Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvame patiems mažiausiems ir didesniems

QUOTE(Serinute @ 2013 03 28, 08:51)

Labai gražu wub.gif O kur Jūs tokios gražios spalvos rib trikotažo gavote? Aš dabar būtent tokios mėlynos spalvos ir ieškau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Terra* @ 2013 03 28, 09:17)
as itempiau stipriai galvoju gal per stipriai nes sutrauke mano dzinsiuka ir prisiuvus prie kelniu matosi kad pasiraukslejeo kad per platus tai as irgi taip galvoju, jei buciau siauresne padarius tikriausiai vaizdas kitoks butu, pirmas blynas, reikes tobulint. o ta melyna savo rib trikotaza is kur pirkai? g.gif  pas mane trikotazas ne rib bet elastingas labai labai

turiu juodo rib, reikes pabandyt, tada jauciu pamatysiu kur suklydau g.gif

gal si technika netinka paprasciausiai tavo medziagai ax.gif as tai kantuociau ta kisene elastine juostele , jei tau nepatinka esamas rezultatas. Kisene pusmenulio formos ir gi tiktu, butu kaip zuikio ausys ... cia siaip ax.gif kaip ir viskam viskam reikia atidirbineti technikas - antra pasiusiu ideliau mirksiukas.gif trecias bus geriausias biggrin.gif
p.s o kaip tu suleidai juosteles galus, kirpai mazejanciai i vidu ax.gif
Papildyta:
QUOTE(sposa @ 2013 03 28, 09:05)
kokiu naujoviu geru yra  thumbup.gif ...buvau nemaciusi...atsilikau reiskia. Jei kas pamatysite kur parduoda, trimituokte  4u.gif

man tai ir buvo naujove .. nes jei perku tai jau padaryta , tingiu vargti pati ax.gif
Atsakyti
na , bandysiu šį savaitgalį šturmuoti Vilniaus parduotuves - tikiuosi surasti, nes ne visada išeina surasti norimo atspalvio kantavimo juosteles doh.gif o ir laiko nėra per daugiausiai dėl juostelės visą` miestą išvažinėti biggrin.gif

dar įsigudrinau su perlenktu kartoniuku suformuoti, vakar bandžiau, bet ninini, nelabai patiko biggrin.gif kreivokai gaunasi doh.gif . ai dar radau kažkokį popierinį variantą, kurio pagalba galima tą juosteliukę susilankstyti biggrin.gif ko tik žmonės neprigalvoja thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2013 03 28, 10:33)

p.s o kaip tu suleidai juosteles galus, kirpai mazejanciai i vidu  ax.gif
Papildyta:

kokios juosteles?
Atsakyti
QUOTE(*Terra* @ 2013 03 28, 12:23)
kokios juosteles?

gerai ne juosteles, kanta aplink kisene ?
Va jum ORGINALI ideja lotuliukas.gif
http://meijosjoy.blo...tape-maker.html
O siaip yra tokia kojele apkantavimui ax.gif
http://www.sewingpar...tape-ideas.aspx
Atsakyti
Del prietaiselio apkantavimo juostelei daryti, radau cia :
http://www.kasiulai....sti-p-1313.html
kaina nelabai grazi g.gif

gal kas darys uzsakyma is cia??? :
http://www.joann.com/
prisijungciau ir tam bias tape maker ir dar kam drinks_cheers.gif
http://www.joann.com...-sizes/prd2791/

O ta pedele kazkada bandziau, nelabai man patinka ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sposa: 28 kovo 2013 - 12:55
QUOTE(OJE @ 2013 03 28, 13:42)
gerai ne juosteles, kanta aplink kisene ? 
Va jum ORGINALI ideja  lotuliukas.gif

jei gu apie ta kalbi kur viduryje kisenes yra salotinis krastas , tai ten tokia atnarele kaip ir kelniu apacioj tik siauresne, kirpau tiesiai. arba mes nesusisnekam lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Terra* @ 2013 03 28, 14:24)
jei gu apie ta kalbi kur viduryje kisenes yra salotinis krastas , tai ten tokia atnarele kaip ir  kelniu apacioj tik siauresne, kirpau tiesiai.  arba mes nesusisnekam lotuliukas.gif

.. apie tai..tai jei norejai kad guletu, tiesiai nereikejo kirpti ir netoki platu padaryti ... as buciau kirpus kantelio krasta kad susivestu i > kaip kad ir ratas yra jis viduje siauresnis nei isoreje ... ar mes susisnekam biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo OJE: 28 kovo 2013 - 13:59
QUOTE(*Terra* @ 2013 03 28, 08:17)
turiu juodo rib, reikes pabandyt, tada jauciu pamatysiu kur suklydau g.gif
Taip, pabandyk su rib, gausis geriau.

QUOTE(redgill @ 2013 03 28, 08:47)
Labai gražu  wub.gif O kur Jūs tokios gražios spalvos rib trikotažo gavote? Aš dabar būtent tokios mėlynos spalvos ir ieškau ax.gif
Ačiū 4u.gif Rib trikotažas ne iš LT, nerandu aš pas mus gražių spalvų rib'ų. Jei kas žino kur yra pas mus, tai gal painformuotų kur:)
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2013 03 28, 14:58)
.. apie tai..tai jei norejai kad guletu, tiesiai nereikejo kirpti ir netoki platu padaryti ... as buciau kirpus kantelio krasta kad susivestu i > kaip kad ir ratas yra jis viduje siauresnis nei isoreje ... ar mes susisnekam  biggrin.gif

nezinau ar susisnekam bet turbut supratau ka nori pasakyt, nu bandysiu kitas kelnias kada tai bus aisku ar supratau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Terra* @ 2013 03 28, 15:05)
nezinau ar susisnekam bet turbut supratau ka nori pasakyt, nu bandysiu kitas kelnias kada tai bus aisku ar supratau  lotuliukas.gif

bet jis nebus toks tvirtas kaip rib, bet jei neturi kitos iseities. Tik ta iemima daryk apvalesni ne visai toki > nes tada gausis tau V raides kisene bigsmile.gif AS norejau pabandyti pvz, bet mane overlokas sunervino ... mat i ji polestera suveriau, tai jie kazkaip nelabai supranta vienas kita .
Atsakyti
QUOTE(Serinute @ 2013 03 28, 08:51)
Taip taip, aš dariau kišenes blynus smile.gif
Kostiumėlis gražus, ypač zuikio aplikacija patiko. Na o prie kišenių, manau, dar reikia padirbėti. Pati sau esu labai reikli, visada dailinu iki begalybės ....
Įmetu dar kišenės foto iš arčiau. Manau, pas Jus, Terra, gal per platus ir per mažai įtemptas (gal nepakankamai elastingas) kišenės rib'as.

Kaip tik šiuo metu užsakinėju per Ebay, nes man labai dažnai reikia daryti katavimo juostelę.

dailu wub.gif
o kaip angliškai vadinasi tas prietaisas? ačiū
Atsakyti