maniskiui dabar pusantru,kiausinius virtus ir omleta duodu jau net neatsimenu nuo kada,gal nuo 6 menesiu
labai megsta,ir pusriciam verdu,kerta su majonezu net ausis linksta,nors siaip nevalgiukas,bet kiausinius valgo
Maniškė kiaušinius labai mėgsta virtus , keptus , omletą , bet duodu tik vieną kartą į savaitę.
Mes trynio pabandeme duoti nuo kazkur 10 men. o visa kietai virta kiausini nuo 1.1 men kazkur, tai suvalgo pvz. pusryciam po visa kiausini ir labai patinka, o kai pabandziau omleta duoti nelabai, nors tai buvo senokai, gal reiks dar karteli pabandyti
As kol kas tik omleta bandziau duoti, bet negaliu pasakyti, kad jau labai patiko
o maniskis, priesingai, omleta gerai valgo, o paprastai isvirto kiausinio neikisi jam
virtų nevalgo ir mano zuikis, tik keptus su pienu
Musu dukryte labai megsta kiausinius. Ir virtus, ir omleta. Perkam putpeliu kiausinius. Duodam 2 k. per savaite.
Mes kiausini ragaujam kazkur nuo metuku ispradziu duodavau tik tryni o dabar visa Valgo gan neblogai tiek virta tiek kepta aisq kasdien nesiulau
Nemegsta,nevalgo kiausiniu
QUOTE(jovitah @ 2007 05 28, 01:20)
Pas mus tokia pati situacija
Mano merytė(1,2 metų) labai skaniai valgo garinį omletą.Tai į savaitę kartą padarau.Bandžiau duoti virto kiaušinio, tai nelabai patiko
QUOTE(florida @ 2006 05 21, 14:08)
sveikos mamytės, noriu jūsų patarimų, mano sūneliui jau metai ir mėnuo, bet vis baisu pradėti duoti kiaušinienę ar omletą. duodu tik kiaušinio trynio, o kaip darot jus?
ir kiek kartų valgo jūsų mažyliai kiaušinius. ačiū lauksiu atsakymų 
Mums tuoj bus metukai ir du mėnesiukai. Ankščiau buvo ragavęs trynio, bet spjaudavo gal buvo per sprangu, nes daviau kieto trynio