Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvame patiems mažiausiems ir didesniems

QUOTE(irmulia @ 2013 04 03, 11:46)

jetus kaip nuostabiai wub.gif user posted imageO jau batuku krutumas, jauciu, kaip tu spirgejai kai siuvai, noredama pamatyti kaip atrodys ir kaip tiks yahoo.gif
p.s kiek tavo vaikui laiko ?
Vsio varau medziagos naujos ieskot lotuliukas.gif senos tegul guli bigsmile.gif
Rituuuukas - dekui, bet berno noreciau labiau ax.gif nzn kodel... butu gal labiau i tema lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Terra* @ 2013 04 03, 11:40)
mamagulbe, buk gera papasakok kai siuvi laisvuoju budu, naudoji plokstele dantukams masinos paslepti? o koki dygsni ir koki laisvuma siulo parenki?  pabandziau su plokstele ta siuti nu nieko nesigauna  doh.gif  nzn kaip sureguliuot, kad audini lengva butu sukineti kaip man reikia doh.gif

g.gif cia apie ka konkreciai ?

Irmulia - thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
apie uztiesaliukus kai darai, ten persiuta buna, pavinguriuota pas tave graziai, noriu pabandyt bet snipstas gaunasi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(agne_vvr @ 2013 04 03, 14:24)
----------

galiu biggrin.gif tik kur ? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(OJE @ 2013 04 03, 14:50)
..... jauciu, kaip  tu spirgejai kai siuvai, noredama pamatyti kaip atrodys ir kaip tiks   yahoo.gif
p.s kiek tavo vaikui laiko ?
Vsio varau medziagos naujos ieskot  lotuliukas.gif  senos tegul guli  bigsmile.gif

aciuks.gif bet vargelio tai su jais buvo biggrin.gif na bet galima ir paprasčiau daryti, imti veltinio audinuka ir tiesiog susiūti ax.gif pati dariau čia iš 3 sluoksnių + kantavimas...

oi ne dar nepamatuosiu savo kukuliui hihihi.gif dar tik pakeliui pas mus wub.gif bet ruošiuos, skubu assa.gif

naujų audinukų paieška- fainas dalykas thumbup.gif nors kalnus turiu, bet vis negana biggrin.gif jei galėčiau, nusiaubčiau visas audinių parduotuves doh.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(*Terra* @ 2013 04 03, 12:06)
kokie mazulyciai batukai wub.gif  labai labai dailu viskas 4u.gif

ačiū 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Rituuukas @ 2013 04 03, 13:53)
Na ką čia bepridursi, labai labai dailu wub.gif

dėkui, labai stengiuosi 4u.gif
Atsakyti
[quote=irmulia,2013 04 03, 16:53]galiu  biggrin.gif  tik kur ?  biggrin.gif
quote]

i AZ jei ten tik telpa  smile.gif  jei netelpa tai atsiusiu el.pasto adresa  mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agne_vvr: 03 balandžio 2013 - 16:00
tai meilu, nes į až PDF nesutalpinsiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos auksarankes smile.gif

QUOTE(irmulia @ 2013 03 29, 23:59)
ką per šiandieną sukurpiau  biggrin.gif  smagumas ta siuvamoji mašina - ne kitaip  thumbup.gif

vokelis miegui /miegmaišiukas  ax.gif

ilindau paziureti i Jusu grozius, kokiu graziu darbeliu yra! Irmulia labai grazus siuviniai. Man ypac patiko miegmaisiukas, dabar naudoju savo mazei toki - labai patogu, nenusispardo.
Noreciau paprasyt iskarpu, jei turetum ir noretum pasidalint blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

Faina idėja ir atrodo paprastai pagaminama:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(*Terra* @ 2013 04 03, 15:52)
apie uztiesaliukus kai darai, ten persiuta buna, pavinguriuota pas tave graziai, noriu pabandyt bet snipstas gaunasi doh.gif

aaaaa... skiautiniu temoj apie tai rasiau smile.gif reikia spec pedeles ir atjungti "dantukus" ir viskas
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2013 04 03, 17:23)
aaaaa... skiautiniu temoj apie tai rasiau smile.gif reikia spec pedeles ir atjungti "dantukus" ir viskas

dekui, susiradau kur rasei, pedeles dabar tik reikia.. doh.gif dantukai pas mane su plokstele atjungiami.
Atsakyti
QUOTE(Zozefina @ 2013 04 03, 17:10)
Man ypac patiko miegmaisiukas, dabar naudoju savo mazei toki - labai patogu, nenusispardo.
Noreciau paprasyt iskarpu, jei turetum ir noretum pasidalint  blush2.gif  4u.gif

tai man į až savo meilą persiūsk mirksiukas.gif
Atsakyti
Katino komplektukas nerealus bigsmile.gif 4u.gif wub.gif
ir batukai tikrai labai dailus, ir kepuriukas koks idomus 4u.gif
Atsakyti