Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvame patiems mažiausiems ir didesniems

QUOTE(JJ_M @ 2013 03 23, 11:08)
labas rytas 4u.gif

aš irgi apie tai galvojau..bet jei paprastas dygsniukas, ne zig-zag, tai kirptas kraštas kaip ir lieka, kažin po skalbimo kaip..nors..gal ir nieko turėtų būt..reiks išbandyt  drinks_cheers.gif
Papildyta:

labai faina wub.gif  kur tokių gražių medžiagų gauni? blush2.gif  biggrin.gif

Ziurint kokio nori galutinio rezultato, siaip net gali neklijuoti, sudeti ivairiu sluoksniu trikotazo ir persiuti ... zodziu varijantu N
Top shopas siuna daug trikotazo, kaip as vadinu vienam kartui ... pavartyk gal rasi ideju ax.gif
Piesk geriau, darba madingas printas ant drabuziu ax.gif

Yra pirkti-virs 45 lt/m +siuntimas ax.gif Masciau, kad parduosiu, bet pagalvelei teko sudurti ... tai dabar liks mano spintoj .. dar nezinau, bet gal prireiks biggrin.gif
Kas patars kaip ten su ta tampoma gumyte siuti ? kad gautusi elastinis suraukimas g.gif
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2013 03 23, 11:29)
Ziurint kokio nori galutinio rezultato, siaip net gali neklijuoti, sudeti ivairiu sluoksniu trikotazo ir persiuti ... zodziu varijantu N
Top shopas siuna daug trikotazo, kaip as vadinu vienam kartui ... pavartyk gal rasi ideju  ax.gif
Piesk geriau,  darba madingas printas ant drabuziu  ax.gif 

Yra pirkti-virs  45 lt/m  +siuntimas  ax.gif Masciau, kad parduosiu, bet pagalvelei teko sudurti ... tai dabar liks mano spintoj .. dar nezinau, bet gal prireiks  biggrin.gif
Kas patars kaip ten su ta tampoma gumyte siuti ?  kad gautusi elastinis suraukimas  g.gif

esu gamyboj siuvus sukneles, viršus buvo surauktas vienodu atstumu..tai siūlinę gumelę ant ritelės vyniojom ir dėjom vietoj apatinio siūlo..tik priveržimą reguliuoji ir taip reguliuojasi raukimas..ar tu nori platesnę silikoninę?
visokių grožių yra, bet kai pasižiūri į kainas tai ne taip gražu pasidaro doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JJ_M: 23 kovo 2013 - 10:51
Mano pirkiniai :

Visi trikotaziukai medvilne su el.
user posted image

Gerai, kad pavasaris veluoja, oij siusiu po menesuiko grizus i LT smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dollzz: 23 kovo 2013 - 11:15
QUOTE(JJ_M @ 2013 03 23, 11:50)
esu gamyboj siuvus sukneles, viršus buvo surauktas vienodu atstumu..tai siūlinę gumelę ant ritelės vyniojom ir dėjom vietoj apatinio siūlo..tik priveržimą reguliuoji ir taip reguliuojasi raukimas..ar tu nori platesnę silikoninę?
visokių grožių yra, bet kai pasižiūri į kainas tai ne taip gražu pasidaro doh.gif

taip noriu ta kuri i rite vyniojas, bet man ji nesgauna elastine, pjaunas kazko abu siulai, gal tada turi buti labai laivas virsutinis doh.gif ir dar nepagaunu kokio plocio turi buti tada audinys, pvz kelniu juosmuo ilgesnio ar tokio kokio reikia.
Vat butent, kas neiperka orginal BOSS - tam pasaulis turi kopija uz pigia kaina rolleyes.gif
Atsakyti
žadėta suknytė mano dukrytei smile.gif dar kelnytes pasiuvau į komplektą ir plaukų sagiuksu padariau smile.gif ir su gėle wink.gif čia trikotažas su vilna,visai smagus thumbup.gif
user posted image
Papildyta:
QUOTE(OJE @ 2013 03 23, 12:16)
taip noriu ta kuri i rite vyniojas,  bet man ji nesgauna elastine, pjaunas kazko abu siulai, gal tada turi buti labai laivas virsutinis  doh.gif ir dar nepagaunu kokio plocio turi buti tada audinys, pvz  kelniu juosmuo  ilgesnio ar tokio kokio reikia.
Vat butent, kas neiperka orginal BOSS - tam pasaulis turi kopija uz pigia kaina  rolleyes.gif

na jo teoriškai įmanoma, bet praktiškai kol viską atreguliuoji.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(JJ_M @ 2013 03 23, 19:46)

nuostabu drinks_cheers.gif grazi medziaga ir gele graziai atrodo.
Na jei labai noresiu, teks mokytis paciai doh.gif arba mesiu si reikala.
Papildyta:
QUOTE(Dollzz @ 2013 03 23, 12:14)

as jau pasiuvau haremines kelnias is tavo juodai baltos medziagos lotuliukas.gif
liuks pirkiniai drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2013 03 23, 20:51)
nuostabu  drinks_cheers.gif  grazi medziaga ir gele graziai atrodo.
Na jei labai noresiu, teks mokytis paciai  doh.gif  arba mesiu si reikala.
Papildyta:

ačiū 4u.gif

o dėl ilgio jei nežinai, tai pasigamink gabaliuką raukto audinio, poto išsikirpsi reikiamo dydžio detalę 4u.gif
Atsakyti
JJ M grazi suknele . O kaip tuos segtukus padarei? Ten kaip suprantu paklijuoti jie?
Atsakyti
QUOTE(Dollzz @ 2013 03 24, 10:21)
JJ M  grazi suknele . O kaip tuos segtukus padarei? Ten kaip suprantu paklijuoti jie?

ačiū 4u.gif
aš klijuoju karštais klijais ant tokių prieš tai gėlytę prisiuvau ant juostelės, tiksliau gumelės šykart..
Atsakyti
JJ_M grazus komplektukas wub.gif
O kur tokiu segtuku buna pirkt?
Atsakyti
QUOTE(sirenute @ 2013 03 24, 13:20)
JJ_M grazus komplektukas  wub.gif
O kur tokiu segtuku buna pirkt?

aš tai ebay.com perku
Atsakyti
merginos,o koki aparata naudojat gelezinias spaudes spaust?
Atsakyti