Įkraunama...
Įkraunama...

Kiaušiniai 1,1m vaikui

QUOTE(Kasiopėja @ 2007 03 15, 13:40)
Mes tai labai miegstam kiaušinius. Dažniausiai išverdu. O keptus duodu tik per šventes kaip kažkas rašė su dešryte ir t.t.

Bet dažnaiu nei pora kartų per savaitę kaiušinių taip pat neduodu, sako jog nesveika daug kiaušinių vaikui.

Mes ir kokį porą kartų per savaitę valgom ,o ypač skanu kai mes valgome.Tada ir jai patinka. mirksiukas.gif
Atsakyti
Tokio amziaus savo mergytei gal tik pora kart per menesi kiausinuko duodavau,o dabar pora kart i savaitele pusryciams valgo,nes labai megsta essen.gif
Atsakyti
mes tai kiausinio tryni pirmiausiai pradejom valgyt nes taip liepe ir daktare nuo 8 men. o nuo metu ir kokiu dvieju men. jau valgem ir baltymus ir jai labai patinka thumbup.gif
Atsakyti
Aš duodu dar tik trynį,sumalu į daržovių košytę wub.gif Valgo 1 kartą per savaitę.Bandžiau duoti paragauti baltymo,bet išspjovė ir sutrynė rankutėse schmoll.gif
Jokūbėliui 1metai ir trys mėnesiukai 2.gif
Atsakyti
Na velykų metas tai ir kiaušinių metas.Valgėm ir labai noriai... thumbup.gif
Atsakyti
nuo 10 mėn. kartas nuo karto duodavau putpelių kiaušinio trynį- valgydavo. Po kelių sav. pertraukos per velykas pasiūliau vištos kiaušinį- schmoll.gif ir net išsikrapštė iš burnos tongue.gif tai ir nebebandau duot irnesakyk.gif
Atsakyti
Mes kiaušinius valgom bet virtus tai retai, bet kiaušinienę tai net 2-3 kiaušinius suvalgo ax.gif
Atsakyti
mažutei jau metai ir 3 mėnesiai , tai kiaušinio paragavo savaitę prieš Velykas, ir po vis bandžiau, bet labai jau jai nepatiko schmoll.gif O pripirkau svarbiausia putpelės kiaušinių tai nervinuos dabar, nes net į burną neima g.gif
Atsakyti
Nevalgo jokiu schmoll.gif o darzeli sake kartais suvalgo,bet dazniausiai istrupina biggrin.gif
Atsakyti
Aš irgi saviškiui daviau paragauti trynio per Vėlykas.. patiko! thumbup.gif
Pasiskaičiau čia ir manau ryt ragausim jau baltymo.. g.gif Maniškis valgo kone viską, tad tikėkimės, problemų nebus.. blink.gif Tik va galvoju su kuo ta kiaušinuką geriau jam būtų duoti..? blink.gif blink.gif Mamos rašė, kad su daržoviene.. g.gif o konkrečiau???
Atsakyti
Mano berniukui tai kiausinei nepatinka, ir neykisi jam. tai neduodu.
Atsakyti
virto kiausinio schmoll.gif ne pro kur.uztat kiausiniene kerta labai skaniai lotuliukas.gif
Atsakyti