Įkraunama...
Įkraunama...

Kiaušiniai 1,1m vaikui

maniskiui dabar pusantru,kiausinius virtus ir omleta duodu jau net neatsimenu nuo kada,gal nuo 6 menesiu g.gif labai megsta,ir pusriciam verdu,kerta su majonezu net ausis linksta,nors siaip nevalgiukas,bet kiausinius valgo drinks_cheers.gif
Atsakyti
Maniškė kiaušinius labai mėgsta virtus , keptus , omletą , bet duodu tik vieną kartą į savaitę.
Atsakyti
Mes trynio pabandeme duoti nuo kazkur 10 men. o visa kietai virta kiausini nuo 1.1 men kazkur, tai suvalgo pvz. pusryciam po visa kiausini ir labai patinka, o kai pabandziau omleta duoti nelabai, nors tai buvo senokai, gal reiks dar karteli pabandyti blush2.gif
Atsakyti
As kol kas tik omleta bandziau duoti, bet negaliu pasakyti, kad jau labai patiko doh.gif
Atsakyti
o maniskis, priesingai, omleta gerai valgo, o paprastai isvirto kiausinio neikisi jam nono.gif
Atsakyti
virtų nevalgo ir mano zuikis, tik keptus su pienu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pokahonta*: 15 gegužės 2007 - 14:40
Musu dukryte labai megsta kiausinius. Ir virtus, ir omleta. Perkam putpeliu kiausinius. Duodam 2 k. per savaite.
Atsakyti
Mes kiausini ragaujam kazkur nuo metuku ispradziu duodavau tik tryni o dabar visa Valgo gan neblogai tiek virta tiek kepta aisq kasdien nesiulau smile.gif
Atsakyti
Nemegsta,nevalgo kiausiniu schmoll.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(jovitah @ 2007 05 28, 01:20)
Nemegsta,nevalgo kiausiniu schmoll.gif  g.gif

Pas mus tokia pati situacija
Atsakyti
Mano merytė(1,2 metų) labai skaniai valgo garinį omletą.Tai į savaitę kartą padarau.Bandžiau duoti virto kiaušinio, tai nelabai patiko schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(florida @ 2006 05 21, 14:08)
sveikos mamytės, noriu jūsų patarimų, mano sūneliui jau metai ir mėnuo, bet vis baisu pradėti duoti kiaušinienę ar omletą. duodu tik kiaušinio trynio, o kaip darot jus?  ax.gif  ir kiek kartų valgo jūsų mažyliai kiaušinius. ačiū lauksiu atsakymų  smile.gif

Mums tuoj bus metukai ir du mėnesiukai. Ankščiau buvo ragavęs trynio, bet spjaudavo gal buvo per sprangu, nes daviau kieto trynio g.gif Bet neseniai išviriau pusiau kietus, tai buvau apakus suvalgė visą biggrin.gif Tad žadam pabandyti ir kiaušinienės manau tūrėtų patikti biggrin.gif
Atsakyti