Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipirai ir paprikos 2013

QUOTE(vobla @ 2013 02 21, 15:27)
nu man kasmetine pavasarine istorija: NEDYGSTA PADLOS! NEDYGSTA verysad.gif
dali reiks atset, nes itariu seklos jau supuvo g.gif  neturiu kur laikyt siltai, nes neturiu radijatoriu. visur grindinis sildymas, o ant grindu silumos tiek, kiek nuo zmogaus delno. vat ir kankinuosi taip kasmet. bet jau kai sudygsta( n kartu atseta) tai jau iki  lauko sezono pradzios oho kaip isbujoja- zydincius sodinu. nu bet ta pradzia- kazkoks kosmaras doh.gif  kaip man juos isgimdyti? inkubatoriu koki pirkt? g.gif

Nereikia jas taip izeidinet, jos nekaltos kad pas jus nera tinkamu salygu. Kita vertus, ant sildomu grindu turetu but gerai, jei delno siluma tai yra 37 laipsniai bigsmile.gif
Atsakyti
pas sveiką žmogų paprastai galūnių temperatūra yra žemesnė už 36,6C. Bet tai gi optimali dygimo temperatūra yra 22-24C. Skersvėjai gal kokie susidaro.
Atsakyti
QUOTE(vobla @ 2013 02 21, 14:27)
dali reiks atset, nes itariu seklos jau supuvo g.gif  neturiu kur laikyt siltai, nes neturiu radijatoriu. visur grindinis sildymas, o ant grindu silumos tiek, kiek nuo zmogaus delno. vat ir kankinuosi taip kasmet. bet jau kai sudygsta( n kartu atseta) tai jau iki  lauko sezono pradzios oho kaip isbujoja- zydincius sodinu. nu bet ta pradzia- kazkoks kosmaras doh.gif  kaip man juos isgimdyti? inkubatoriu koki pirkt? g.gif

O pastovei šildymas būna, ar namuose svyruoja temperatūra? Nes man visokios nemalonios staigmenos būna kai būna dideli temperatūrų skirtumai g.gif
Atsakyti
QUOTE(vobla @ 2013 02 21, 14:27)

vonioj ant šildomų grindų labai gerai dygsta mirksiukas.gif Bent jau pas mus vonioj ir drėgniau ir šilčiau nei visur kitur, juk gyvatukas dar yra.

Atsakyti
pas mane visos seklos daigintos ant vatos padejus po akvariumo apsvietimu (ant akvariumo stiklo)- sudygsta per 2-5 dienas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tuomce: 21 vasario 2013 - 17:58
pas mus bute irgi tik viena patalpa su šildomom grindim - tai vonia. Aš ten ir daiginu viską. Super. Pastovi temperatūra, jokių svyravimų. Nes kokie 25 laipsniai tikrai būna. Man visos parikos ir čiliai per 4-5 dienas galvas iškiša.
nu ir ką įkišau dar dvi sėklas to Poblano prireklamavot vadinas lotuliukas.gif tikiuosi ties 50 daigų apsistosiu doh.gif
Atsakyti
Mergos pagelbekit kas nors,jau gal ir veloka-bet baisiai reik Jalapeno ciliuku seklu-arba daigeliu kas turit gal?niekur seklu Kaune negaunu-4 viwtose ieskojau ir nulis,o pernai turejom viena krumeli tai taip mums patiko,siandie uzmerkiau kitokiu cili,bet galvoje sukasi tik jie
Atsakyti
Nėščia? Jei nea, tai kaip atëjo noras, taip ir išeis irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 02 21, 19:21)
Nėščia? Jei nea, tai kaip atëjo noras, taip ir išeis  irnesakyk.gif

cia jus man? g.gif
Atsakyti
man neteko matyti jalapenų sėklų parduotuvėse. Tik internetinėse. Deja vat jelapenų atliekamų neturiu. pati kažkaip šiaisi metais juos auginsiu daugiau.....
Atsakyti
QUOTE(nuotakyte @ 2013 02 21, 19:17)
Mergos pagelbekit kas nors,jau gal ir veloka-bet baisiai reik Jalapeno ciliuku seklu-arba daigeliu kas turit gal?niekur seklu Kaune negaunu-4 viwtose ieskojau ir nulis,o pernai turejom viena krumeli tai taip mums patiko,siandie uzmerkiau kitokiu cili,bet galvoje sukasi tik jie

va cia yra pirkti http://www.loretosso...us.paprika.html
Atsakyti
QUOTE(Avijacija @ 2013 02 21, 19:36)
man neteko matyti jalapenų sėklų parduotuvėse. Tik internetinėse. Deja vat jelapenų atliekamų neturiu. pati kažkaip šiaisi metais juos auginsiu daugiau.....

Pas mus provincijoj tai yra, ir ne vienoj vietoj maciau, pati nusipirkus, jau apdalinau mociutes aplinkiines, dar turiu. Na jei tikrai labai reikia, galiu atsiusti smile.gif

beje, ar cia buvot Kalvarijos g. 38 ? sekluvoj. turi tureti, nes as sekluvoj pirkau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zikas1970: 21 vasario 2013 - 20:35