Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvame patiems mažiausiems ir didesniems

labas rytas smile.gif ką šian siųsim?smile.gif
geros dienos visoms wink.gif
QUOTE(Serinute @ 2013 03 21, 08:29)
Labai mielos palaidinės. Patiko baltosios palaidinės bantukas, toks akcentukas geras  smile.gif

QUOTE(redgill @ 2013 03 21, 09:24)
JJ_M, labai gražios ružavukės  wub.gif

ačiū mergaitės 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
as vakar tapcius siuvau savo ziogui prisiuvau akis ant tapsiu biggrin.gif juokingai atrodo biggrin.gif
Atsakyti
palaidinukes wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(JJ_M @ 2013 03 20, 20:39)
labas vakarėlis mergaitės 4u.gif
oij kaip spalvota, gražu thumbup.gif  wub.gif

aš parodau šian dienos savo kūrinuką smile.gif

dekui
thumbup.gif
man patinka apacios ir rankoviu atlenkimas, turi spec. masina ar cia su dvisiulia adata ?
Atsakyti
oi nepagyriau bliuskuciu, tikrai labai dailios wub.gif
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2013 03 21, 14:52)
dekui
thumbup.gif
man patinka apacios ir rankoviu atlenkimas, turi spec. masina ar cia su dvisiulia adata ?

plokščiasiūlė.. labai norėčiau, deja neturiu..trūksta vietos namuose smile.gif) mama mano turi, tai kai važiuojam aplankyt tai ir vežuosi ryšulėlį doh.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(*Terra* @ 2013 03 21, 15:10)
oi nepagyriau bliuskuciu, tikrai labai dailios wub.gif

ačiū..laukiam tapcių foto akims paganyti su akytėm wink.gif
Atsakyti
O as su ploksciasiule dar tiek mazai praktikavausi, kaip tas apacias mailiu lenkia uzlyginat pries siuvant? Nes siuvasi per virsu ir nesimato kas ten kitoj pusej schmoll.gif

Grazios palaidines!
Atsakyti
QUOTE(Dollzz @ 2013 03 21, 16:49)
O as su ploksciasiule dar tiek mazai praktikavausi, kaip tas apacias mailiu lenkia uzlyginat pries siuvant? Nes siuvasi per virsu ir nesimato kas ten kitoj pusej  schmoll.gif

Grazios palaidines!

nea iš rankos wink.gif taip kaip ir su universalia nereik muilu žymėt.. užlenki kokio nori pločio ir pagal kraštą orientuojiesi, arba ribotuvą galima prisiklijuot, jei neįgudusi.. 4u.gif ačiūū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JJ_M: 21 kovo 2013 - 16:03
QUOTE(JJ_M @ 2013 03 21, 16:15)
plokščiasiūlė.. labai norėčiau, deja neturiu..trūksta vietos namuose smile.gif) mama mano turi, tai kai važiuojam aplankyt tai ir vežuosi ryšulėlį  doh.gif  biggrin.gif
Papildyta:

ačiū..laukiam tapcių foto akims paganyti su akytėm wink.gif

pas mane overloke yra ax.gif bet man buitinis nelabai rolleyes.gif svajoju apie gamyklini - tik neturiu milijono dar lotuliukas.gif
Vat pries pora dienu, jusu deka, pabandziau su dvisiule adata, likau labiau patenkinta nei su placiasiulia, maziau visokiu techniniu kliuciu thumbup.gif ir neissiardo taip greitai kaip ana.
Dollzz- as nelyginu, zinok, kai daug siuni atmusi ranka ir matai kaip sukasi audinys ir tiek ... jei gaunas grybas kitoj pusej, nukerpi medziagos pertekliu bigsmile.gif
Parodysiu akim paganyti, kaip sena grazia maikute prikeliam antrai gyvybei ax.gif Jauciu siuciau daug, jei tureciau mergaite biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo OJE: 21 kovo 2013 - 16:20
QUOTE(OJE @ 2013 03 21, 17:17)
pas mane overloke yra  ax.gif  bet man buitinis nelabai  rolleyes.gif  svajoju apie gamyklini - tik neturiu milijono dar   lotuliukas.gif
Vat pries pora dienu, jusu deka, pabandziau su dvisiule adata, likau labiau patenkinta nei su  placiasiulia, maziau visokiu techniniu kliuciu  thumbup.gif ir neissiardo taip greitai kaip ana.
Dollzz- as nelyginu, zinok, kai daug siuni atmusi ranka ir matai kaip sukasi audinys ir tiek ... jei gaunas grybas kitoj pusej, nukerpi medziagos pertekliu  bigsmile.gif
Parodysiu akim paganyti, kaip sena grazia maikute prikeliam antrai gyvybei  ax.gif  Jauciu siuciau daug, jei tureciau mergaite  biggrin.gif

pas mane overloke irgi yra, bet dar neišbandžiau kaip tai veikia..pas mamą pramoninė plokščiasiūlė, tai labai kokybiškai ir greitai vsikas gaunas..pas mane overlokas dar šviežias, bet labai reiktų visas jo galimybes išbandyti.. laaabai gražu wub.gif wub.gif man tai po dukrytės gimimo užėjo bantų manija..jau galėčiau kažkokiu būdu bent prie gėlių keliaut doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JJ_M: 21 kovo 2013 - 16:25
QUOTE(JJ_M @ 2013 03 21, 17:22)
pas mane overloke irgi yra, bet dar neišbandžiau kaip tai veikia..pas mamą pramoninė plokščiasiūlė, tai labai kokybiškai ir greitai vsikas gaunas..pas mane overlokas dar šviežias, bet labai reiktų visas jo galimybes išbandyti.. laaabai gražu wub.gif  wub.gif man tai po dukrytės gimimo užėjo bantų manija..jau galėčiau kažkokiu būdu bent prie gėlių keliaut doh.gif  biggrin.gif

kaip tau fainai - as ir noriu pas tavo mama lotuliukas.gif
tai bantas ir tam ir tam tinka .. as ir kartais pasiunu, kai lieka atraizu nuo kokiu graziu medziagu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2013 03 21, 17:30)
kaip tau fainai - as ir noriu pas tavo mama  lotuliukas.gif
tai bantas ir tam ir tam tinka .. as ir kartais pasiunu, kai lieka atraizu nuo kokiu graziu medziagu  ax.gif

lotuliukas.gif
papasakok trumpai man kaip man iš to overloko plokščiasiūlę padaryt? taip tingiu knygutę skaityt, reikia gal youtube kokio filmuko paieškot smile.gif o jei iš kokios bankrutavusios siuvyklos tai geros pramoninės plokščiasiūlės ir ne už milijoną galima rast..bet klausimas ar tikrai reikia..tuo labiau, jei overlokas protingas ir taip moka smile.gif
Atsakyti