Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvame patiems mažiausiems ir didesniems

QUOTE(JJ_M @ 2013 03 28, 17:58)
o kaip angliškai vadinasi tas prietaisas? ačiū

vadinasi : bias tape maker mirksiukas.gif

---------------------------------------------------------------------------------

štai kokią mašinėlę radau thumbup.gif

user posted image

foto šaltinis tik kaina jos tokia šiaip sau unsure.gif virš 100 $

-------------------------------------------------------------------------

o čia nemokamas aparačiukas - gal kuri susigundys išbandyti biggrin.gif

user posted image

foto šaltinis ir šablonas
Atsakyti
Sitas pigus:
http://www.stuff4sew...CFQexnQodEHwAGg
Uzsukt reiks i parduotuve paieskot smile.gif
Atsakyti
dar vienas būdas thumbup.gif 2 adatėlių pagalba bigsmile.gif

user posted image

tuto

video pamokėlė

šį ryt būtinai išbandysiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Serinute @ 2013 03 27, 22:51)
Įmetu dar kišenės foto iš arčiau. Manau, pas Jus, Terra, gal per platus ir per mažai įtemptas (gal nepakankamai elastingas) kišenės rib'as.

Be galo dailiai pasiuta blush2.gif Tikrai matosi, kad ranka igudusi.
Parodau savo megejiska kepuriuka vaikams, iki dailumo man dar laaaaabai toli g.gif :
user posted image
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2013 03 28, 18:36)
maker[/b][/url]  mirksiukas.gif

o čia nemokamas aparačiukas - gal kuri susigundys išbandyti  biggrin.gif

sitas geras lotuliukas.gif
Bet as nelabai suprantu, ne jau taip pigiau, ar jums tiesiog reikia kazkokio kitokio plocio nei paprastai juos gamina .... Man tai butu ziauriai gaila medziagos , nes is tiek gautusi vaikiskos kelnes ax.gif
lasvegiete- labai simpatiskas kepuriukas thumbup.gif man tai visai dailiai atrodo bigsmile.gif
Atsakyti
Vilniuj maciau, toj pacioj Danesoj, tik ten aisku ne Rib trikotazas, bet uzvardintas kaip trikotazas rankogaliams ir pan, jis gerokai tampresnis uz iprastini ir isvaizda panasus i ta kur idetas pvz su apvaria kisene bigsmile.gif aisku spalvu vos keletas, kaina ~ 30 lt/ m..bet nesu tikra... reiks pavaziuot paziuret, kaip tik meistrauju bridziukus panelei, tai sios kisenes laaabai sudomino blush2.gif reiks pabandyt ir man tokias pasiut biggrin.gif
Atsakyti
aha, tos apvalios kišenės labai simpatiškai atrodo thumbup.gif

OJE - čia ne dėl pigumo, o dėl įvairovės daugiau mirksiukas.gif nes ne visada pavyksta surasti tam tikrą kantavimo juostelės atspalvį ar raštą, derantį prie norimo apkantuoti audinio ax.gif

šiandienai sukarpinėju vokelį miegui wub.gif tikras smagumėlis pagaliau vėl išsitraukti siuvimo mašiną thumbup.gif
Atsakyti
Rodau greita siuvinuka, nupirkau to netikro "rib" trikotazo, kakliuka kiek per mazai itempiau o pazastuke per daug doh.gif

user posted image

viena didesne nuotraukele

user posted image

paziuresiu kaip su juo gausis pavali kisene biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mama_gulbe: 29 kovo 2013 - 12:25
QUOTE(irmulia @ 2013 03 29, 08:02)

šiandienai sukarpinėju vokelį miegui  wub.gif  tikras smagumėlis pagaliau vėl išsitraukti siuvimo mašiną  thumbup.gif

sorry ne i tema , Irmulia- tu turi leliuka ax.gif jei taves nemaisau tai seniau darei trafaretus
mama_gulbe liuksiskai, aha kantas man truputi perdidelis , bet kisene ir modelis kokie liuksiski mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2013 03 28, 12:06)
lasvegiete- labai simpatiskas kepuriukas  thumbup.gif  man tai visai dailiai atrodo  bigsmile.gif

Aciu blush2.gif
Sarafaniukas fainas, o ta aplikacija masina siuvineta ar pirkta ir uzsiuta? Nes mane labai zavi tos siuvimo masinos kur gali issiuti piesinukus wub.gif
Atsakyti
Čia mūsų laisva vasarinė suknelė, dar didoka, bet vasarą bus gerai :)
user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2013 03 29, 13:24)
Rodau greita siuvinuka, nupirkau to netikro "rib" trikotazo, kakliuka kiek per mazai itempiau o pazastuke per daug  doh.gif

Liuks atrodo suknytė 4u.gif ir kišenytė gražumo wub.gif

QUOTE(juscike @ 2013 03 29, 15:03)
Čia mūsų laisva vasarinė suknelė, dar didoka, bet vasarą bus gerai smile.gif

O kokio margumo ir fainumo suknytė 4u.gif
Atsakyti