Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipirai ir paprikos 2013

QUOTE(Avijacija @ 2013 02 21, 19:36)
man neteko matyti jalapenų sėklų parduotuvėse. Tik internetinėse. Deja vat jelapenų atliekamų neturiu. pati kažkaip šiaisi metais juos auginsiu daugiau.....

aciu supratau daba
tai va kad internetinej uzmaciau tai galvoju visur cia ju yra
pati kvaila kad pernai neisemiau seklyciu.Tiesiog mum to cilio skonis su vyru labai tiko,abu nlb toleruojam paprikas ar astru maista,bet tas cilis mum buvo kaip tik,net konservavau as juos,pagal paveiksliuka atsekiau kad Jalapenai ten,bet daigeli pirkau turguj g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 02 21, 19:21)
Nėščia? Jei nea, tai kaip atëjo noras, taip ir išeis  irnesakyk.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Venta9 @ 2013 02 21, 16:01)
Nereikia jas taip izeidinet, jos nekaltos kad pas jus nera tinkamu salygu. Kita vertus, ant sildomu grindu turetu but gerai, jei delno siluma tai  yra 37 laipsniai bigsmile.gif

ups, net nezinojau, kad jos tokios izeidzios biggrin.gif
QUOTE(jolituxxx @ 2013 02 21, 16:24)
O pastovei šildymas būna, ar namuose svyruoja temperatūra? Nes man visokios nemalonios staigmenos būna kai būna dideli temperatūrų skirtumai g.gif

pastovi temperatura. gera gyvent, bet daigint pas vesi...
QUOTE(Mililė @ 2013 02 21, 16:34)
vonioj ant šildomų grindų labai gerai dygsta mirksiukas.gif Bent jau pas mus vonioj ir drėgniau ir šilčiau nei visur kitur, juk gyvatukas dar yra.

pas jus vonioj turbut grindinis elektrinis, pas mane vanduo po grindim- visur vienodai grindys... nesiltos doh.gif daiginu ten, kur daugiausia vamzdeliu sueina- prie kolektoriiaus, ale vis vien... verysad.gif
Atsakyti
mano paprikos lenda viena po kitos sokiai.gif isnesiau ant sauletosios palanges biggrin.gif
Atsakyti
Na, tai kas augino Pasilla Bajio, Ancho grande, Scotchbonnet Red ir Large Red Cherry Hot. Ka galit pasakyt apie auksti ploti ir ankstyvuma g.gif
Atsakyti
QUOTE(Venta9 @ 2013 02 23, 18:43)
Ancho grande

Džiovinti Poblano pipirai vadinami Ancho mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(yerena @ 2013 02 23, 23:14)
Džiovinti Poblano pipirai vadinami Ancho  mirksiukas.gif

Ot idomu, reiskia pasejau 2 kart Poblano biggrin.gif
Atsakyti
Sakykite o galima seti cilius is karto i 10cm skersmens vazoniukus?ar visgi geraiu seti i loveli ir paskui ispikiuoti?
sukroviau zemiu i 10 vazoneliu ir mastau ar cilius kisti su uodegytem ar pomidorus?
o sakykite nepersodinus cilius tiesiai i siltnami turbut galima sodinti ane?
Atsakyti
QUOTE(nuotakyte @ 2013 02 24, 15:28)
Sakykite o galima seti cilius is karto i 10cm skersmens vazoniukus?ar visgi geraiu seti i loveli ir paskui ispikiuoti?
sukroviau zemiu i 10 vazoneliu ir mastau ar cilius kisti su uodegytem ar pomidorus?
o sakykite nepersodinus cilius tiesiai i siltnami turbut galima sodinti ane?

Aš manau, kad sėkit čilius į vazonėlius, nes jie nemėgsta persodinimo, o pomidorai mėgsta, tai šiuos aš sėju į dėžutę ir paskiau pikiuoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulužė @ 2013 02 24, 14:34)
Aš manau, kad sėkit čilius į vazonėlius, nes jie nemėgsta persodinimo, o pomidorai mėgsta, tai šiuos aš sėju į dėžutę ir paskiau pikiuoju 4u.gif

aciuuuuu
lekiu seti
Atsakyti
ispikiavau siandien Trapez ir California wonder. Bendroj sumoj 18 daigu. Dar eilej laukia Bratec lys ir Hungarian yellow wax hot. Vel bus kokie 20 daigu ebndroj sumoj g.gif Uzsikroviau totaliai savo stelaziuka. Dar Gourmet ir Gloria savo eiles laukia, bei trys sladkij drakon daigeliai g.gif Nedygsta niekaip Ingrid, Cayenne (senos seklos turbut) ir daugiametes dekoratyvines astrios paprikos. Dar lauksiu, bet jei kol reiks seti pomidorus neislys jie, tai mesiu lauk tas seklas nelemtas.
Atsakyti
O pas mane atvirkščiai - neišlindo kol kas nei Trapez, nei California wonder. Hungarian yellow wax hot, Cayenne išlindę, bet ir ne visi. Ingrid tik vakar pasėjau - vakar nusipirkau. Kažkaip praeitais metais man jos ne daug derėjo, tai galvojau nesėsiu, bet dar kartą pabandysiu. Man dar visai patiko Cyklon - jie gerai auga lauke, jau ir keli daigeliai išlindę.
Atsakyti