del keliu ciliuku. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Venta9 @ 2013 02 21, 00:33)
Ti8k beda, mano siltnamyje nenori pipirai augti, skursta, kiek auginau, reikes paaukot kelis pomidorus del  keliu ciliuku. biggrin.gif

Aš irgi kelinti metai su čili nesusidraugauju verysad.gif bet radau puikią išeitį- siunčiuosi įvairius džiovintus čili pipirus
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 02 21, 00:32)
Viską auginu lauke, net pernykštė vasara nesugadino. Jei yra galimybė augint šiltnamy ar tuneliuke, tai ir derliaus nebus kur dėt. Drąsiau  4u.gif

O, aciu, visus pipirus tik tuneliuke auginu, nes siltnamis mazas, tik pomidorams. Ot gerai, sodinsiu su kitais i draugija, pomidoriuku skaicius nenukentes.
Atsakyti
QUOTE(yerena @ 2013 02 20, 23:25)
Išties puikus pasirinkimas. Rudeniop turėsite žaliavos Giedriaus V. karkai ar vištienai negro mole padaže  essen.gif Nuoširdžiai rekomenduoju!!!

Per tokius receptus ir man dabar prisireiks tų Poblano doh.gif O vietos tai jau nelabai atrasiu naujokams, o ir palangės tuoj sprogs nuo daigų doh.gif Turėkit sąžinės nebeminėkit niekas naglų čilių kurie labai geri, galima gurmaniškus ir skanius patiekalus gaminti lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikos merginos
visada auginu paprikas bet nei karto nesu jomis ypatingai dziaugusis, visada nespeja visos nunokti ir kartais pradeda puti, kazin cia koks puvinys ar kas??? ar labai dregme jos megsta
Atsakyti
Labai dėkoju už patarimus 4u.gif jau užsimerkiau sėklytes, rytoj pasėsiu.
Atsakyti
QUOTE(jolituxxx @ 2013 02 21, 03:34)
Per tokius receptus ir man dabar prisireiks tų Poblano  doh.gif O vietos tai jau nelabai atrasiu naujokams, o ir palangės tuoj sprogs nuo daigų doh.gif Turėkit sąžinės nebeminėkit niekas naglų čilių kurie labai geri, galima gurmaniškus ir skanius patiekalus gaminti  lotuliukas.gif

ai nenervuokit jau ir manęs. Pasęjau poblanų 2 sėklikes, o dabarjau vaidenas kad mažai bus man jų doh.gif eisiu jaučiu dar kokią įkišt sėklikę lotuliukas.gif dar pagirkit kitas rūšis kur klausiau tai apsistatysiu čiliais ir pomidorų jau netreiks biggrin.gif
Atsakyti
Mano 15 dieną sėtos paprikytės, jau viena kita pradeda kelti galvytes thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alekto: 21 vasario 2013 - 14:19
QUOTE(Avijacija @ 2013 02 21, 13:53)
ai nenervuokit jau ir manęs. Pasęjau poblanų 2 sėklikes, o dabarjau vaidenas kad mažai bus man jų  doh.gif  eisiu jaučiu dar kokią įkišt sėklikę  lotuliukas.gif dar pagirkit kitas rūšis kur klausiau tai apsistatysiu čiliais ir pomidorų jau netreiks  biggrin.gif

Ti Jum tai nėra ko nervuotis- sėklų turit ir pirmyn bigsmile.gif Aš tai pasapnuosiu juos ir tiek lotuliukas.gif
Atsakyti
nu man kasmetine pavasarine istorija: NEDYGSTA PADLOS! NEDYGSTA verysad.gif
dali reiks atset, nes itariu seklos jau supuvo g.gif neturiu kur laikyt siltai, nes neturiu radijatoriu. visur grindinis sildymas, o ant grindu silumos tiek, kiek nuo zmogaus delno. vat ir kankinuosi taip kasmet. bet jau kai sudygsta( n kartu atseta) tai jau iki lauko sezono pradzios oho kaip isbujoja- zydincius sodinu. nu bet ta pradzia- kazkoks kosmaras doh.gif kaip man juos isgimdyti? inkubatoriu koki pirkt? g.gif
Atsakyti
Aš statau ant pečiuko tepalinio-elektrinio. Palaikau apie +28 šilumos.
Atsakyti