Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvame patiems mažiausiems ir didesniems

QUOTE(irmulia @ 2013 03 31, 13:38)
na matai, tas sinteponas, kur yra Kalvarijose tai toks labai grubus, net aštrus sakyčiau  g.gif todėl ir nesužavėjo  unsure.gif sakau, gal ko geresnio be šio galima rasti ant LT svieto....  biggrin.gif
siūnu seilinuką ir kimono marškinukus sukirpau vakar  biggrin.gif

g.gif aa nu taip, as turiu kitokio, jai reikia ,galiu atkirpti, minkstutis purutis mirksiukas.gif ,
bet nestoras pas mane biggrin.gif

Kvaki - nustatau pati siauriausia dygsniuka, ir siuvant kiek patempiu ir dar ,toki "ratuka" nusuku ant minimalios padeties ir gaunasi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2013 03 31, 16:18)
g.gif  aa nu taip, as turiu kitokio, jai reikia  ,galiu atkirpti, minkstutis purutis  mirksiukas.gif ,
bet nestoras pas mane  biggrin.gif

o kur tokio švelnučio minkštučio Vln rasti ? 4u.gif tiesą pasakius, nelabai įsivaizduoju kokio storio turi būti sinteponas, kad apsaugėlėms pasiūti 4u.gif turbūt nelabai storas, ania? g.gif

ai dar prireikė tokių replių spaudėms biggrin.gif gal kas jas turite ir galite pakomentuoti -ar verta įsigyti ? mirksiukas.gif

user posted image

user posted image

foto šaltinis

bet LT kainos kaip visada perspaustos doh.gif
Atsakyti
Irmulia, as irgi Vilniuj, jai nori, parasyk man AZ , atkirpsiu kiek reikes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kvaki @ 2013 03 31, 13:27)
Atnešu savo džemperiuką ir kelnytes. Labai patinka mergičkai. Jau ir vaikinukas tokį  pat nešioja  wub.gif

Koks puikus džemperiukas ir kelnytės 4u.gif ir spalvos gražiai parinktos thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Kvaki,
labai grazus komplektukas 4u.gif
O mes krikstysim mazaji si vasara ir man iskilo klausimas ar kuri nors esat siuvusi krikstynu kostiuma berniukui? Labai praverstu jeigu turit kokiu ideju ar varijantu blush2.gif Galetu buti is lino koks paprastesnis, arba ir koks silkinis, tik kad nebutu per sudetinga pasiuti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Serinute @ 2013 03 28, 15:04)
Taip, pabandyk su rib, gausis geriau.

Ačiū  4u.gif Rib trikotažas ne iš LT, nerandu aš pas mus gražių spalvų rib'ų. Jei kas žino kur yra pas mus, tai gal painformuotų kur:)

Sveikos,

Oho kiek gražių siuvinių!! Pavarot merginos thumbup.gif
Aš irgi kai prisėsiu prie siuvamosios, tai numačius pabandyti pasiūt sarafaną su ribo trikotažu apkantuotą, panašiai kaip pas mamą Gulbę. Reikia tik laiko rasti g.gif

Informuoju, kur gražių spalvų ribai smile.gif audiniai
Atsakyti
mama gulbe, dėkui, reikia kažkaip susiorganizuoti dėl to sintepono 4u.gif

Kvaki, smagus komplektukas thumbup.gif o čia iš trikotažinio audinio? mirksiukas.gif

vakar užbaigiau kimono marškinėlius, šiandien - porą kepuryčių (smagią pilotinę ir minkštą tik iš flanelės) o šiandien griebiausi sandaliukų - norisi rinkinuką visą turėti wub.gif

vis tik neištvėriau ir vakar užsisakiau tas reples plastikinėms spaudėms ir 3 dydžių prietaisėlius kantavimo juostelėms gaminti (nors puikiai galima ir be apseiti thumbup.gif išbandžiau būda su adata, lyginimo lenta ir lygintuvu , čia vaizdinę savo pamokėlę esu įmetusi mirksiukas.gif )

na o čia dar vieną siuvinuką rodau biggrin.gif išmyluotas vokelis laukui wub.gif

išorei naudojau pranc. medvilnę , vidų šiltinau tokiu lyg paltiniu (sudėtis: 95%vilna) audiniu (gan tamsus jis yra doh.gif tai teko dėti papildomą baltą ploną audinuką, bet vistiek permuša spalvą ) o vidui naudojau švelnią flanelę bigsmile.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
wub.gif
irmulia - koooooks grazumas, o cia iki kiek laiko leliukui? gal iskarpele turi blush2.gif kaip tik dukterecia ruosiuosi lankyt, tai vis galvoju ka cia pasiuvus biggrin.gif

viska siuvi savo leliukui bigsmile.gif?? wub.gif

kai prisiruosi, brukstelk i AZ ir suderinsim 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mama_gulbe: 02 balandžio 2013 - 12:45
ačiū aciuks.gif mamagulbe, aha turiu mirksiukas.gif maniškis siūtas nuo 0-4 mėn. - dar visai mažam žirniukui wub.gif o yra nuo 5-9 mėn. rodos mirksiukas.gif

wub.gif jap, saviškiui, kuris pakeliui , jau visai ne užkalnų o aš labai mėgstu komplektukus , tai jau turiu :
"katiniško stiliaus"
vokelį laukui,
kepuriuką išorinėmis siūlėmis ,
piloto kepuriuką
seilinuką
kimono marškinėlius

ir batukai/sandaliukai pakeliui : šiandien užbaigsiu thumbup.gif
na dar doudou kamuoliuką su daug etikečių sukurpsiu prie to pačio wub.gif

brūkštėlk į až meilą savo, permesiu biggrin.gif

jis nerealus ir labai patogus dalykiukas , puikiai nurungia įprastinius vokelius laukui - tinka autokėdutei ir daug kitų privalumų thumbup.gif

šeštadienį buvau Danesoje, tai kitam tokiam, įsigijau labai faino vilnonio audinuko (pieno spalvos ) ir labai švelnios medvilnės wub.gif žodžiu, siūnu siūnu ir mėgaujuosi visu prccesu assa.gif
Atsakyti
wub.gif irmulia, kaip faina !
Atsakyti
Irmulia, tu nuostabi 4u.gif wub.gif labai smagu vaikeli supti i savo rubelius. nerealiai. pasiziurejus uzsimanau antro klecko biggrin.gif bet dar biskiuka ne laikas doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Terra* @ 2013 04 02, 18:26)
Irmulia, tu nuostabi 4u.gif  wub.gif  labai smagu vaikeli supti i savo rubelius. nerealiai. pasiziurejus uzsimanau antro klecko biggrin.gif  bet dar biskiuka ne laikas doh.gif  biggrin.gif

tik antro user posted image
Irmulia- nuostabus darbai, norejau paklausti kai siuvai seilinuka, ka dejai i vidu, kad neperslaptu kiaurai mirksiukas.gif
Gundai ,man gal ir laikas pradeti darytis komplektukus user posted image
Atsakyti