Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvame patiems mažiausiems ir didesniems

QUOTE(JJ_M @ 2013 03 21, 17:40)
lotuliukas.gif
papasakok trumpai man kaip man iš to overloko plokščiasiūlę padaryt? taip tingiu knygutę skaityt, reikia gal youtube kokio filmuko paieškot smile.gif o jei iš kokios bankrutavusios siuvyklos tai geros pramoninės plokščiasiūlės ir ne už milijoną galima rast..bet klausimas ar tikrai reikia..tuo labiau, jei overlokas protingas ir taip moka smile.gif

as turbut tabo overloko nepazystu biggrin.gif kuo jis vardu ?
Tai va, kad kolkas visai gerai yra svajoti ... bet va man tas baby lock truputi gundo
Nes mano svajoniu svajone yra flat lock masina rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(JJ_M @ 2013 03 21, 17:40)
bet klausimas ar tikrai reikia..tuo labiau, jei overlokas protingas ir taip moka smile.gif

vat tame ir esem, kad jis ne toks protingas kaip atrodo biggrin.gif pvz. netycia viena dygsni praleidzia ir kokybe jau kencia doh.gif nekalbu, kad jam daznai uzeina pradzioju uzsioziuoti ir suarti viska i viena vieta rolleyes.gif cia labiau kalbu apie Pfaffa ... su juom tai vargom rolleyes.gif bet buvo dienu kai jis klause bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2013 03 21, 18:13)
as turbut tabo overloko nepazystu  biggrin.gif kuo jis vardu ? 
Tai va, kad kolkas visai gerai yra svajoti ... bet  va man tas baby lock  truputi  gundo
Nes mano svajoniu svajone yra flat lock masina  rolleyes.gif
Papildyta:

vat tame ir esem, kad jis ne toks protingas kaip atrodo  biggrin.gif pvz. netycia viena dygsni praleidzia ir kokybe jau kencia  doh.gif  nekalbu, kad jam daznai uzeina pradzioju uzsioziuoti ir suarti viska i viena vieta  rolleyes.gif  cia labiau kalbu apie Pfaffa ... su juom tai vargom  rolleyes.gif bet buvo dienu kai jis klause  bigsmile.gif

mano JUKI 654de..bet mane irgi nervina reguliuot siūlų įtempinus ir visokius kitokius reikalus..juk dažnai keičiais audiniai, jų storis..tai kol atsireguliuoji, kad gerai siūtų, tai kartais gali ir pereit noras siūt biggrin.gif
tavo svajonė labai faina wub.gif mano svajonė kokia nors protinga siuvinėjimo mašina biggrin.gifD
oij labai faina suknė man šian mažei pavyko..bet pažadu sau ne bantą, o kokią prisegamą gėlę vakare dar papuošimui pagaminsiu smile.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JJ_M: 21 kovo 2013 - 17:42
QUOTE(JJ_M @ 2013 03 21, 18:40)
mano JUKI 654de..bet mane irgi nervina reguliuot siūlų įtempinus ir visokius kitokius reikalus..juk dažnai keičiais audiniai, jų storis..tai kol atsireguliuoji, kad gerai siūtų, tai kartais gali ir pereit noras siūt biggrin.gif
tavo svajonė labai faina  wub.gif mano svajonė kokia nors protinga siuvinėjimo mašina biggrin.gifD
oij labai faina suknė man šian mažei pavyko..bet pažadu sau ne bantą, o kokią prisegamą gėlę vakare dar papuošimui pagaminsiu smile.gif  wub.gif

lauksim tavo suknios su gelike mirksiukas.gif
O mes mergina tokio pat skonio tongue.gif manoji ir JUKI - tik 735 ax.gif
Atsidarai viduje ir pamatysi ten ryskiai parodyta, kaip suverti siula mirksiukas.gif
Reguliuoti yra baika, sunkiausia kai nerandi priezasties del ko ji kazka daro ne taip kaip reikia. Man buvo su tuo vieno dygsnio praleidimu ir tik vienoj/dviejose vietose doh.gif o uzsakove tokios aukstos kokybes reikalavo, zodziu buvo konkrecios pamokos ax.gif
Mano senas pfaffas moka siuvineti- bet mano siekis aplikacijas pramokti ir tiek.
cia dar vienas, is seno prikeliau naujam ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2013 03 21, 20:33)
lauksim tavo suknios su gelike  mirksiukas.gif 
O mes mergina tokio pat skonio  tongue.gif  manoji ir JUKI - tik 735 ax.gif 
Atsidarai viduje ir pamatysi ten ryskiai parodyta, kaip suverti siula  mirksiukas.gif 
Reguliuoti yra baika, sunkiausia kai nerandi priezasties del ko ji kazka daro ne taip kaip reikia.  Man buvo su  tuo vieno dygsnio praleidimu  ir tik vienoj/dviejose vietose doh.gif o uzsakove tokios aukstos kokybes reikalavo, zodziu buvo konkrecios pamokos  ax.gif 
Mano senas pfaffas  moka siuvineti- bet mano siekis aplikacijas pramokti ir tiek.
cia dar vienas, is seno prikeliau naujam  ax.gif

wub.gif wub.gif oho šaunuolė, ir tas mergikes padarei?
dėl aplikacijų tai būtų gerai audinio gaut su nebrizgančiais kraštais, tada ir paprastu dygsniu gražu, neišsitempia taip audinys..tai va ant šiltesnių rūbelių gražu su filcu, flysu..vat vasariniams nesugalvoju kuo pakeist.. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JJ_M: 21 kovo 2013 - 19:44
QUOTE(JJ_M @ 2013 03 21, 20:43)
wub.gif  wub.gif  oho šaunuolė, ir tas mergikes padarei?
dėl aplikacijų tai būtų gerai audinio gaut su nebrizgančiais kraštais, tada ir paprastu dygsniu gražu, neišsitempia taip audinys..tai va ant šiltesnių rūbelių gražu su filcu, flysu..vat vasariniams nesugalvoju kuo pakeist.. g.gif

Neblogas ir man, iskeliavo i Kanada, amerikietes dievina tokius visokius ranku darbo, veidukai buvo jau.
siaip galima siuti paveiksliuka is dvieju pusiu ir prisiuti prie drabuzio tik viena siule, gaunasi tooks kaip krastelis.
O vasarai nzn siaip storesnis trikotazas laiko gerai, koks nors poliesteras gal, gifiuras, bet graziausiu paveiksliuku vis tik turi mevilnes medziagos, kurios labai bryzga.
Atsakyti
jum taip nebuna taip, kai planuoji, planuoji ir nieko.. o viena diena viskas is eiles pasidaro.
Mano anu metus noras buvo pasiuti patalyne is sios turimos nerealios medziagos bigsmile.gif ... o sian tereikejo vos 20 min biggrin.gif ir viskas padaryta.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2013 03 22, 23:36)
jum taip nebuna taip, kai planuoji, planuoji ir nieko.. o viena diena viskas is eiles pasidaro.
Mano anu metus noras buvo pasiuti patalyne is sios turimos nerealios medziagos bigsmile.gif  ... o  sian tereikejo vos  20 min  biggrin.gif  ir viskas padaryta.
user posted image

oi, ir man taip buna doh.gif
pataliukai grazus wub.gif , o kita puse is kito medziagos?
Atsakyti
QUOTE(JJ_M @ 2013 03 21, 19:43)

O jeigu paklijuoti su flizelinu kokiu plonu, neturetu brigzt, aisku as nebandziau bet dabar sumasciau kad galima taip butu padaryt g.gif
Atsakyti
oi buna ir man taip. kad nedarau nedarau nieko o poto per viena diena tiek visko primeistrauju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(agne_vvr @ 2013 03 23, 09:43)
oi, ir man taip buna  doh.gif
pataliukai grazus  wub.gif  , o kita puse is kito medziagos?

man tai baisiai patinka tokios dienos -kai viskas einas lotuliukas.gif
Jup ji dvipuse, kitoj pusej su zvaigzdutem bigsmile.gif
Atsakyti
labai grazi medziagyte pataliuku, kur ieskojai jei ne paslaptis bigsmile.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif
QUOTE(sirenute @ 2013 03 23, 10:03)
O jeigu paklijuoti su flizelinu kokiu plonu,  neturetu brigzt, aisku as nebandziau bet dabar sumasciau kad galima taip butu padaryt  g.gif

aš irgi apie tai galvojau..bet jei paprastas dygsniukas, ne zig-zag, tai kirptas kraštas kaip ir lieka, kažin po skalbimo kaip..nors..gal ir nieko turėtų būt..reiks išbandyt drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(OJE @ 2013 03 23, 10:59)
man tai baisiai patinka tokios dienos -kai viskas einas  lotuliukas.gif
Jup ji dvipuse,  kitoj pusej su zvaigzdutem  bigsmile.gif

labai faina wub.gif kur tokių gražių medžiagų gauni? blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti