Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvame patiems mažiausiems ir didesniems

QUOTE(lasvegiete @ 2013 03 29, 14:59)
Aciu  blush2.gif
Sarafaniukas fainas, o ta aplikacija masina siuvineta ar pirkta ir uzsiuta? Nes mane labai zavi tos siuvimo masinos kur gali issiuti piesinukus  wub.gif

bigsmile.gif siuvineta siuvinejimo masina , pirktu kazint ar tokiu butu fainu wub.gif
Atsakyti
Kokiu jus cia graziu sukneliu prisiuvot wub.gif wub.gif
O as savo maziausiajam komplektuka pasiuvau
user posted image
Atsakyti
ką per šiandieną sukurpiau biggrin.gif smagumas ta siuvamoji mašina - ne kitaip thumbup.gif

vokelis miegui /miegmaišiukas ax.gif

user posted image

user posted image

Atsakyti
wub.gif labai grazus miegmaisiukas, ir kirpimas labai fainas

sirenute - labai fainas komplektukas

mano paskutinis siuvinukas (baiges audinys lotuliukas.gif )

user posted image
Atsakyti
ačiū, mamagulbe 4u.gif , kažkaip pradžioje norėjosi paprastesnį variantą išbandyti - o po to jau prie sudėtingesnių per eiti, nors kiek peržiūrėjau, tai nėra labai jau sudėtinga ( na gal to paslėpto užtrauktuko įsiuvimas kiek intriguoja...) biggrin.gif

o čia Kitty sukneliukė ? wub.gif pilka puikiai dera su rožine spalva thumbup.gif

OJE, taip, vis dar raižau trafaretus mirksiukas.gif dabar daugiau su popieriumi ir audiniu draugauju wub.gif ir karts nuo karto savo siuvamąją išsitraukiu - man patinka ką nors sukurpti thumbup.gif (jaunystės laikus prisimenu) o dėl vaikeliuko, tai jau pakeliui wub.gif
Atsakyti
Cia sijonukas ir gal bolero ,nezinau kaip ta rubeli pavadint smile.gif
Kitty siuvineta rolleyes.gif
Atsakyti
Labai graziai cia jus darbuojaties 4u.gif
Graziu svenciu jums 4u.gif
Atsakyti
OJE, gražių baltų šv. Velykų ir tau 4u.gif

Merginos, gal kuri žino, kur LT būtų galima rasti natūralaus pluošto sintepono (pašiltinimo) pvz. 100 % medvilnės, arba silikoninio antialerginio (plaunamo) ? g.gif noriu lovytei-lopšeliui apsaugėles pasiūti (ir ne tik) , bet kažkaip visai ranka nekyla naudoti tą sintetinį įprastą tokiems delikatiems siuviniams 4u.gif
Atsakyti
iprastas sinteponas manau tikrai nedaro nieko blogo, ji ir plauti galima, ji irgi galima vadint antialerginiu, nes yra sintetinis ir nesiveisia jame jokios erkutes ir pan biggrin.gif
Atsakyti
Vaje, kiek čia spalvų ir grožybių. Nu nors čia pavasariu kvepia wub.gif wub.gif

Atnešu savo džemperiuką ir kelnytes. Labai patinka mergičkai. Jau ir vaikinukas tokį pat nešioja wub.gif
user posted image

Mama gulbe, labai žavūs siuvinukai wub.gif wub.gif
Kaip tos kvarbatkytės taip gražiai garbanojasi? gal gali išduoti paslaptį kokie nustatymai, niekaip man gražiai nepavyksta ištempti trikotažo, kad karbanotūsi blush2.gif

Labai noriu paklausi kaip šitos kišenės prisiūtos. Su paprasta mašina, ar plokščiaiūle grandiniu dygsiu? Labai gražiai ir dailiai padaryta.
Man vis dilema toj vietoj. Su paprasta nesunku padaryti, bet tada nesitampo, o su grandininiu dygsniu būtų tampri siūlė, tik va tai padaryti, bet jau man labai sudėtinga. Plokčiasiūlės pėdelė tokia ilga lygininat su paprastos mašinos ir sunku manevruoti ypač apskiritimus ar posūkius blush2.gif

QUOTE(Serinute @ 2013 03 28, 07:51)
Taip taip, aš dariau kišenes blynus smile.gif
---------
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2013 03 31, 00:54)
iprastas sinteponas manau tikrai nedaro nieko blogo, ji ir plauti galima, ji irgi galima vadint antialerginiu, nes yra sintetinis ir nesiveisia jame jokios erkutes ir pan  biggrin.gif

na matai, tas sinteponas, kur yra Kalvarijose tai toks labai grubus, net aštrus sakyčiau g.gif todėl ir nesužavėjo unsure.gif sakau, gal ko geresnio be šio galima rasti ant LT svieto.... biggrin.gif

siūnu seilinuką ir kimono marškinukus sukirpau vakar biggrin.gif
Atsakyti
Visas su svente. na ir groziu pridejote saunuoles visu darbeliai saunus labai. na va baigsis man problemos sesiu ir as siuti.Planu daug.
Atsakyti